**Buburuze de 2009 in actiune(2)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

m-am uitat la regulamentul de la pampers..si sincer nu vad unde scrie ca a reinceput concursul
picky...vai,saracul catel ce soarta are

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

nu e vorba de concursul de la pampers ci de cel de pe siteul
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
si noi pregatim poza sa ne bagam iara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Dana am scris si la albinute, dar scriu si aici.. Tot la voi imi este gandul! Va dorim insanatosire grabnica! sa fie Bubu bine cat mai repede!

Ana Nu mai ai vesti? Te rog sa ne ti la curent.

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

m-am uitat la regulamentul de la pampers..si sincer nu vad unde scrie ca a reinceput concursul
picky...vai,saracul catel ce soarta are

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

nu e vorba de concursul de la pampers ci de cel de pe siteul
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
si noi pregatim poza sa ne bagam iara

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

si noi intram! ne votati nu?

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna seara fetelor,

am vorbit cu Dana si mi-a spus ca diagnosticul dat a fost diaree acida de la asta si iitatia ce a avut-o la fundulet si pasarica, a pus-o pe perfuzii cu glucoza, calciu si inca ceva si in rest papa doar morcov, acum a adormit mititica ca nu a dormit toata ziua.
In rest Dana e suparata rau, e cu moralul la pamant.
Trebuia sa ma duc la ea acasa dar nu am mai fost, o sa ma duc si eu maine la ea la spital daca ma lasa sa intru sa vad ce imi zice ea maine.
O sa ii transmit gandurile voastre bune, si va multumesc in numele ei si al meu.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Craciun20096Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

Bine v-am gasit mamici si pitici.
Vrem si noi sa intram in gasca voastra.Pe bubu meu il cheama Robert Andrei,nascut pe 18.05.09, 3200gr,48cm, apgar 8,39 saptamani.
Acum ma intorc la citit din urma
V-am pupt

mamica fericita de Robert Andrei(18.05.2009)http://picasaweb.google.com/iulia126/Bubu#09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Dana ... multa sanatate lui Bubu!Ne rugam pt voi sa treaca repede!!!

Picky... a mea nu-i maraita de fel...dar tre sa ma joc cu ea toata ziulica....

Mara_i bine ai venit!!

Offf... nu ma lasa deloc sa stau la calculator...voi reveni cand m-o mai lasa

gasca!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna seara fetiliiiiiiii ...tocmai am venit de la si ma simt tare bineeee

deea sa stii ca nici eu nu le condamn pe cele care aleg cezariana...una dintre ele e cumnata mea care a zis ca ea cand va ramane insarcinata va vrea strict cezariana.E optiunea fiecarei persoane in parte si trebuie respectata ca atare....si mie mi-a fost frica de cezariana
miruta deocamdata merg la aerobic ca sa slabesc.Dupa ce ajung la greutatea dorita ma reprofilez pe aparate pt tonificare dar...mai e drum lung pana atunci....de fapt "drum" e la tine ca ai de dat doar cca 4kg la mine e ..."autostrada" la cele 25 de care vreau sa scap
annkkaa e o scumpica pitica ta si ce repertoriu bogat are...despre mancare...Denis daca aude ca papa altcineva face mare scandal si trage de lingurita
cuscra nora'mea a fost terorista inca din burtica
picky si Denis face exact la fel...la femei nu zice nimic iar la barbati ,daca se apropie mai mult de el, lasa botic si incepe sa planga....baga-te si tu la concurs sa vedem ce iese
cuscra pai tu vrei sa inscrii terorista la concursul de la Pampers?Eu l-am inscris pe Denis la ala unde a fost campionul Laviniei.Baga si tu tot acolo sa vedem daca poate suporta site-ul asa copii frumosi
anaela sa dea DD sa treaca repede,sa se faca bine Bubu si incearca pe cat posibil sa ii sustii moralul Danei...nu e momentul sa pice si ea tocmai acum
mara-i bine ai venit pe la noiAm vazut umflatelul mic ce frumos doarme el cu tati...ca barbatii si cum rade el smechereste in coltul gurii

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump primul Craciun Revelion-1 Ianuarie Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

acum am ceva tp liber in" ,k ma pompez si pruni doarme,asa k profit sa semnez si eu azi condica
am vazut poze frumoase de bb dulci si mari cu ochi albastri,imbracati care mai de care:anaela,annkka,

ramona:
anaela:bn ai venit
picky:sh ce zici deaceea am vrut sa nasc natural sa-i aud pt prima data plansul,insa imi trebuie curaj pt al 2 lea,asa k vreau sa uit durerea si sa vad doar lucrul frumos:STEFANIA-ALEXANDRA.si eu vreau parola

legat de iesitul afara,noi iesim tot a 2 zi chiar dak e rece
picky:laptele praf de la topfer nu l-a acceptat,asa k azi i-am dat nestle cu probiotice si nu a vrut ,am sa mai incerc,nu vrea deloc laptele meu si eu bag de nebuna la pompa.Slava DD,azi a papat super bn.urmeaza masa de cereale cu intarziere azi k doarme.cred k e un puseu de crestere,stai linistita...a mea are 6.5kg
clara:tare piticul tau sare de mama focului,ce mai distractie
eumada: batrana?nu te cred
annkka:bn ai venit,felicitari pt masuratori si dintisor
brya:ms de reteta,mai pune ceva cu carne de vitel ,ai?
picky:tare faza cu prosopul a mea se uita mirata dar nu plange si cu vb la tel,,rosieste tel",nu cuscra?
ttenzika:si noi cu ea mergem la shooping,insa nu avem iulius mall din pacate,se preconizeaza k pe sf anului sa avem deschis si plaza si tiago,abia astept
cu intarziere LA MULTI ANI,rares,iry
dani3lla:mi-e o ciuda pe u de mor,mergi la sala si eu NU...,spor la treaba,fata, si baga si pt mn k asa macar ma tii in forma cand te admir in poze,k?sa le arati k poti!
cuscra,felicitari pt un finl FERICIT ,asta conteaza sa primeasca jobul.jucaria e bestiala,am vazut si eu si mi-a placut-o din prima,tare educativa,dar ce dementiale sant pozele lui rares,parca le-ai facut la studio asa faine au iesit...http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#5423325732358915314 cu asta cuscra sigur mai iei 10 concursuri!imi pare rau k e moraconos si nu vrea sa doarma np,dar asculta aici:jhhdgfafagksnksjdddddddddd........zzzuoius pt rares,sa o asculti bn?sa vedem la noapte dak se mai trezesc!
uite pt voi
deea:nu sh sa-ti raspund insa pot zice k genele sar departe in foarte multe cazuri,si la mn e un ex.a mea seamana f bn cu mama,asa zic multi ....
cuscra:asa e,la vara ma vezi cu sacosa nu cu termosul .sigur e de la gingii si mai ales ca aia de sus dor mai tare k si
restul sa treaca si sa dormi,bn?
dana:uff pitica sa se faca bn,si de la noi
anna:si cum a fost,v-ati simtit bn?si eu vreau sa mergem in dec de craciun la munte la nasi,e minunat in Bistirita ..abia astept !(nu bn au trecut si vreau iar!)sa treaca iritatia repede,da-l cu crema hidratanta
dani3lla:aha,deci asa sta treaba,instructor peste drum...sa nu ne aburesti u aici k mergi pt dat kg jos ce ai pus u ochii pe el mai demult cand soata intorcea spatele...m-am prins eu,bn k nu am cazut
eu nu vreau sa concurez cu voi asa k nu voi participa la concurs
miruta:nu sh,draga mea,dar pe mn ma termina cu nervii cand vad cum strange buzele si intoarce capul,mai rau nu mai vrea lapte,ce sa ma fac? sa treaca mofturile si maraiala...sigur e de la dinti,doar k la ea nu mai ies
deea:ma bucur k santeti veseli ,nu e de mirare dupa o noapte cu plansete...noi azi np montam patul la fata si al meu nu mai nimerea o gaura,am pus salteaua mai jos,asa k si eu is happy k am reusit...al meu patut nu are iar grilajele detasabile k si la picky
miruta:ufff,tensiune mik,mie sarcina mi-a crescut-o..ai grija cu dieta,oricum iti tin pumni sa reusesti!
ris:eu i-am facut orez cu laptic de la mn si categoric a refuzat...ce papa bn ai facut u,si ,a papat Miruna bn vad,bv!
picky:idem(cu scamele si parul meu,bn k is pe faza de cele mai multe ori)da,o ador pe cuscra!se stie,nu?!
dana,atat d egrav e?uffff,normal k ne aliem si noi si trimitem energia pozitiva spre voi sa se faca bn repede!!!!
deea:normal k votam ,carlontatul meu dulce!!!succes!
mara:bn ai venit!
dani3lla:am admirat pozele voastre santeti niste dulci si formati o fam.f f f frumoasa si fericita

cris pt u mai mutl doar k e f murdar s-a tavalit pe jos
http://picasaweb.google.com/yioanna/Lipitz?authkey=Gv1sRgCPjEuZzV1va1xwE#

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetele,

Anaela, oooofff ii suntem alturi Danei si Biancai si ne rugam ptr ele, oofff , atat de mica si cu perfuzii.. sa isi revina mai repede si sa le dea drumul acasa

Ramona pai fa-i mama pe plac si joaca-te cu ea... ..si bucura-te de fiecare clipa petrecuta cu ea ca timpul trece si vremurile astea nu se mai intorc. De multe ori te inteleg ca ai nevoie de un respiro, dar cum a zis o fata de aici, parca Clara, de meserie suntem mame si nu ne putem da demisia ...asa ca fii tare mamico si vesela ptr tiza ta

Mara_i bun venit la buburuze, vizionat pozici de bubu...poza cand ii toarna apa in cap e bestiala...e tare frumusel si are niste falcute ..iti vine sa il papi. Da' acum spune-ne si cate ceva despre voi...cu ce va laudati?!

Daniela ce ma bucur ca mergi la sala...vreau si eu ...Am citi pe forum, la cum creste bebe pe luna, si de acolo am aflat ca in periaoda 6-12 luni bebei se tem de straini si se tem atunci cand mama pleaca de langa ei...le este frica sa nu ii abandoneze...asa ca eu incerc sa ii reduc teama asta, stand mai mult langa ea ..chiar daca ma abtin sa merg si la toaleta..sau o iau cu mine ..ceea ce cred ca orice mamica face ...

Yioanna, la multi ani mamico ptr maine, sa traiesti cu numele si sa te bucuri de familia ta ...deh ti-am urat acum, ca sa fiu prima..si maine iti aduc alte urari.. Legat de alaptat felicitari ...Legat de laptic, mai incearca si altceva, daca nu eu iti propun(dar tu faci cum e mai bine) sa vezi cum reactioneaza si la laptele normal de vaca. Eu cand o voi intarca, voi trece direct pe lapte normal, nu imi bat capul cu laptele praf...de fapt aici nu prea se poarta laptele praf, decat in anumite cazuri...dar de pe la un an se incepe cu lapte normal ...Chiar ma bucur ca tu si Lavi va intelegeti...si as vrea sa vad lucrul asta si peste 10 ani...oare vom mai posta noi pe aici?!

Cris tu cum mai stai cu alaptatul? ca parca si tu tot cu pompa erai?

Legat de concurs, apropo ce fel de poza trebuie, ca am vazut acolo ca se referea la iubire neconditionata...;deci trebuie si cu mami?!

Daniela scuzele mele, am uitat , Yioanna ..va trimit parola pe PM...dar e naspa ca eu am scris un mesaj cu respectivul cont si nu stu daca a aparut..o sa ma uit imediat la paginile trecute ...

In seara asta fiica mea a papat para combinata cu caisa si biscuite...si vad ca a mers combinatia...ieri i-a luat tati niste caise(costa 8 euro kg) si sunt super acre.....i-a luat si kiwi galbene si la fel nu pot fi mancate ....am incercat sa ii dau si ieri si nu mi-a vrut, se stamba, se scutura ..nu ii placeau, asa ca incerc sa i le combin.

Va pupic, merg la masa, ma voi ocupa de listuta mai tarziu.

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

BUNA SEARA

In primul rand LA MULTI ANI pentru sarbatoriti si sarbatorite,mari si mici.......ce doresc pentru mine si copilul meu le doresc si lor....

Valeu vad ca sunt persoane care tin minte fiecare ce scrie si cum...toata lauda eu sunt zapacita rau de cap.....de varsta..apropo de varsta...

Noi am botezat azi un baietel....e primul finut al meu si al sotului meu..am fost tare emotionata desi nu mi se parea nimic iesit din comun..am avut senzatia ca e ceva special.....

Cineva zice a ca plange in fata dulapului.....eu de la 60 la 1.66 inaltime am ajuns la 107 in ziua cand am avut cezariana....am avut amenintare de avort si am stat in pat primele cinci-sase luni adica 24 de saptamani........nu puteam face dus ca ma durea burta infiorator....am facut tratament cu progesteron si duphaston...am luat 15 kg in patru saptamani......acum am 84 si simt ca innebunesc......am o minune care ma face sa fiu fericita dar...e ceva oribil sa stii ca esti asa grasa acum.....si fac sport la modul infiorator...trei ore pe zi de patruu ori pe saptamana.....fara paine si dulciuri...am de dat inca 25 de kg jos......eu as fi fericita cu 10 macar......voi vorbiti de 63-64 kg......eu la 65 ma consideram grasa....
Minunea mea merita asta-i adevarul si va merita sa lupt si sa aiba o mamica frumoasa cum am fost.....dar 40 de kg se dau probabil in doi trei ani....
Sa revenim la lucruri placute........
Multe broscute si brotacei frumosi.....e explozie de copii frumosi si atomici........in cativa ani or sa mearga la patru luni va zic eu......noi mancam doar piure de legume albe... si suc de mar si mar copt si laptic dar....urmeaza sa trecem si la altceva.....

Mi vroiam eu sa zic cate ceva da` neuronu`......
o sa pun o poza inainte si la sfarsit asa orientativ......sa vad daca in seara asta sau maine....pe mine ma ajuta mama ca sta cu fata......de asta am timp dar saraca ...cand stie ce am fost si ce am ajuns.....
Scuze de placinta mea.....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput