Ce filme bune ati mai vazut? (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ramona, !! Imi cer scuze ca nu am citit tot din urma ... acum ca sint mai mult pe acasa (de cind cu criza asta economica ), am ceva mai mult timp sa vad filme, ca eram restanta rau la capitolul acesta (nu mai spun de citit !!).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sorry Alice, nu de aia am zis. Ca si eu citesc pe aici multe titluri si sigur imi scapa multe filme bune.
Nasol cu criza, dar partea buna e ca recuperezi la filme. Eu sint in recuperari de cind erau copiii mici, plus ca nici acum nu prea-i lasam ca sa iesim noi la film. Dar macar acum nu se mai trezesc ei noptile si-mi permit si eu sa vad cite un film.
Astazi sper sa ajung sa vad American Splendor cu Paul Giamatti. Am devenit fan al lui de cind cu Sideways, unul dintre filmele mele preferate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Va mai aduceti aminte de filmul NOVEMBER(nu Sweet November cu Keanu Reves)?
Am tot incercat sa dau de el pe google, youtube, sa mai vad cateva scene, dar nu am mai gasit absolut nimic.

Mergi la inceput

Despre care November este vorba ? Cel din 2004 ?

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

da da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Imaginarium abia m-am putut uita pana la sfarsit ca m-a luat somnul, m-a mai trezit nitel aparitia lui Colin Farrell. Dragut dar prima parte plictisitoare rau de tot. Parerea mea este ca aparitia celor trei Johnny Depp , Jude Law si Colin Farrell nu a facut decat sa puna in umbra jocul lui Heath Ledger.

Sherlock Homes m-a amuzat copios. Stilul lui Guy Ritchie. Previzibil nu m-a surprins cu nici o explicatie a situatiilor de pe parcurs singurul lucru surprinzator a fost ca nu stiam ca Sherlock a fost asa "bataios".

Am mai vazut The Bridges of Madison County despre filmul asta chiar pot spune ca mi-a placut.

Mergi la inceput

http://www.imdb.com/title/tt0368089/
nu acesta...

Mergi la inceput

Cauta-l pe torrent, nici acolo nu il gasesti ?? Dar scrie pe google titlul si anul in paranteza, ca sa gaseasca doar varianta pe care o cauti, imdb-ul da mai multe filme cu acelasi titlu ! La acela cu Courtney Cox m-am referit si eu ...

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu am vazut Iris, tare m-a mai intristat!

Mergi la inceput

Ramona, multumesc ca mi-ai reamintit de Iris, vroiam demult sa il vad, Judi Dench este super talentata, mi-a placut mult in Notes on a scandal ! Si daca mai vreti un film bun din cinematografia british, va recomand Vera Drake.

Alice si Andrei

Mergi la inceput