Strumfi de iul-aug 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 15
violetan spune:
Hei, fetili!
Stefania, te inteleg perfect! Si hormonii or fi, dar e natural sa iti iesi din pepeni, si eu imi ies, si inca cum! Incerc sa ma controlez din rasputeri...
Vivela, ce tare faza cu hipopotamul!!! N-ati ras??? 
![]()
In alta ordine de idei, Vivela, perfect de acord cu tine la faza cu cainii. Ce tara civilizata avem, imi vine sa urlu!
Insa nu ma pot opri sa-ti spun: iti dai seama daca postai subiectul asta la Generale sau in alta parte cata...papara
iti luai de la ecologiste, idealiste, perfectioniste, reprezentante ale nu stiu caror asociatii de protectie a animalelor? ![]()
![]()
![]()
Desigur, majoritatea plecate din Ro. ![]()
Da' pe bune, si noua ni s-a intamplat, a lovit sotul meu un caine, noroc ca l-a lovit usor si ala a plecat urgent fara mari pagube, ca m-am uitat special in urma, dar e extrem de periculos, iar unii caini parca-s kamikaze, frate! Mi-e o mila de ei de innebunesc, dar mi-e si frica. Mi-e rusine de mor cand prieteni straini ma intreaba cum putem trai asa...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Vivela spune:
vio, da, mi-a fost mila de amaratul ala de caine, dar aici e vorba de "el sau eu" (sau alt individ).
culmea e ca atunci cand am dat telefoane, majoritatea ne-au intrebat printre primele lucruri: "si cainele a murit?"
. ma rog, raspunsul era ca "a suferit leziuni incompatibile cu viata"
, dar ca noi, in cazul in care putea sa intereseze, eram bine.
eu nu mai pot sa gandesc ca trebuia evitat, etc. din clipa in care am aflat ca o fosta colega de liceu a patit-o anul trecut rau, adica definitiv
in acest mod stupid, evitand un maidanez. e strigator la cer!!
iar papara imi vine sa cer eu de la serviciile comunitare care ar trebui sa se ocupe de stransul cainilor de pe strazi pentru paguba provocata masinii + daune morale. intr-o tara civilizata probabil ca as avea si castig de cauza.
nu era suficient ca mi-era mie frica de caini cand eram pe strada, pe jos, acu' mi-e frica de ei si daca sunt (eu) in masina
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
18+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
violetan spune:
Exact, Vivela! Eu sunt mult mai rea cand vine vorba de caini comunitari si nesimtirea autoritatilor in orice alte domenii (adica in toate) si de obicei fac scandal, chiar daca stiu ca nu se rezolva mare lucru. Dar macar imi fac datoria si-ncerc,nu pot sa stau pasiva, ca nu sunt genul.
Plus ca am un crez in viata: chiar daca nu rezolv nimic, macar sa-i enervez! ![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
buna seara
resusesc sa mai intru sa scriu ceva,asa la ore tarzi...fii-miu face un lego,tocmai ce a mancat doua felii de pizza cu branza si e cu "nu" in brate,ii face in ciuda lui ta-su
..ce sa zic de el,cred ca o sa vorbeasca engleza inaintea romanei,fredoneaza refrene de la melodiile pe care le aude in masina,are un simt al detaliului de nu-mi vine sa cred,am cumparat un pachet de servetele patrat si nu dreptunghiular ca pana acum,atat ce l-a studiat...isi inchide tv-ul care e pe desene ca sa iasa afara si asta cand ma vede ca ma incalt..e sociabil nevoie mare,chiar preamult,aseara amfost invitati la restaurant si a strans vreo trei chelneri si s-ajucat cu ei cam o ora,ba mai mult,launmoment dat intampina clientii
..mdaaa,in continuare cu pampers,nevorbitor dar limbajul nonverbal foarte dezvoltat
, cu nervi si cu incapatanare,mai ridic vocealael,il mai cert,are momente and intelege si momente cand nu,deobicei cand e preasurecitat...am avut si o faza mai anapoda,intr-un market un om isi punea tacticos mere in punga si fii-miu din senin i-a dat un picior,mi-am cerut scuze,l-am certat pe fii-miu..noroc ca domnul avea copii
..ar mai fi dar sunt obosita.
cainii..mda,nasol,avem si noi patanii urate,cu nasi-mea in masina insarcinata in 8 luni si cu o viteza de 100/h..am intrat in plin intr-un caine tinerel,asta e,n-am cugetat prea mult..desi am caine de 8 ani,6 l-am crescut in casa,avand canapeaua lui si multe altele,maidanezii imi dau uneori fiori,in parc sunt cel putin 20,infata blocului 5,samd...mai mult de atat,daca al meu face in iarba ca acolo l-am invatat din motive usor de sesizat primesc bobarnace ca nu strang cu punga,corect,nu zic..ifine, doi bani nu dau pe cei care ridica pliscul in apararea maidanezilor,iubesc animalele dar ca orice fenomen trebuie controlat,ca asa e civilizat.
scuzati greselile.
cam atat.seara buna si zile linistite.
Luna1 spune:
Salut!
Nasol ce ziceti voi acolo cu cainii! Si mie mi-e mila de ei dar pana ajung sa puna viata in pericol altcuiva. De ex aici nu exista caini comunitari insa sunt multi tampiti (ma scuzati de expresie) care isi iau caini periculosi si auzi des de copii sfasiati de cainele familiei. A fost un caz chiar de curand, of mi se rupe sufletul cand ma gandesc, ce moarte oribila pentru bietul copil...
Acum pe o nota mai pozitiva, Adelise n-a plans azi la gradi, am dus-o se ascundea la mine in brate, pana a zis tipa de acolo "hai sa ma ajuti sa asezam masa de breakfast" si s-a dus, mi-a facut cu mana, s-a uitat putin urat la mine, dar macar n-a mai bocit.
In rest, sunt intr-o pasa proasta, m-am cam certat cu al meu, Cosmin are dureri de burta de vreo 3 zile, il duc azi la dr...in fine!
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
sunflower1979 spune:
Salut!
noi am ramas singurei, a plecat tati la Bacau o saptamana si dupa aia tot o sa plece o perioada. ne intelegem foarte bine, noi doi si ca sa-mi ocup timpul, mergem 10 zile la salina - avem salina artificiala la un centru de spa din oras. m-am hotarat sa mai pun si eu vreo 2 pozici cu denis si sunt si cateva si de ieri de la salina.
la 5 cand ajung eu de la servici il iau de la cresa, mancam si la 6 plecam la salina, stam o ora si din nou acasa. e o incapere cu peretii si pardoseala sin caramizi de sare, pe laturi sunt ca niste banci tot de sare, o piramida in mijloc pe care se suie copiii, pe jos sare precum nisipul si ei se joaca cu lopatelele, si mai sunt si diverse jucarii - o sa vedeti in poze.
ce vroiam sa va mai arat sunt niste abtibilduri pe care i le-am luat lui denis de pus pe mobila/ pereti si care mie imi plac la nebunie. astea pe care le-am lipit sunt niste animalute, o ferma cu gard, cu iarba. mai am un set cu broscute foarte haioase si cand ne-om plictisi de decorul asta, schimbam. se lipesc/dezlipesc foarte usor, sunt din autocolant si nu raman urme pe mobila deloc. pe astea le-am gasit in Plus si chiar foarte ieftine.
eu sunt tare bucuroasa ca denis face la olita mereu, desi, cum v-am mai zis... de multe ori spune chiar cand ii da si drumul, dar macar spune. asa incat putem sta cu un pampers toata ziua sau cu chilotei pe care ii mai schimbam daca ii boteaza.
iarasi ma bucur mult ca din toamna de cand l-am dat la cresa din nou nu i-am dat nici un antitermic, nici un antibiotic. a avut muci cu duiumul, si grosi, si verzi, a si tusit, dar i-am facut aproape in fiecare seara aerosoli cu ser fiziologic si ii treceau. si cand se auzeau mucii si in gat, sirop de patlagina - e expectorant. nu a evoluat nici o raceala, nu s-a agravat si acum e chiar bine, sanatos si sper sa ramana mult timp asa.
iata si pozele. dupa ce le vedeti, fac albumele private din nou.
am sa mai revin, dar inainte sa inchei vroiam sa salut niste fete, asa fara motiv, doar pentru ca le-am citit cand au scris si n-am mai apucat sa le spun nimic... oanamada, xerxe, danagh, loredana
si cu siguranta am mai uitat pe cate cineva, dar va mai scriu eu...
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
Vivela spune:
Luna,
.
lasa ca trec toate, capul sus, o sa fie bine pana la urma.
sanatate multa lui Cosmin, sper sa nu fie nimic prea serios.
musso, bravo lui Mihnea ca e sociabil, maine-poimaine isi da drumul la gura si atunci sa te tii....
mai, dar ce liniste p-aici...ce faceti, munciti pe rupte? ![]()
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
18+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
ddanagh spune:
Olaa
Ma bucur ca ati inceput sa scrieti despre perlutele strumfilor. Ma binedispun, sunt niste scumpi.
Sa va zic si eu una mica de-a Dariei. Deunazi era la stiri doamna aceea de 70 ani care a nascut la 65 o fetita, Daria trece prin fata televizorului si f relaxata imi zice "Uite mami, bau bau" Saraca femeie cu parul ala tapat si la 70 ani nu arata chiar frumos. Da nu stiu de unde stie Daria de bau, bau, cred ca de la gradi ca eu nu i-am zis niciodata insa m-a distrat.
Sunflower ma tot tin sa-ti zic de cand am citit ca m-am bucurat sincer ca au iesit analizele bune, sa dea Domnul sa nu mai aveti probleme. Insa nu am citit daca v-au spus pana la urma de la ce facea moale? 
Vivela cand ai rezultatul? Feelingul meu zice ca nu e absolut nici o problema, ai sa vezi si ca o sa fie tot baiat. 
Noi, din pacate nu suntem asa bine. Daria iar mi-a facut bronsita cu amigdalita chiar fiind sub tratament cu flixotide. Si cand ma gandesc ca pana la 2 ani nu a luat decat o data antibiotic iar in ultima jumatate de an a luat deja de 4 ori
Si, in continuare, tuseste. Am tot citit pe net de simptomele astmului si ma rog sa nu fie cazul. I-am facut acum niste analize la care asteptam rezultatul pentru a mai elimina din cauze si cred ca o sa mergem cu ea la Bucuresti ca aici, pneumologul deja ne-a prescris singulair, ventolin... ceea ce mi se pare cam mult.
Si, colac peste pupaza, mi-au furat si tricicleta fetei din fata usei. o tineam pe casa scarii de multe luni si nu s-a intamplat nimic. O banui pe femeia de servici dar, oricum, faptul e consumat. Macar sa fie pentru un copil amarat.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
sunflower1979 spune:
Luna imi pare rau ca esti intr-o pasa proasta, ca te-ai certat cu sotul si sper ca macar la Cosmin sa nu fie nimic serios si sa-i treaca burtica. Adelise asta a ta e mare smecheroaica... mama ce ne mai joaca copiii astia pe degete.
eu, desi imi doresc sa-mi cresc copilul cu dragoste, fara tipete iar de bataie nici nu poate fi vorba, uneori imi reprosez ca sunt prea permisiva. el nu stie de nici o frica, uneori ne ignora si canta in timp ce eu ma chinui sa-i vorbesc. sotul e mai aspru si-l cearta pentru lucruri cu care desi nici eu nu sunt deacord, le trec cu vedere pentru ca nu sunt serioase... uf, e greu!
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
Luna1 spune:
Cristina nu se vad pozele. Cred ca n-ai facut albumul public. Hai fa-l repede ca mi-e pofta de Denis.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)