Ce filme bune ati mai vazut? (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

"It's complicated"-so and so
Weekendul acesta vazut "Circle of Eight"-so and so

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Natasa, despre Inglorious Basterds s-au scris multe.
Uite aici un link din dilema veche, l-am citit mai demult si mi s-a parut ca puncteaza excelent. In plus am avut aceleasi senzatii vazand filmul. Si vorbeste mai mult despre magia cinematografica, ce scriam eu mai devreme

http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=290&cmd=articol&id=11377

Avatar ar merita din plin un Oscar pentru tehnica cinematografica, dar povestea filmului e atat de plina de clisee...de parca zici ca James Cameron a avut ambitia sa le adune pe toate. In nici un caz Oscar pentru cel mai bun film. Insa sunt alte sectiuni pe care le-ar merita din plin. Eu recunosc ca dupa 2 ore m-am plictisit, in ciuda imaginilor si a tehnicii remarcabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Iarina, depinde cum esti dispus sa vezi lucrurile si in ce stare vezi filmul. Eu nu-i neg talentul lui Tarantino, dar daca i-ai vazut un film i le-ai vazut pe toate. Violenta se vinde bine si el stie sa valorifice asta. Altfel, articolul din Dilema mi se pare exact rezultatul vizionarii filmului in nota "Tarantino e profund, a vrut el sa spuna ceva cu atita singe si scalpuri taiate, hai sa explicam ce-a vrut autorul sa zica" :) Nu te supara pe mine, eu nu vaz nimic metaforic si adinc in filmul asta. Tu ai avut rabdarea sa vezi si cauti, Tarantino si-a umplut iar buzunarul cu bani mutind actiunea din filmele anterioare in perioada celui de-al doilea razboi mondial. Eu sint in pierdere in ecuatia asta :)
Iti doresc o seara frumoasa! Eu ma duc sa vad Imaginarium.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Vazut It's complicated- mi a placu mult. Am ras cu pofta. Il recomand.
The blind side - mi-a placut enorm. Tema filmului se potriveste cu tema lucrarii mele de doctorat, poate de aia m-a impresionat mai mult, insa cred ca e un film tare bun. Amatorilor de drame cu happy-end, il recomand.

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Andreea astazi am de gand sa il vad dar deja ai spus cum se termina.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

mie mi-a placut mult Inglourious Basterds , dar, cum mi se intampla cu toate filmele lui Tarantino, nu vreau sa-l revad vreodata.
Am vazut la sugestia Ramonei J - Death at a Funeral. Am ras cu lacrimi. Inteleg ca se pregatesc si americanii sa scoata o ecranizare? http://www.youtube.com/watch?v=RidTIIvXRM8
Imaginarium-ul: super. intr-adevar, Daria_Ioana, exact asta a fost si senzatia mea, ca ma plimb prin tablourile lui Dali.

sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am vazut aseara "Imaginarium" si mi-a placut foarte mult, o poveste frumos spusa (dar care cu siguranta nu s-a vindut la fel de bine ca Inglorius Basterds :) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui cgeea

mie mi-a placut mult Inglourious Basterds , dar, cum mi se intampla cu toate filmele lui Tarantino, nu vreau sa-l revad vreodata.
Am vazut la sugestia Ramonei J - Death at a Funeral. Am ras cu lacrimi. Inteleg ca se pregatesc si americanii sa scoata o ecranizare? http://www.youtube.com/watch?v=RidTIIvXRM8
Imaginarium-ul: super. intr-adevar, Daria_Ioana, exact asta a fost si senzatia mea, ca ma plimb prin tablourile lui Dali.

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

frumoasa mamei
Catinca
sotul meu

Ma bucur ca ti-a placut. Sint foarte buni actorii si mi s-a parut interesanta ideea, tot timpul filmului rizi si te gindesti ca nu s-ar cuveni...
Americanii sigur il fac praf, nici nu vreau sa ma gindesc...
Ma faceti curioasa cu Imaginarium.
Din ce am vazut recent cele mai interesante ar fi "White Night Wedding" - dincolo de tema interesanta e si foarte frumos filmat, iti ramin in minte imaginile si "The Man Without a Past". Astea ar fi cele mai interesante din cite am vazut.
OK a fost si "Tulpan", desi mie nu mi-a placut chiar pe masura "reviews" si l-am considerat doar decent.
M-am tras iar spre filmele europene in ultima vreme.
Am adormit la "The Triplets of Belleville" si ma gindesc sa vad continuarea, parca merita. Am adormit si la "Timecrimes" (Los Cronocrimenes) si pe asta parca nu l-as mai pune. Are reviews bune si desi tema nu-i pe gustul meu m-am gindit sa-i dau o sansa, dar mi se pare cam previzibil si cam "aiuristic". De aia nu ma gindesc sa ma uit la Avatar, stiu dinainte ca nu pot...
Dupa cum ziceti pe aici cred ca-l tai si pe "Inglorious", ca eu n-am rezistat nici la alte filme "marca" Tarantino.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Am vazut aseara "Imaginarium" si mi-a placut foarte mult, o poveste frumos spusa (dar care cu siguranta nu s-a vindut la fel de bine ca Inglorius Basterds :) )

Las' ca nimic nu se compara cu avatar...beats everything. Pana la urma fiecare vede un film extrem de personal si absolut toate impresiile si comentariile sunt ca atare. Asa ca pana la urma, ca declar eu un anumit film bun sau prost n-are nici o relevanta poate pt. X sau Y. Si invers.

Mergi la inceput

Eu abia acum am vazut filmul"The Proposal". Da, mi-a placut, spre deosebire de filmele vazute weekendul acesta.
http://www.cinemagia.ro/filme/the-proposal-vrei-sa-te-insori-cu-mine-25877/imagini/78497/

Mai, imi puteti spune va rog ce rasa este catelul care apare in film? E o minunatie ambulanta.

Mergi la inceput

Imaginariumse merita vazut?Trailerul nu ma atrage deloc, pare un fel de Alice in the Wonderland 2.Nu m-au atras niciodata filmele gen fairy-tales.

Mergi la inceput