Strumfi de iul-aug 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 7
mychydutza spune:
vivela, bafta multa maine. va fi totul bine!!!
m-am mutat............deja m-am luat in betze cu o "colega" de birou, despre care stiam de fapt ce-i poate pielea (m-am mutat in biroul de unde am plecat acu, tot ca sa nu lucrez cu ea , da de ce te feresti nu scapi).......nu inteleg frate cum sunt unii asa de neam prost.cu colegele mele lucrez de 5 ani si odata nu ne-am spus o vorba rea............
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
sunflower1979 spune:
buna ziua si la multi ani, dragi mamici!
am reusit sa ajung si eu la zi, am citit tot, am vazut poze frumoase, frumoase. alina.a, ce frumos a fost la Viena; ai vazut ca totul a fost bine? multumesc pentru mesaje!
carla, luna aveti niste copii minunati!
o felicit si eu pe proaspata mamica - Petra si-i doresc o fetita mai putin nazbatioasa decat gargarita Alma, dar la fel de frumoasa.
Vivela, mult succes maine. nu vreau sa stiu ce e in inima ta, dar Dumnezeu e bun si totul va fi bine, ai sa vezi.
ma bucur sa revad multe din mamicile mai putin active- de parca eu as fi mai breaza - si le salut pe toate, mai ales ca vad atatea burtici. m-am bucurat sa vad ca ati avut vacante reusite, imi place tare mult sa citesc despre asta... parca sunt si eu acolo, mai ales daca puneti si poze. noi n-am iesit din tara niciodata si nici prin tara n-am fost in multe locuri. sotul are un program destul de strict si aglomerat, iar la mine la servici a fost un an greu, cu multe schimbari si am fost mai tot timpul prinsa aici.
despre noi... spre sfarsitul anului Denis nu mai vroia deloc la cresa, cu greu il convingeam sa mearga. asa ca perioada asta in care a stat acasa ne-a prins foarte bine. pe langa faptul ca ne-am plimbat, ne-am dragalit, am primit vizite, am reusit sa scapam de muci si a mancat foarte bine, am ajuns si noi la performanta de a face la olita! acum denis cere si pipi si kk (oare v-am mai zis ca e ok, chiar daca a mancat si portocala, si lapte si de toate?) se intampla de multe ori sa scape pe el pana il asez eu pe olita sau deabea cand a scapat imi spune, dar sunt tare multumita. e un inceput si este extraordinar!
si pe masura ce se apropia vremea sa ne intoarcem la cresa eu il pregateam, il intrebam daca nu ii e dor de copii, de cutare, de cutare si abia dupa vreo sapatamana de stat acasa a inceput sa spuna ca ii e dor. de luni merge deci la cresa si a fost ok, nu mai zice ca nu vrea.
de Revelion am petrecut batraneste...am fost la parintii mei, am mancat o fripturica si la 12 am fost in centrul orasului sa vedem artificiile. intentionat l-am lasat pe denis sa doarma mai mult la pranz- si a dormit de la 1.30 la 5.15, desi la usa bateau uratori si la un momendat la vecina au venit 2 ursi care bateau cu batele in podea si un altul batea la toba, dar asta n-a avut o treaba. asa ca denis a fost odihnit si cuminte, nu s-a speriat de artificii si cand ne-am intors acasa am mers fiecare la casa lui, noi am mai stat putin la tv si dupa aia somn de voie...
de sfantul stefan l-am sarbatorit si pe denis care, pana atunci spunea ca el nu e stefan, dar vazand ca primeste cadouri si-i zice lumea 'la multi ani', a inceput sa-i placa sa-l cheme si stefan.
nu am avut niste sarbatori spectaculoase, dar au fost pline de caldura, ne-am intalnit cu toata familia noastra mare - parinti, frati, cumnati, nasi etc... a fost frumos. si mai frumos e ca ni s-a nascut o noua nepotica, pe 16 decembrie, care de sarbatori a fost acasa si pe 16 ianuarie va fi botezata. vom avea dubla sarbatoare caci surioara ei - finutza mea - implineste 2 ani atunci.
stiu ca mai sunt multe de spus, ca am citit atatea, dar n-am cum sa le tin minte. va multumesc ca ne-ati urat sanatate si v-ati bucurat alaturi de noi ca analizele lui denis au iesit bine. la fel va doresc si eu voua in noul an... multa, multa sanatate si de restul ne mai ocupam in timp.
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
musso17 spune:
bunafetele
din pacate nu mai pot tine pasul,ma si intrstez dar ma si bucur,petrec mai mult timp cu barbatii mei dragi.
anca,oauuuu,super tare saby..mi se umfla mie inima dapai tie..noi scoatem un apaaaa,laptic,mami,tati..cateodata le si inverseaza..dar lasa ca ne asteapta vremuri bune...aaa si mai nou vb cu robotul dela *222,ca na,tb sa vb si el la tel si n-are cine sastea si sa-i asculte bebeluseasca.
vivela,io habar nu am avut ca nu se poate depista SD-ulla eco,na, ignoranta.
noi ne facem vaccinul ptr gripa noua,io si sotul,mai mult pentru el caci are astm si mi-e teama tare,mai ales dupa moartea actorului de la carcotasi sunt de'a dreptul speriata.
cristina,ma bucur ca sunteti bine,noi dua vreo 3 saptamani iar avem un episod de kk moale.
am scris haotic,scuze.
va pup pe toti,cu mare drag.
Timi07 spune:
Heeeelp!!!
Stiti la cat timp se poate alapta dupa ce am luat un Nurofen Plus?
Am fost la dentist si cred ca mi-a anesteziat si unicul neuron din dotare de n-am gandit inainte de-a lua pastila
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Timi07 Heeeelp!!! Stiti la cat timp se poate alapta dupa ce am luat un Nurofen Plus? Am fost la dentist si cred ca mi-a anesteziat si unicul neuron din dotare de n-am gandit inainte de-a lua pastila Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
Timi , eu cred ca n-ai de ce sa-ti faci prea multe probleme. nurofenul forte contine ibuprofen, ca si nurofenul pentru copii (doar ca acesta contine o cantitate mult mai mica de substanta). asa cum ai putea sa-i administrezi celei mici, in caz de febra sau durere ibuprofen, in conditii de siguranta, asa cred ca nu ii face prea rau daca l-ar lua prin intermediul lapticului tau. eu nu sunt medic, dar cred ca in lapte oricum ajunge o cantitate foarte mica de substanta.
daca i-ai mai dat Sarah-ei nurofen vreodata si n-a fost alergica, eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci probleme.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 17+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Timi07 spune:
Merci Vivela, oricum o alaptez la 3 ore dupa ce l-am luat si o parte se mai elimina pana atunci....Ar trebui sa fie ok.
Am laptic la conge dar m-am enervat pe mine cat sunt de cu capu-n nori si n-am gasit la repezeala pe google decat ca nu se ia in al 3-lea trimestru de sarcina si cand alaptezi. Si by the way mi-a trecut durerea de dinti si m-a apucat una de stomac
CarlaV spune:
Timi, exact ca Vivela ma gandeam si eu . Tot la 3 ore alaptezi, desi este diversificata? La mine trec uneori mai mult de 3 ore ziua pana sa vrea san, ii plac solidele. Saby era disperata sa suga, pana pe la 9 luni a papat san 98%. Sunt foarte diferite fetele mele.
Vivela, iti tin pumnii maine, o sa fie bine .
Georgi, , lasa ca ne vedem la vara si o sa-ti impuie Saby capul cu cate si mai cate, o sa vezi ce liniste e cu Mihnea .
Cristina, multumesc . Am vazut toate pozele, sunteti minunati! Felicitari pentru olita, noi am dat inapoi de cand a vazut la surioara ca sta doar in pampers, sper ca la vara sa le invat pe amandoua in acelasi timp cu olita. Sa-ti traiasca nepotica, frumos cadou de sarbatori!
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
Carla eu o alaptez de 3 ori pe zi si o data ma mulg la lucru (deocamdata) dar de cand am luat pastila pana ajung acasa vor trece 3 ore. Si la mine Soph era dependenta de san si-ar fi stat toata ziua pe cand Saya e mai expeditiva dar de-aia tot geme de placere la san.
Cum merge diversificarea la voi? La noi la inceput a fost un cosmar dar pana la urma s-a dat pe breazda. Azi a papat si la cresa
Pup strumfaria si ma duc acasa la puiutzele mele.
Vivela bafta maine si rabdare pana vine rezultatul care-i musai sa fie bun.
xerxe2005 spune:
CarlaV, cum ati dormit asta noapte?
Sa ne traiasca Ion-ii!
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07