Strumfi de iul-aug 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 16
ddanagh spune:
Sunflower cred ca am scris in acelasi timp. Nu se pot deschide pozele.
Luna mi-a venit acum in minte o zicala de pe vremea cand aveam oracle, ale tinerei valuri "Durerea face uneori sa vezi mai bine frumusetea". Lasa ca uneori cate o cearta mica face bine, va descarcati si apoi sa vezi ce dulce e impacarea si ce partida trageti 
Uite un banc sa te binedispun
Un european ajunge la un trib izolat din Africa si seful de trib il ia
sa-i arate atractiile locale. intr-o vale, mai la dos, era un scaun turnant,
imprejurul caruia stateau pe pamint sase negrese frumusele.
- Asta, zice seful de trib, este ruleta noastra africana.
- Adica?
- Va asezati pe scaunul turnant, va invirtiti si fata in fata careia va
opriti va ofera o partida de se x oral.
- Si care-i riscul?
- Una dintre ele e canibala....
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Luna1 spune:
Fetelor multumesc de empatie. Ce sa zic daca va zic motivul certii... i-a dat o palma la fund la Lis. Insa nu neaparat asta era problema, (desi nu sunt de acord cu palmuitul admit totusi ca uneori te lasa nervii si nu te stapanesti) insa m-a terminat contextul, ea era pusa la somn, in pat, si tot cerea la toaleta. Si el i-a zis ca o duce (a 5-a oara cred) dar daca nu face ii trage la fund. Si s-a tinut de cuvant. Mie mi se pare strigator la cer, pai ce sa inteleaga copilul, ca o sa ceara la wc si noi i-o tragem? Pai sunt copiii care sunt inca in pampers la varsta ei, copii care si la 4 ani au pampers noaptea si noi in loc sa fim fericiti ii tragem una la fund...In fine, stiu ca e om si greseste, insa ce ma doare cel mai tare e ca n-am vorbit de atunci, n-a venit nici sa-mi zica ca-i pare rau. (pentru ca eu l-am dat afara din camera si am culcat-o pe fie-mea in suspine
). Iar de data asta, desi eu sunt cea impaciuitoare, nici nu concep sa las de la mine, vreau macar sa vad ca-i pare rau si ca se gandeste la asta.
Ignorati-ma va rog, stiti cum e, probabil nici n-ar trebui sa ma descarc aici, si sa dau detalii din viata mea privata...
Dana imi pare tare rau ca e iar bolnava Dariuta...of! Ce ati facut cu masina?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
vreau si eu sa vad poze cu Denis
.
Cristina, bafta cu scutecele, sa scapati repede de ele definitiv
.
Dana, imi pare rau ca e Daria bolnavioara,
sa se faca bine...e si vremea asta ciudata rau, aici foarte frig si vant, apoi cald, apoi iar frig...nici nu mai stii cum sa te mai imbraci.
Imi pare rau de tricicleta voastra, foarte urat gestul...ce aiurea :(.
multumesc de incurajari pt amnio, joi sau vineri o sa am rezultatul, si eu cred ca e totul bine. si stiu sigur ca e baiat, ar fi cam ciudat sa fie fetita la cat de evidenta era podoaba dintre picioare
. mi-au zis-o pana acum 2 medici, si pana si eu am vazut foarte clar, desi sunt cam chioara cand ma uit pe monitorul ala.
apropo de educat copiii, cu duhul blandetii sau nu...eu - cand mai tip sau vorbesc mai raspicat sunt tratata cu indiferenta. pur si simplu nu ma baga in seama, schimba vorba, se preface ca nu se intampla nimic.
e ceva de genul:-De ce ai murdarit peretele cu stampila???!!!
raspuns: -Mami, e stampila lu' tati! (dar foarte calm, fericit, parca nu ma aude...)
iar apropo de chestii pe care copiii le stiu mai bine decat credem noi. eu tot am un stres, ca david nu vrea deloc sa invete culorile (nu stie niciuna, toate sunt prin rotatie verde, roz, negru, etc...fara logica). chiar ma cam speriasem, am un amic care sufera de o astfel de boala, pur si simplu nu poate sa retina culorile, el e perfect normal (ba chiar e grafician, culmea!), vede culori, dar nu poate sa-ti spuna ca e rosu, sau verde, sau albastru... se numeste cumva disfunctia asta, nu mai stiu cum. e, si intr-o seara, il tineam pe david pe picioare, ii pusesem sub cap o pernuta verde, ne alintam. si deodata: "nu vreau perna verde, vreau perna rosie!" (aveam in pat perna verde si 2 pernite rosii). deci brusc si-a amintit ca de fapt stie culorile, dar tine asta la secret
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
18+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Luna1 spune:
Vivela se numeste Daltonism. Al meu are o forma usoara, adica nu deosebeste nuante de culori, daca e maro mai deschis el zice ca-i rosu, verde poate fi si albastru, verde inchis -maro. Nici Lis nu stie culorile. Numara la greu, al meu zice ca o invata ecuatii
, dar culorile nu vrea in nicio limba. Toate sunt pink si purple. Asta e, mai incercam, e prea devreme sa ne ingirjoram. Abia astept sa ne dai vestea cu rezultatul de la test.
sunflower1979 spune:
acum se vad?
sarbatori
2010
merg sa vad ce-ati mai scris.
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunflower1979 acum se vad? sarbatori 2010 merg sa vad ce-ati mai scris. Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!" Mi se pare asa de mare si scump Denis e un frumos ![]() |
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
11+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunflower1979 acum se vad? sarbatori 2010 merg sa vad ce-ati mai scris. Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!" |
daaa, e un scump
. si mie mi se pare ca a crescut foarte mult.si mi-au placut si autocolantele, sunt haioase.
_
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Luna1 spune:
Cristina este un scump Denis, iar salina imi place la nebunie, cred ca numai acolo as sta.
Mai dar Mychy unde e? O fi asasinat-o "soacra" de la birou?![]()
Vivela spune:
cu mychy am vorbit eu ieri, era bine, acasa cu Andrei, era soacra bolnava si nu a putut sa stea cu cel mic. de unde se vede ca or fi ajuns-o "urarile de bine"
.
_
+
18+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
ddanagh spune:
Tare greu merge Dc-ul astazi.
Vivela tot pe vreme dau si eu vina. Sincer eu atata lume care sa tuseasca in jurul meu ca in iarna asta parca nu am vazut niciodata. Plus ca, sunt fer convinsa ca un factor important este si poluarea. Un alt motiv pentru care regret mutarea la PLoiesti, e un oras f poluat, chiar mai rau decat Bucurestiul. De la rafinarii se simte un miros ciudat in aer.
Si zici ca David va avea un fratior
. Felicitari
Cristina mai ce copil mare ai tu acolo. M-am tot uitat sa vad cu cine seamana si nu m-am hotarat, a luat de la amandoi, parca gurita ta si ochii lui tati...F faine autocolantele, mi-au placut ca animalele seamana cu cele din realitate, adica nu sunt maimutoi, intelegi tu
. De salina nu mai zic, chiar super proiect, mi-ar fi placut sa existe asa ceva si in Ploiesti.
Dar cel mai tare mi-a placut de mos Craciun, mai unde l-ati gasit??? e deghizat de zici ca-i extraterestru 
Vivela Daria desi stie aproape toate literele la culori toate sunt "abe". REcunosc ca inainte perseveram mai mult s-o invat cate ceva insa acum mai mult ne jucam de-a prinselea prin casa. Oricum am observat-o ca e genul care fura informatiile, va invata singura fara sa-mi dau seama si culorile si.... Are destul timp. Eu nu zic sa-i lasam in plata Domnului in privinta asta insa au si ei personalitatea lor si, ca si noi, filtreaza ce vor sa le ramana in cap si ce nu, ce le place si ce nu. Noi, ca parinti, suntem datori sa le zicem despre tot/ toate dar sa-i lasam pe ei sa aleaga. Oricum, sunt convinsa ca asa se si intampla de vrem ori nu ca nu prea avem ce face, ne domina de mici ![]()
V-am zis ca mie mi se pare uimitor si numai prin modul lor de joaca diferit. Am doua prietene, una cu baietel nascut in august 2007 si alta cu fetita in mai 2007. Fetita se joaca numai cu papusele, cu bebelusi, le da sa manance, ii leagana.... Baietul e numai cu animale, le insira, le baga in casuta, le scoate, le ordoneaza in diferite moduri prin casa. Daria, in schimb, majoritatea timpului cu puzzle, cu creioane de colorat si cu alergat si catarat.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)