Strumfi de iul-aug 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 13
violetan spune:
Haoleo, loredano, ce pui frumos ai, (ptiu, ptiu) are dreptate mychy!
Ce chestie, sa nu te superi, dar n-are figura de roman. Nu zic ca romanasii nostri n-au fete dulci si superbe, dar stiti la ce ma refer, la aerul ala occidental ashea...parerea mea!![]()
Si ce scump sa-l invite in casa la cozonac!
Da' chiar, aia sunt cozonaci facuti de tine????? Vai, iar am pofte!
Asta ca sa compensez faptul ca n-am avut pofte in timpul sarcinii. Si nici greturi. Da' las ca am acum la greu!![]()
Apropo de "scuipat" sa nu deochiem tzancii
, dr mea de familie (prietena f buna si fosta colega de clasa in liceu) e maritata cu un iranian (super tip!), care e foarte amuzat dar si intrigat de obiceiul nostru de a scuipa. Cica: ce naiba e asta, ma? Adica e de bine sa scuipi? Ca vad ca radeti ![]()
![]()
![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
loredana_76 spune:
He,he,multumesc de aprecieri.
Mai Vio e romanas get-beget cu toate ca-l striga vecinii suedezu`.
Si daca ti-e pofta de cozo si ai pofte zi repede ca bag imediat la facut,m-am specializat.
Glumesc,cred ca reteta e de asa natura ca iese la orcine,acum a fost a-2-a oara cand am facut si au iesit buni.Daca cauti"cozonacul meu" in google aveti reteta in imagini,atit ca trebuie mai mult zahar dupa gustul meu.In rest nu prea le am cu gatitul ca n-am timp.
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Timi, iaca e bine la noul job si ca tot ai intrebat, am de gand sa organizez un eveniment in martie, partial comercial, partial umanitar si am f putin timp la dispozitie si nush ce sa fac mai intai. Asa c-am decis ca mai bine sed pe forum Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
Mi se pare normal ca doar orice lucru incepe cu o pauza si cu cat e pauza mai luuuunga cu atat e munca mai eficienta.
Oaana la multi anisori! Ce mai fac zulufosii?
Luna nu mi-e usor sa le stiu pe fete atat de mult la cresa (4 zile

) dar Saya mi-a facut asa o surpriza ieri ca mi-a mai venit inima la loc. Cand am mers sa o alaptez la pranz s-a bucurat foarte tare, a aplaudat, radea, facea plecaciuni ar fi facut si tumbe daca ar fi putut micutzica mea scumpa. A dormit la cresa si de papat papa de numa deci suntem pe drumul cel bun. Eu mai trebe sa ma impac cu situatia sau sa-mi dau demisia Si apropo de zapada, avem si noi un pic si arat asuperb.
Si pe 1 am avut un pic si-am iesit la prima ora (pe la 7 AM) afara cu fetele s ale aratam zapada. Soph a mea n-a mers prea mult si mi-a zis s-o iau in brate ca-i murdar pe jos. N-am putut s-o conving ca-i ok, e zapada...a trebuit s-o iau in brate

Loredana frumos suedezul tau
O sa caut si eu reteta de cozonaci dar parca vad ca eu reusesc s-o ratez. Ne-a facut mama de Craciun dar iar mi-e pofta 
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Tot eu.
Cafera e weekend, nu intri sa ne mai pove deste printesele tale?
Azi am dus-o doar pe Soph la cresa si ca sa nu fie geloasa ca Saya ramane cu noi i-am zis ca sora-sa e pedepsita ca a plans mult si ca atare nu merge la cresa.
Nu era ziua lor de mers a cresa si n-am vrut s-o taraim pe Soph prin magazine la soppinguiala.
Totul a fost ok dar cand s-a facut ora de plecare Soph fuge la Saya si-i zice: "go say sorry to mommy and daddy to go cresha with Sophie"
Si-i zicea si insista cu un patos de care doar un copilas asa inocent cum sunt strumfii nostri e capabil.
a mine a venit in baie cand ma machiam sa ma intrebe "mai ai mommy, mai ai?" fix asta-mi trebuia sa-i dea apa la moara la tat'su ca trebe sa astepte dupa mine 
Timi07 spune:
Sunflower a fost Denis multumit de ce i-a lasat Mosul in locul bradului?
Timi07 spune:
Ah si-am uitat sa ma laud ca Sophie merge in timpul zilei in camera beblusilor s-o vada si s-o distreze pe sora-sa. Mi-au zis fetele ca e foarte protectoare cu Saya. Cred ca-i adevarat caci si acasa e la fel doar ca o mai altoieste din cand in cand, de cele mai multe ori de drag.....
Gata nu mai scriu ca pana dimineata ajung membru matur pe DC si prefer sa fiu "junioara" macar aici.
Vrea cineva vin? Mi-am pus un paharel micutz si ma duc sa-l savurez schimband canalele la tv.
Luna ai vazut ca Jonathan Ross isi da demisia de la BBC? :(
loredana_76 spune:
Buna dimineata.
Timi ce frumos ca se iubesc asa mult fetele tale si Sophie are grija de Sarah.Cu dusul la cresa te cred ca e foarte greu sa le lasi acolo dar ma gandeam ca macar esti sigura ca e totul ok in privinta ingrijirilor care le primesc acolo..
Eu am inceput sa ma interesez de gradinite si sincer mi se pare oferta foarte limitata,cel putin in berceni unde stau eu.Gradinite unde sa-ti lasi copilul,daca ai 'noroc' sa prinzi un loc si unde nu mai conteaza ce fac acolo,ce invata,ce mediu au...cel putin astea sint parerile ce le-am citit pe forumuri.Stiu ca povestea si Vivela de experientele cu gradi.Acum ma gandesc ca nu au cum sa multumeasca toti parintii in proportie de 100 %,dar macar sa nu-l lasi cu inima stransa acolo.
Micky tu ce faci,il dai la gradi pe Andrei,stii vreo gradi ok? Sau cine mai sta prin berceni...
X-ray spune:
ola gagici!
la multi ani ioni si ioane,oaana ,ioanaiub si cine si-a mai sarbatorit ziua!
am citit din doi in doi dar daca nu va scriu azi cateva randuri nu mai apuc.
loredana e super dulce "suedezul" tau
.si cozonacii
,nu faci si comenzi prin posta![]()
timi nu-mi vine sa cred ca sunt amandoua la cresa...Doamne ce trece timpul...stai sa vezi mai tarziu cu sophi ,cand va incerca cineva sa o supere pe sara
...tin minte in copilarie bateam tot ce misca in jurul fratelui meu
.pe bune am fost o mica "karateka", dar cu din alea ciobanesti nu scheme.cum venea fratele meu suparat de la gradi ma duceam pe ascuns a doua zi si ii altoiam imediat.si apoi mama pe mine acasa
.era un cerc vicioas dar nu suportam ideea sa fie fratele meu suparat
...
cristina floare de sore ma bucur tare de vestile bune.
vivela sa sti ca as fi facut la fel in locul tau
eli a noastra e o smechera si jumatate,ne face pe fata.imi zice ieri "mami vleau sa ma uit la madagascal"
"daca strangi puzzle-ul iti pun i like to move it"
"nu ,mami nu-i bine.pui madagascalul si dupa strang puzle-ul"
"eli nu negociem ,strange-l te rog"
"mami hai sa zic altceva(fata fff serioasa) tu pui madagascarul si eu stlang,ok"(adica ea se uiata si nu face nimic,eventual doua piese in cutie...)
"eli nu mai negociem,nu te uiti la nimic"
"sa sti ca m-am supaiat pe tine mami,lau de tot"....pleaca suparata in camera.
acum doua zile "mami hai sa melgem undeva..."
"unde vrei eli?"
"te log ,hai in camela mea la hotel"...
"mami dar nu mai putem merge,acolo costa bani,e departe,daca esti cuminte mai mergem la vara,ok"
"mami dal ale tata bani"
...
cateodata ma scoate din minti si strig la ea,ca nu e cuminte,ca vine mosul si ii va lua toate jucariile...imi raspunde mai nou:"linisteste-te,nu mai stliga asa.nu vezi ca ma doale capu'?"...
si cea mai tare chestie care a facut-o zilele trecute.o incalta sotul pe scari si ea se tine de capul lui cand o incalata,si-l studiaza asa in tacere,am observat-o si eu de cateva ori.dupa ce termina operatiunea ii ia capul intre maini si ii spune "tati ce ochi flumosi ai" si-l mangaie pe sprancene.il gasesc pe al meu cu ochii "uzi" bine ,strangand-o in brate.il intreb repede ce s-a intamplat si-mi zice ca a auzit cele mai frumoase cuvinte spuse de cineva vreodata persoanei lui
...era varza si asa a fost cateva minute bune,barbatii astia...(nu stiu de unde a auzit,dupa 8 ani de convietuire nu mai apelam la expresii lacrimogene nici unul
)
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
musso17 spune:
buna fetele
loredana,baitelul tau e de povesti,cu asa ochi frumosi si o capsunica in loc de gurita.
oauuu alina,cred si eu ca i s-au umezit ochii taticului..offf,ca abia astept si eu perlele.
noi azi am facut gogosi,mari lupte cu fii-miu sa nu mai manance coca..off,si voia sa intinda foaia si sa puna faina..am reusit pana la urma dar cu greu.
oanamada,ce mai faceti???..iar n-am adresa dela situl vostru,dar lasa,caut in urma si aflu de voi.
snowbunny spune:
fetelor dak nu merge nici de data asta ma las pagubasha e a 3 a oara cand incerc sa trimit un msg...
DECI DECI DECIIII vazand perlele elisei m-am gandit sa va scriu si eu cateva perle de-ale noastre
ii cumparasem lui alex inainte de craciun o mingie ptr care a facut haos in inimile noastre
in fine mergem acu cateva zile in magazinu cu pricina sa cautam un costum de ski
A: mami hai la mingile alea..
EU: alex deabea ti-a cumparat mami una inceteaza plus ca mami nu are bani
A: tati are bani!
EU: nu , nu are nici tati !
A: hai acasa ca am eu si venim si cumpr ( primise nishte bani de la bunicu)
A: mami pune tom e jerry
EU: hai sa strangem produsele de pe jos ( a primit un supermarket de craciun) si apoi mami te lasa sa te uiti la desene putin
A: mami vreau sa te rog frumos.... (mai zi ceva daca poti)
Vroiam sa va mai spun caaaaaaa m-am angajat..nu imi vine a crede, totul s-a intamplat ffoooaarrrte rapid!Culmea ptr o companie italiana.Salariu bun, carte de munca cu salariu real...momentan suna foarte bine de luni incep.Wish me luck please
La multi ani tuturor sarbatoritelor de anul acesta si un an nou bun la toate cu multa sanatate, bucurii si impliniri !!!