Ce filme bune ati mai vazut? (8)
Raspunsuri - Pagina 12
cgeea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Imaginariumse merita vazut?Trailerul nu ma atrage deloc, pare un fel de Alice in the Wonderland 2.Nu m-au atras niciodata filmele gen fairy-tales. |
Nu e o poveste gen fairy-tail, eu in aceasta categorie as incadra Busola de aur, Stardust, Cronicile din Narnia si ar mai fi multe. Daca vrei, e nitel fantastic, dar de fapt e o alegorie, o alta varianta a lui Faust, e mult mai mult decat o poveste. Iar regizorul si scenaristul Terry Gilliam e nitelus mai deschis de data asta, povestea e mai "digerabila" decat cea din Armata celor 12 maimute, desi se vede clar "mana" lui. Ca sa nu mai pomenesc de jocul actorilor, Plummer mie mi-a placut intotdeauna, iar Heath Ledger, desi n-am crezut-o, face un joc foarte bun.
sotul meu
beatrice75 spune:
Did You Hear About the Morgans?
Ati vazut filmul?V-a placut?Il recomandati?Mie mi se pare o comedie romantica, amuzanta, usoara si relaxanta pt o seara de iarna la caldurica...
alice2004 spune:
Olecutza off topic - pentru Beatrice, se pare ca minunatia aia mica din The proposal ar fi un samoyed ! E un topic pe imdb unde s-a pus aceeasi intrebare ! Uite aici un link - eu nu am vazut filmul, asa ca poti sa iti dai seama daca seamana :
poze rasa de catei samoyed
On topic de data aceasta - am reusit sa vad si Up in the air, dragutzel, nu e genul meu de film, iar pe George Clooney io nu il vad decit in roluri de comedie, nu stiu de ce !! Plus ca pare in film ca isi joaca propriul rol din viata - anti casatorie, anti facut copii, anti relatii serioase ! Mi-a placut Vera Farmiga in rolul lui Alex !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
beatrice75 spune:
Da, Alice si mie imi fusese recomandat filmul "Up in the Air" si
l-am vazut abia azi. Poate nu ma aflu eu intr-o pasa buna, dar m-am cam plictisit. Si parerea mea este aceiasi ca George Clooney care arata demential isi cam joaca rolul vietii lui de zi cu zi.
Ramona J spune:
Eu nu i-am vazut pe Morgans, dar luindu-ma dupa critici nici nu mi-as pierde vremea.
Mie mi s-a parut demential "Up in the Air", foarte bun. Iar George Clooney e foarte bun actor de comedie, cred ca il prefer in rolurile astea. Am ajuns la concluzia asta de cind am vazut "O Brother, Where Art Thou". Alta comedie care mi-a placut si in care a jucat si el este "Burn After Reading", dar aici Brad "steals the show", e funny rau.
alice2004 spune:
Oh, uitasem sa va mai recomand un film - The Private Lives of Pippa Lee, Robin Wright Penn face un rol superb (mi-a placut foarte mult si in Message in a bottle, alaturi de Kevin Costner).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
angelabv spune:
va urmaresc si eu "din umbra" ... vroiam sa va intreb daca aveti o sursa de filme subtitrate in romana...eu folosesc kickasstorrents, dar nu sunt foarte multe cu subtitrare in lb. romana. Multumesc anticipat !
O zi buna, Angela
Daria_Ioana spune:
Un interviu interesant cu Quentin Tarantino despre viata si cariera sa.
http://link.brightcove.com/services/player/bcpid50891059001?bctid=63685260001
alice2004 spune:
Angela, eu daca nu gasesc filmele cu subtitles in romana, caut pe net, uneori am noroc alteori nu ! Filmele le descarc de pe torente sau dc++.
Am vazut ieri un film emotionant - Il y a longtemps que je t'aime , cu Kristin Scott Thomas !
Alice si Andrei
Ramona J spune:
Alice, si mie mi-a placut mult filmul asta. Am si scris pe forum despre el.
Am vazut aseara (si mi-a placut!) The Syrian Bride.