Ce filme bune ati mai vazut? (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Notes on a Scandal e demult si pe lista mea, ca-mi plac ambele actrite. Vera Drake mi-a placut, l-am vazut cind a aparut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Notes on a Scandal e demult si pe lista mea

Ramona, ti-l recomand si eu, nu mai astepta prea mult :) Si mie imi plac amandoua actritele. Cate Blanchett a jucat f bine, iar Judi Dench a fost fantastica...

Apropo de Judi Dench, urmariti-o si in "Mrs Henderson presents", este absolut delicioasa. Un trailer aici: http://www.imdb.com/video/screenplay/vi1503330585/

Mergi la inceput

Multumesc, o sa-l vad.
Am vazut Mrs. Henderson, foarte bine a jucat si in filmul asta.

Edit sa-l mentionez pe American Splendor. Nu stiu daca-i pe gustul publicului larg, m-a impresionat prin felul in care a aratat ca viata omului "simplu" e complicata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Notes On A Scandal pare un film si pe gustul meu din trailer-ul vizionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

de mult nu am mai intrat pe aici.. nici timp de filme nu prea am avut..

Notes on a scandal mi-a placut si mie mult!
am vazut si Ingloriuos Basterd- mie mi s-a parut interesant..

Surrogates cu Bruce Willis - mi s-a parut cam o porcarioara..
Gamer - Gerard Butler - mai bun decat Surrogates-dar nu extraordinar..

iar am mai completat la lista cu filme de vazut.. nu stiu cand o sa sam timp de toate..

si 9+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Notes on a scandal este superb ... il recomand.
Parca Cate Blanchett a si luat ceva Oscar pentru interpretare desi dupa parerea mea Judi Dench a avut rol mult mai complex si l-a jucat brilant. Foarte bun film.

Mergi la inceput

Buflea, hai ca te-am gasit si la filme, aici parca ne potrivim mai bine (minus Diving Bell).
M-am hotarit, iau si eu Notes on a Scandal. Deocamdata mai am vreo cinci DVDs care asteapta cuminele sa fie vazute, dar il comand si pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Notes on a scandal, daaa, si eu il recomand, Cate Blanchett si Judi Dench se intrec pe sine ! Eu m-am indragostit de Cate de cind cu Veronique Guerin !!
Si azi am revazut cu placere White Oleander, mi-au facut astia de la dolce un rabat la trei canale cu filme !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nah ca m -ati facut curioasa cu Notes on a scandal...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Trebuie sa va spun ca am vazut cel mai ..nici nu stiu cum sa il cataloghez ... ciudat film din cite am vazut io pina acum !! Stiam despre Lars von Trier, l-am admirat pentru Europa si Breaking the Waves, am ales acum sa vad Antichrist (eu am o pasiune pentru filmele ciudate ), dar acesta m-a lasat speechless !! Charlotte Gainsbourg face un rol extraordinar alaturi de Willem Dafoe (sint doar doi actori in tot filmul) ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput