Strumfi de iul-aug 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 8
violetan spune:
Neata, strumfarieeeee si mai ales La Multi Ani, Ioanelor si Ionilor! Care va simtiti cu musca pe caciula, scularea si dati de baut! (o cafea ). S-a-nteles?? Nu-mi cadea rangu' s-o dau eu, dar nu mi se pare corect Hai, sa nu fie cazu' sa zic de doua ori!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
ioanaiub spune:
hai ca ma simt si dau si cafeluta
la multi ani si voua, ca nu ne-am "vazut" in noul an
astazi e o zi speciala, cu dubla semnificatie pentru mine, pentru ca in uram cu 5 ani nasteam .... deja au inceput contractiile
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
LA MULTI ANI ! Ioanelor si Ionilor care se sarbatoresc astazi!(ioana75, ioanaiub, ...)
...si La multi ani pt David de Ioanaiub!
vivela, iti tzin pumnii sa fie bine la test.........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ddanagh spune:
La Multi Ani !!!! in 2010. Sa dea Domnul sa fim cu totii sanatosi si la punga grosi.
La Multi Ani !!! si de sfantul IOn cu un pupic special pentru Ioana 75 si Ioanaiub. Sa-ti traiasca flacaul Ioana draga, sa va umple vietile de bucurii
Am revenit si noi la vechiul program. Am dus-o din nou la gradi dupa o luna si, sper sa treaca macar vreo doua luni fara sa mai faca vreo raceala.
De tuse total inca nu am scapat insa se vede o imbunatatire de cand ii fac aerosoli. Cred ca are si imunitatea mai slaba acum pentru ca ii dau 2 odata din ultimele 4 maselute. Din punctul asta de vedere ma mira ca se comporta mult mai acceptabil decat la canini. Adica se trezeste plangand o data sau de doua ori pe noapte insa mananca normal, face kk normal iar ziua nu e mai agitata decat de obicei.
Cu vorbitul, ca si Violetan spun ca ma uimeste cat a progresat in decembrie. Adica incearca sa spuna multe, in propozitii lungi. Eu o inteleg insa ceilalti ceva mai putin, pentru ca de stalcit cuvintele nu a scapat. Am scapat insa de cateva onomatopee. Daca pana acum o intrebam ce e asta si raspunsul era mereu acelasi - muuuu,beee, acum spune, in sfarsit, vaca, oaie...dupa caz
Ma duc sa-mi sorb cafeaua tacticos ca mi se cam inchid ochii.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Vivela tinem pumnii sa fie bine
Musso sa ne spui si noua, te rog daca aveti ceva efecte la vaccin, ma bate gandul sa-l trimit si eu pe al meu sot. El face naveta pe tren Bucuresti- Ploiesti, sta langa tot felul oameni, plus ca la servici lucreaza cu f multi din afara unde e in floare gripa.
Luna1 spune:
Hello girls!
De marti noaptea a nins aici pana ieri seara, avem zapada de vreo 30-40 cm, ce sa zic, ne-a dat de m-a saturat. Ieri n-am avut cum sa ajung la servici pentru ca ninigea rau si mi-a fost teama sa nu raman inzapezita, in plus aici la 10-15 cm de zapada se inchid scolile. Asa ca ieri am stat acasa, ce bine a fost.
Azi am ajuns, dar ce sa zic, am transpirat putin ca nu sunt obisnuita sa conduc pe zapada, in plus la noi pe strada zapada nu e inca batatorita asa ca s-a cam invartit smartul meu, dar pupa-l mama pe el, niciodata nu ma lasa.
N-am citit nimic din urma, merg acum sa citesc si revin.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ddanagh spune:
Luna poate e mai bine, in cazul in care se anunta zapada mai multe zile, sa-ti iei anvelope de iarna. Si, daca imi permiti un sfat, sa nu uiti sa folosesti frana de motor. Tare bine era daca si al meu sot o folosea luni cand a busit masina. a pus frana normala pentru ca avea distanta mare, cca 20 m, si a zis ca se opreste, insa s-a facut sanie si a intrat in ala din fata. Noroc ca nu avea viteza mare.Dar oricum e sifonata destul a noastra in fata, celalalt nu a avut decat cateva zgarieturi.
Luna1 spune:
La multi ani Ioanelor si Ionilor si nu in ultimul rand lui David de Ioana care implineste 5 ani! Ioana pun pariu ca nu iti vine sa crezi ce baiat mare ai.
Dana anvelopele mele sunt mixte, abia schimbate atunci cand mi-a explodat cauciucul deci au aderenta buna. Frana de motor ce sa zic, totul e destul de instinctual, adica in teorie sunt as, in practica nu-mi amintesc sa o fi folosit vreodata voit. Insa sunt norocoasa ca astia pe aici conduc toti grijuliu, azi in zona de 50 mile la ora se mergea cu 30 mile/hr, distanta de 15-20 metri, ziceai ca suntem la mormantare. Frana stiu sa nu o calc brusc, adica fiindca am distanta franez incetisor ca si cum as incetini.
Imi pare tare rau de masinuta voastra, sper ca aveati casco si o recuperati.
Tocmai m-a sunat sefu ca pleaca acasa ca a lovit nevasta-sa masina rau. Sper ca e ok.
Sunflower ma bucur tare mult ca Denis si-a revenit si mananca orice, si mai ales felicitari pentru progresele cu olita.
Adelise care nu mai are pampers de luni de zile, nici noaptea, luni cand a mers la gradi s-a pishat pe ea de doua ori. Cred ca de stres si suparare, insa eu tematoare am crezut ca a intrat in regresie si ne intoarcem la pampers. Insa nu, n-a mai avut niciun accident de atunci, si nu i-am reamintit eu sa mearga la wc special sa vad daca uita, sau daca se tine prea mult.
Am uitat sa zic, fie-mea cu independenta ei stiuta, nu mai vrea sa o ajute nimeni la wc, adica daca mergi cu ea tipa la tine "go away!" asa cxa a trebuit sa ii luam scarita mai inalta, plus am schimbat colacul la wc cu unul super marfa(sunt patetica, ma bucur la colacul de wc, ce-am ajuns)adica in balamale are doua colace prinse, unul cel normal si altul care sta in capac si se lasa la nevoie pentru copii. Cu ala vechi ce se punea peste simplu cand mergea singura se intorcea pe-o parte si urla frustrata.
Relativ la vorbit asa cum spuneti si voi nu stiu ce a avut luna Decembrie insa progres la greu, vorbeste acum in fraze lungi, "mommy come here please, daddy didn't give me biscuit". Ah si acum, dupa Craciun, canta fie-mea Mos Craciun cu plete dalbe perfect.
Hai ca v-am facut capul mare, vroiam sa mai zic dar am uitat. Ah vroiam sa o pup pe Mychy, mi-e dor de postarile lungi si haioase, pe Vivela curaj la amnio, si pe Vio asa fara motiv.
Luna1 spune:
Tocmai am verificat vremea pe BBC si ce vad, aici nu urca temp peste 0 grade (ziua da?) si la Bucuresti in weekend va lafaiti la 13-15 grade. Pai ce facem fetelor , au gresit locatiile acolo sus? Ca parca noi aveam ierni blande si voi aspre. Hmmmm...
Timi07 spune:
La multi ani Ioane, Ioni & David de ioanaiub!!!
Soph inca sufera ca au plecat bunicii, desi am vorbit pe net aseara cu ei azi dimineata cand s-a trezit a fugit in living room si-a zis "hello Nana" dupa care s-a blocat ca Nana nu era acolo
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)