Strumfi de iul-aug 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 10
violetan spune:
Cristina, chiar vroiam sa-ti spun cat ma bucur ca e denis bine! 
, dar am uitat
, iarta-ma!
N-a mai venit mosu' pe motiv ca vecinu' nu a gasit barba
si-n plus mi-a fost teama pana la urma ca va plange laur sau ca se va speria si va sta numai la mine in brate impingandu-se-n mine ca disperatu', asa ca am renuntat. In schimb vecinii n-au renuntat la idee, asa ca s-a costumat barbati-miu
(nu-l credeam in stare sa faca asta!!
) si s-a dus sa-l viziteze pe raducu (are 1 an jumate). Ala micu' n-a reactionat in nici un fel. A luat calm jucariile din mana lu' Mosu, doua din ele le-a rezolvat imediat (le-a spart, nu stiu ce-a facut
) si s-a dus la locul lui...Laur oricum n-a suferit, pt ca la el nu conta daca vine Mosu fizic sau doar lasa jucariile.![]()
Sa va zic ceva haios, apropo de vecinii mei. Pe ei ii cheama Cocora numele de familie, iar baietelul lor spune cand il intrebi ca il cheama radu cocoa
. Laur l-a auzit si de atunci nu mai vrea si pace sa spuna Laurentiu Cristian Niculae, zice intruna Laurentiu Cristian Cocoa
, spre amuzamentul tuturor, eu devenind tinta glumelor lor tampite
(ii iubesc tare mult, jur, sunt pe placul meu!). Ei si zilele trecute eram la ei in vizita si il intreb intr-o doara pe laur cine e raducu, in speranta ca va zice: raducu e prietenul meu si-l iubesc. Ei bine, a zis clar si raspicat: raducu e fratele meu!. Va dati seama ce-a urmat?![]()
![]()
Luna,
, multumesc ca mi-ai dat si mie un pupic, chiar si (sau mai ales!) fara motiv.![]()
Vivela, ma bucur tare mult ca esti bine!
Carla, mai ce scumpe-s fetele tale, nu mai pot dupa ele! 
Am incercat si eu ieri cu laur cu crestomatie si dezoxiribonucleic. La crestomatie a mai rupt-o, da la alalalntu' a busit in ras si a spus ceva repede care nu aducea a nimic ![]()
Mai revin
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Timi07 spune:
Ma duc sa vizitez automatul cu dulciuri ca nu mai pot, intru-n sevraj. Incerc de 2 ore sa ma abtin dar tot acolo mi-e gandul.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
violetan spune:
Timi, go ahead, indulge yourself, ca, vorba polonezului: "o viata avem"! ![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Timi07 spune:
Vio oops in drum spre dulcegarii m-am impotmolit de niste sandwiciuri
I'm soooooo bad!
Cum e noul job?
Vivela spune:
doamna cocora
, super fazele cu vecinii vostri
.
apropo de mosh craciun si copiii mici, cum a fost raducu, va dati seama ca poate unii nici nu realizeaza ca mosul e ceva mai ... deosebit? pt ei, e un alt nene, unii au geaca neagra, unii au haine rosii si sac in spate si-ti dau cadouri, care-i problema? asa-s oamenii, diferiti....
Timi, sa-ti fie de bine vizita la aparatul de dulciuri
. ce-ai luat? 
eu am mancat azi 4 bomboane de pom (de ciocolata). as fi mancat doar una, ca nu mi-era asa pofta de dulce, dar in cutie erau de 4 feluri, cu poleiala diferita si nu m-am putut hotari de care sa iau
.
gata, ma duc si eu la ale mele, v-am plictisit destul pe ziua de azi. seara buna.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
17+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Timi07 spune:
Vivela mi-au sarit niste colegi in cale cu carrot cake asa ca nu m-am deplasat nici pana la aparat. Sunt niste conferinte pe aici si-i plin de mancare.
Sa-ti fie de bine! Nici eu nu ma pot decide cand vine vorba de cioco asa ca iau din toate sa nu se simta vitregite ![]()
musso17 spune:
buna seara
va citesc zilnic dar n-am timp sa scriu,trebuie sa raspund la subiect si nu vreau s-o fac de amorul artei.
cristina,nu mai trebuie sa-i iasa ceva prin gurita,oricum azi i-am facut coprocultura si coproparazitologic,ma tenteaza si un sange ptr giardia.
dana,cum il facem dam de veste..a facut taica miu,ia contact cu multi studenti si asa a decis,n-a avut nici un efect,dar am cazuri care au avut dureri de mana sau doua zile de bolit...o sa ma mai documentez pe seama efectelor pe termen lung dar cum o dai tot pe muchie de cutit suntem...asa simt.
mychy,ce sa fac,ne batem pe un calc,asta daca nu haladuim cate 6 ore prin oras,acum si cu vremea buna stam mult prin parc..as vrea eu sa mai stam prin casa dar fii-miu a decis ca tb sa doarma 12ore noaptea si dupa amiaza nu,asa ca n-avem prea mult timp de noi.
va pupam.
editez:am vazut ca mi-a aparut un semnul intrebarii,albastru..aveti idee ce este?
karligutza spune:
musso cand ai raspuns la subiect ai pus bifa din greseala la acest simbol.... ai incearca sa mai dai un raspuns si vezi ca poti alege si altceva
.... cum ar fi acest bec sclipind! vezi ce am ales eu... ![]()
eu va citesc din 2 in 3 zile... dar n-am nici o pofta de scris...
vivela bravo pt.reusita operatiunii de azi; succes mai departe! Sa fie bine! Mananci cumva bomboane de pom de la Milka? si eu nu puteam sa aleg intre cele 4 feluri de la Milka... dar si dupa ce le-am mancat nu stiam care mi-a placut mai mult, ca sa mai mananc una!
asa ca am mancat iar o repriza de 4!
am ales pe urma, argintii! ![]()
si noi am despodobit azi bradutul... a fost chiar f.bine, adica nu s-a lasat cu nici un planset... i-am explicat cum pica acele de brad, fac mizerie, ne inteapa, asa ca "bradutul s-a stricat" ... o sa facem altul la anul! ca tot n-are habar cand e "la anul"... a fost important ca "mai facem unul!" ![]()

ma duc la baie ca de cand tot spun ca o sa facem baita.... acusica se face miezul noptii!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
musso17 spune:
karli,saru'mana,asa e,am apasat anapoda.
si eu vreau s-o felicit pe vivela pentru operatiune...si sa spun ca si eu daca as fi avut un tt prost n-as fi stat pe ganduri si as fi facut amnio,ba chiar atunci ma intersasem unde ..ceva policlinica titan,sper sa nu gresesc.
siiii la multi de sf ion,sanatate si bucurii!!!
xerxe2005 spune:
Mihaela, la noi la serviciu e inca stare de plutire. Noi suntem o unitate cu profil intermediar intre insitutie finantata total de la buget si regie autonoma, adica avem si noi ceva incasai, dar ne sprijina si statul. Cele 4 zile de concediu neplatit nu le-am luat, nu ni s-au impus.
Disponibilizari nu s-au facut, posturile sunt insa blocate, adica posturile devenita vacante prin pensionari, decese, demisii nu s-au mai ocupat, iar treburile au fost redistribuite.
Asta nu e problema prea mare inca. Pentru ca anul trecut si se pare ca si si anul asta, am avut parte de fonduri ffff putine, adica unii au cumparat hartie si cartus ca sa poata listeze documentatiile necesare. Combustibil nu prea este, portiile au fost reduse la 20%, deci controale, deplasari la obiective nu se mai fac. Fondurile pentru investii, pentru constructii, pentru reparatii sau alte tipuri de materiale consumabile si necesare in procesul de exploatare a lucrarilor din administrare au fost de asemeni reduse la 20% si poate chiar mai putin.
In concluzie productivitatea si eficienta muncii a scazut. Din inertie au mers treburile, dar nu stiu cat mai putem continua asa.
Deocamdata nu stim ce va fi cu disponibilizarile efective. Asteptam stiri.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07