Strumfi de iul-aug 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 11
mychydutza spune:
neatza................
xerxe, cam asa e si la noi......mai putin treaba cu consumabilele.....mai avem asa cate putin de unele , de altele.....
timi, ai fete mari!!!!! nu-mi vine sa cred.....parca mai ieri erai cu burta la gura si acu le-ai trimis la "facultate"!![]()
![]()
....si ai fost tare simpatica cu lucratu de acasa......ideea e ca mutatul asta e doar temporar,pana revine colega! asta daca intre timp nu ma incaier cu scorpia si nu ramene in picioare decat una dintre noi!!!!![]()
![]()
![]()
ca tot vorbeati despre mosh, mama a tinut mortzish sa faca pe mosul. andrei nu s-a speriat, contrar a ceea ce credeam eu, si chiar a retinut cate ceva: ca a venit mosul, ca avea barba, ca semana cu mosul de pe musamaua de pe masa de bucatarie a lui mama, ca i-a adus pijamale si mie la fel.........o sa pun si ceva poze candva...
eu va pup si plec la lupta cea mare! 

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
violetan spune:
Neata, fetitli!
Mychy, esti dementiala! ![]()
Timi, iaca e bine la noul job si ca tot ai intrebat, am de gand sa organizez un eveniment in martie, partial comercial, partial umanitar si am f putin timp la dispozitie si nush ce sa fac mai intai. Asa c-am decis ca mai bine sed pe forum
cu voi.
Apropo de asta, RUGAMINTE MARE- MARE: fetele din bucuresti, lucreaza careva pe la vreo primarie? ma intereseaza f tare niste camine de copii sau azile de batrani...daca e careva, ma contactati si pe mine pe pm sau yahoo (violetahabr)? Sarumana mult de tot! 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
stefania_97 spune:
Neata
Vainvit la o
fierbinte cu aroma de strumfi :)
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
10+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefania_97 Neata Vainvit la o fierbinte cu aroma de strumfi :) |
haoleo, ai oparit vreun strumf in ibricu de cafea?????????? de unde altundeva aroma aia?????
banc:
Doua neveste discutau despre viata lor, iar una din ele incepe sa se planga:
> - Draga, nu stiu ce sa ma mai fac cu barbata-miu. Tot timpu'
> numai: "Mamei nu i-ar placea asta", "Vai, de-ar vedea mama ce facem", "Mama zice ca nu e bine", "Mama face mai bine asta" si tot asa...E baietelul mamei! Nu mai suport, daca-l mai aud o data cu ma-sa il omor.
> - Draga, o sfatuieste cealalta, cred ca trebuie sa fii mai
> feminina, sa te comporti mai provocator,sa-i trezesti simturile si sa-l faci sa uite de maica-sa!
> Zis si facut. Seara, tipa isi imbraca cea mai sexy lenjerie de
> dantela neagra,manusi negre de matase lungi, jartiere fine negre de satin
> si se intinde pe pat. Sotul intra, o vede si exclama:
> - Aoleu! De ce esti toata-n negru? S-a intamplat ceva cu mama?
oaana spune:
Buna tuturor.
La multi ani tuturor pe ziua de ieri.
special pentru Ioana si Ioanaiub.Si mie ca sunt Oana si am implinit si 31 de aniiiiii!!!
Vai dar ce multi ani am implinit
.
Vivela ma bucur ca ai trecut cu bine peste interventie.Sa dea Domnul sa fie bun rezultatul.
Doamna Cocora
ti-am trimis un PM.
Si vreau sa va rog ceva,am pus un anunt pe forum,poate il dati mai departe,la prieteni,cunostinte... Publicat la 08/01/2010 la 10:30:51
Casa de copii Betania Barlad,are nevoie urgenta de o centrala termica,oale de inox si chiuvete duble din inox.Inca nu este o pagina web,insa daca cineva poate sa faca unul din aceste lucruri poate contacta managerul institutiei.0745532343
Va pup.O zi buna.
A,inca ceva:Mihaela,tu ne faci zilele mai frumoase.
violetan spune:
Mychyyyyyyyyyyyyyy, 

De unde stii bancul asta, de la soacra-ta sau de la noua colega? ![]()
mychydutza spune:
oaana, LA MULTI ANI !!!!!! cred ca nu esti trecuta in lista sau am eu orbu gainii!!!!
sa fii sanatoasa, voioasa, devreme acasa...etc etc etc!!!!

mychydutza spune:
vio, bancu mi l-a trimis o PRIETENA! mi s-a parut absolut genial! i l-am trimis si sotului!
"colega" e mama de baiat, si are doar unu, asa ca ma gandesc ca daca as invinge-o in lupta dreapta(in cazul in care ar avea loc), as scapa un biet suflet nevinovat de nora ...de asa o scorpie!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
adica ma gandesc ca daca o strangea pe soacramea cineva de gat, la un moment dat, i-as fi purtat recunostinta vesnica!!!!!!

violetan spune:
Beeeaaai, mychy, sper ca te-ai prins ca glumeam, nu?? E unul dintre cele mai destepte si haioase bancuri pe care le-am auzit ever, jur! Si acum rad, scriind! ![]()
![]()
![]()
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza [quote]citat din mesajul lui stefania_97 Neata Vainvit la o fierbinte cu aroma de strumfi :) |
haoleo, ai oparit vreun strumf in ibricu de cafea?????????? de unde altundeva aroma aia?????
[quote]
De la pampers mai Micky de unde alt undeva :)
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
11+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca