Ce filme bune ati mai vazut? (8)
Raspunsuri - Pagina 10
mistral spune:
Discutand despre "Avatar" vs. "The Hurt Locker",pot spune ca "Avatar" mi-a placut,insa "The Hurt Locker" m-a tinut cu sufletul la gura pe toata durata filmului.Unul e poveste,imaginatie,iar celalalt realitatea dura.Si eu as inclina spre The Hurt Locker-cel mai bun film,insa Avatar are o promovare f. puternica...
"Inglorious Basterds" nu l-am vazut nici eu inca.
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
mistral spune:
Am vazut aseara"The Imaginarium of Doctor Parnassus",ultimul film in care a jucat Health Ledger.Decedand in timpul filmarilor,rolul lui a fost preluat pe rand de catre Johnny Depp, Jude Law si Colin Farrell. Mie mi-a placut foarte mult.L-a mai vazut cineva?
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
Daria_Ioana spune:
SI eu am vazut The Imaginarium of Doctor Parnassus.
Mi -a placut foarte mult deoarece e un film fantastic,plin de imaginatie si multe culori , e precum o calatorie in lumea picturilor lui Salvador Dali,e ca un vis delirant plin de simbolistica.
Cred ca ar fi fost si mai frumos daca ar fi existat o varianta 3D.
The Imaginarium of Doctor Parnassus a primit 2 nominalizari la premiile OSCAR pentru Best Art Direction si Best Costume Design,de asemenea ,a primit 2 nominalizari la premiile BAFTA pentru Make up & Hair si Production Design.
Ca o picanterie, Posterul filmului a castigat :Best Movie Poster of the Year
www.impawards.com/2009/winner_best.html" target="_blank">http://www.impawards.com/2009/winner_best.html
ANDREEA11 spune:
Vazut It's complicated- mi a placu mult. Am ras cu pofta. Il recomand.
The blind side - mi-a placut enorm. Tema filmului se potriveste cu tema lucrarii mele de doctorat, poate de aia m-a impresionat mai mult, insa cred ca e un film tare bun. Amatorilor de drame cu happy-end, il recomand.
MElise spune:
Am vazut si eu It's Complicated. Am ras cu lacrimi mai ales la fazele cu petrecerea... Pe ansamblu insa, ideea in sime mi se pare destul de trista, dar macar mi-a placut ca in ultima vreme americanii mai renunta la finalurile siropoase... O sa caut The Blind side. Care e tema lucrarii tale de doctorat Andreea11?
MElise
alice2004 spune:
Am reusit sa vad Inglorious Basterds, ma asteptam la mai mult de la Tarantino, probabil am ramas eu prea in zona Reservoir Dogs si Pulp Fiction. Filmul este putin cam prea lung, cam multa vorbarie si tre sa recunosc ca in afara de accentul superfain al lui Bred Pit , tot filmul il face colonelul german si ma bucur ca a primit o nominalizare pentru rol secundar !!
Va mai recomand de pe lista filmelor nominalizate - An Education , un film minunat despre o tinara Lolita atrasa de magia vietii alaturi de un barbat mai in virsta si cu bani si rolul educatiei in viata ei !
Pies - daca vreti sa il vedeti pe Bred intr-un rol hazliu, uitati-va la Burn After Reading!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
bb_yasmi spune:
Case 39 a inceput interesant...dar...doar atat!! iar finalul..o mare porcarie....:(((
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
Natasa spune:
Mie "Ingloriuos Basterds" mi s-a parut o mizerie si nu pentru ca este violent ci pentru ca are un scenariu aberant, haotic in care mor toti si nu transmite nimic (nu s-au indurat sa-l omoare si pe Brad Pitt ca sa nu plinga fetele in sala). Eu nu pot sa inteleg de ce o comedie nu ajunge sa fie selectionata pentru cel mai bun film (de exemplu mi-a placut mult It's complicated), dar un film ca asta in care singura idee e "citi creieri putem imprastia pe pereti in 2 ore" e mare favorit. Da rau sa spui ca ti-a placut o comedie si pari mai profund daca gasesti metafore despre viata si moarte in Inglorious Basterds?
iarina spune:
Daaa...si de aia o sa castige Avatar...care are profunzimi uimitoare. Si sa fie toata lumea multumita.
Inglorious Basterds favorit...m-as mira.
Natasa...te cred ca nu ti-a placut, Tarantino e mai greu de inghitit, dar nu e un film despre creieri pe pereti. Tarantino a generat o mitologie cinematografica...Hitler a fost infrant in final de catre cinema.
Natasa spune:
Iarina, daca vrei sa-ti fac un comentariu despre profunzimea filmului asta nu am nicio problema sa-l fac, stiu exact care sint cliseele lui Tarantino si se pare ca nici nu are de gind sa iasa din ele ( http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-6811734-video-quentin-tarantino-violenta-extrema-este-cel-mai-bun-mod-controla-publicul.htm) Mi-a placut oarecum Pulp Fiction, nu am vreo problema sa-i diger filmele, dar asta mi s-a parut o porcarie. Spun ca e favorit pentru ca e pe lista, nu stiu ce sanse are. "Avatar" nu l-am vazut, asa ca nu-mi dau cu parerea, dar din cite spune lumea este revolutionar pentru tehnica cinematografica, nu pentru subiect.
Edit: Tarantino a gasit o retea de succes si se amuza de cum face bani imprastiind mate si creieri in toate filmele lui.Si cum n-a mai avut vreo idee care chiar sa transmita ceva, s-a gindit sa-l omoare pe Hitler. Super tare!!!! As fi plins dupa bani daca m-as fi dus la cinematograf, asa am plins doar dupa timpul pierdut.