Strumfi de iul-aug 2007 (168)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vio, normal ca m-am prins! ca eu ma prind repede........
stefania, ma ingrijorezi! ai oparit pampersu????????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Micky fica-mea are orar fix de kk exact cand imi beau eu cafeau de dimineata, si are o aroma ca nici nu vreau sa iti povestesc

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 11+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

noi ne pregatim sa plecam la tusnad 2 zile. dr. mi-a recomandat sa am odihnesc si eu ascult cand e vorba de lenevit .

de dimi am pus la pamant bradul, sa nu isc discutii inutile cu strumful, acu' ma duc sa fac niste cumparaturi.

sunt emotionata ca peste cateva ore ma intalnesc cu nazdravanul meu, mi-e dor de el de mor (v-am mai zis oare? doar de vreo 1000 de ori??).

karli, da, milka erau. adica inca mai sunt, am resigilat cutia si am pus-o pe sifonier, sa n-o mai vad . poate uit de ea si o gasesc la anu'.

michy, super bancul, desi eu, neavand o soacra de genul ala (a mea e si nu e, deci e ideala ) probabil ca nu l-am putut savura la adevarata valoare .
bafta cu colega.

Oana, la multi ani pentru ieri, sa fii sanatoasa si iubita .

sa aveti o zi frumoasa si un we minunat, nu cred ca mai am timp sa intru pana luni .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 17+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timi mi se rupe mie sufletul cand citesc de despartirea ta de Saya. Offf, stii ca o sa fie bine.

Doamna Cocora esti tare. E si asta un avantaj, ai doi baieti dar ai nascut doar unul.

Mychy esti criminala cu soacra-ta. Rad de banc si rad si cat de recunoscatoare ai fi fost tu persoanei care te-ar fi usurat de soacra.

Ashera ma tin sa-ti urez nastere usoara si bebe sanatos de vreo 3 zile. Tot uit, scuze.

Oana la multi ani pt ieri!

Vivela ma bucur sa aud ca operatiunea amnio a decurs bine. Vroiam sa-ti zic ca ai nostri copii sunt trasi la indigo, faza cu pantalonii si olita, asa face si a mea, daca ma grabesc eu repede sa-i dau pantalonii jos (de frica sa nu faca pe ea) si-i ridica la loc, imi zice clar "I do it" si apoi si-i da ea jos. Distractie placuta la Tusnad.

Stefania lasa oparitul strumfilor si pampersilor, e periculos, oricat ti-ar place tie cu cafeaua cu aroma de...altceva.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Luna, pai asa, de fapt am 3, si tot fara sa fi nascut decat unul, ca doar e si baiatul meu ala care face 20 de ani in mai, din prima casatorie a sotului meu.
Vivela, si soacra-mea e super, o iubesc tare mult, e minunata, dar, fiind o fire extrem de empatica, am apreciat bancul la justa lui valoare, ba mai mult!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Aici ninge...iar.

Vio nu stiam ca mai ai un bebe asa mare.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Aici ninge...iar.

Vio nu stiam ca mai ai un bebe asa mare.

daaaaaa......a ei a crescut intr-un an cat altii in zece!!!!

stefania, abia acu m-am prins! si andrei avea asa un program cand era mai mic, si eram cu el la dorna. cum puneam de cafea, cum ne cacacea!
vivela, ordinul se executa nu se discuta: daca dr ti-a zis relaxare, atunci relaxare sa fie!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Da, mai, lunitzo! Nu-mi vine a crede ca implineste 20 de ani! Si ta-su n-are decat 42 de anisori, deci l-a facut la inaintata varsta de 22 de ani. Hotarat barbat am, este?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

La multi ani fetelor pe anul 2010. Sa aveti un an nou plin de sanatate,bucurii si impliniri.
Tot citesc din urma dar n-am reusit sa scriu un rand.
Vivela iti tinem si noi pumnii sa iasa bun rezultatul la amnio.Am si eu o prietena care a facut de curand si a iesit totul ok.
Am vazut poze cu strumfi frumusi si bucurosi de cadourile primite.
La noi a venit mosul in persoana,m-a luat de mana cand l-a vazut,dar cand a vazut ca se lasa cu cadouri multe il invita in casa,hai mosule sa-ti arat bradul si sa-ti dea mama cozonac.
Poze din pacate am uitat sa-i fac cu mosul,doar l-am filmat,dar na,ma emotionasem si eu.

Mergi la inceput

loredana, ce copil frumos ai!!!!!poza asta e de revista :http://family.webshots.com/photo/2325636820067776628RzgOIo
...si sa nu-mi zici ca si cozonacii tot tu i-ai facut!!!!!!

Mergi la inceput