**Buburuze de 2009 in actiune(2)**
Raspunsuri - Pagina 15
miruta spune:
De la somn mi se trage....acum am vazut ca ne-a servit SIMINA....multumim de cafea ,chiar am nevoie.
Iry...cu intarziere si scuzele de rigoare,la multi ani si sa ai parte de tot binele din lume.
La multe lunite pentru STEFANIA si RARES.
Ieri n-am mai reusit sa va scriu,am o fata maraita rau,nu stiu ce-i cu ea.
CRIS,DEEA,vi-l "trimit" pe al meu ca mananca armata pe paine zilnic,eu sunt stresata deja de spalat,calcat uniforme .
LAVINIA,ce expresiv e Rares.Frumos tare cadoul ,sedinta foto pentru calendar pe cand?Ma bucur ca e ok cu jobul sotului.
YIOANNA,se pare ca fetele noastre sunt in greva foamei,si a mea de cateva zile imi refuza si supa,cu cerealele de seara,mare scandal,fructele le mai papa dar nu ca alta data si tzitzi ,doar de alint.Poate e de la dinti.
TENZIKA,uite cum a linistit tati copilul.Ce scumpa e !Si sotul o mai pacaleste pe Antonia cu muzica.
ANA,drum bun spre casa.
DANA,ANAELA,
ANKKAA,e asa dulcica Karina...si ce rochita frumoasa are
.
RELUSHA,ce mai faceti?
SABRYA,sigur ca vrem retete noi.Si eu sunt in pana de idei,mai ales ca Antonia face mofturi de cateva zile la papa.Cum ai facut ciorbita de cartofi?Ii dai deja painica?Eu nu am inceput inca si nici nu stiu de cand sa-i dau.Ati mai scos printesa la sanius?
CLARA,ce scump e Bryce si ce se distreaza el in jumper si cu jucarele de la locul de joacaEu n-am vazut pozele cu voi...unde sunt?
MANGA...
PICKY...sper ca sunteti bn,ai intrat un pic ieri pe forum si pe mes nu v-am vazut.
S-a trezit pitica....fug sa-i dau papa.
Va pupam.
Antonia,minunea mea
Deea_24 spune:
Neata!!!
Sunt vesela azi
bebe e foarte vesel dupa ce azi noapte a tras un puioc de plans 

Nu stiu ce a avut saracul s-a trezit si imediat a inceput sa planga... s-a linistit relativ repede.
Alaltaieri a venit si la noi preotul la sfintirea casei si cand a inceput sa cante =O ce veste minunata!= s-a uitat bebe serios la ei si apoi s-a pus pe plans!
Lavi super jucaria! Am vazut si pozicile, foarte frumoase! Ce-mi place ce se stie concentra si piciul tau! Sunt tare dragalasi cand le atrage cate ceva atentia! 
MangaGirl si eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste cezariana insa sa sti ca sunt multe persoane care prefera cezariana si nu sunt de condamnat, consider a fiecare trebuie sa aleaga cum simte ca e mai bine.. eu de frica am vrut sa nasc normal, urasc pana si acele sa nu mai vb de cutite si taieturi, nu am vrut sa las asistenta sa imi dea nici calmant dar a insistat d-na doctor si eu am avut foarte mare incredere in dansa si am mers pe mana ei, nu regret nici o clipa! Am o colega ce a ales cezariana tot de frica
Suntem diferite..
Simina1980 spor la munca! 
DanaMi multi
la Bubu!
miruta sotul lucreaza in armata deci... cum e?
printesei!

Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
miruta spune:
DANI....mi-am luat teapa,am vazut.Dar e bine venita si a mea.Oricum,mi-am luat tensiunea ,aveam 9 cu 6
,asa am ramas cu tensiunea mica din sarcina,am baut o cafea si vad ca mi-am revenit un pic.Bafta cu sala,ce faci ,la aparate sau aerobic?As vrea si eu aerobic dar nu prea am cu cine sa las pitica,sotul are un program cam naspa luna asta.
DEEA...da,in ministerul de interne...cum sa fie ...naspa ,si din punctul meu de vedere ,si din al lui dar momentan nu ne permitem sa se reprofileze ,pe criza asta e un serviciu sigur si platit cat de cat fata de alte sectoare de activitate.
baiatul,poate a visat urat si de-aia s-a trezit asa.
Cu dieta merge bn,zic eu,am inceput luni cu 63,9 ,azi aveam 63,2.Oricum,mai mult de 60 nu vreau sa slabesc acum ,o iau usor ,mai am si un pui de alaptat si unele carenta de fier,magneziu.
Antonia,minunea mea
annkkaa spune:
multuim de aprecieri!
Intrebati de tort.... dap a fost delicios
,.. tort de mere.. foarte simplu de facut si foarte bun. a papat si pitica frisca si s-a delectat bagand mana in ele...
bineinteles ca am lasat-o...

era asa scumpica!
De vorbareata e la fel..... 
vai de urechile lui taica-su care e un tip foarte tacut. Pana acum tb sa ma suporte doar pe mine, acu are 2 pe cap
.
In prezent "spunem": mama, tata,tita,(noi ii spunem "titza") nana, baba,papa,au,..o multime de alte gg si gaga... si de vreo 2 zile incearca timid sa faca cu mana "pa".Bine inteles ca e un semn haotic si inafara de mama si tata restul nu le prea asociaza cu ceva anume ci se delecteaza ciripindu-le.
E tare pofticioasa!! ca sa si manance piureul si ce mai are de mancare i le pun intr-o cana asemanatoare cu cea in care beau eu cafea...
si daca papa mama vrea si ea.. altfel nup.
Pupici
Anca, mami fericita de bebe Karina Elena
http://family.webshots.com/album/572887296hulRSP
cris_82 spune:
neata mamici cu pici
simina multam de cafeluta
si somnic super aveti
lavinia super fain cadoul
si un flacau asa de dragalas
mai ales cum sta el si butoneaza la laptop
,am pus si eu ochii pe o costumatie de botez,ca de..trebuie sa ii iau la finut![]()
deea pai..uite asa facem noi instructie cu ei sa vada ce au pierdut![]()
danami
,din cate am auzit,cica pana la 2 anisori isi cam schimba culoarea la ochisori 
imipare rau ca aveti probleme cu papatul
si am vazut si pozici cu o tititza superba si foarte eleganta

mangagirl
,poate sunt dintisorii
anna pupam dulce bubuletul zambaret sa revina la normal cu programul si sa treaca si iritatia
miruta buna si cafeluta ta
cuscra pilosul
si las ca e timp de slabit
anaela si noi se inscriem![]()
miruta nu multumesc
lasa ca face fi-mea destula instructie cu el,hihihi..
Si eu am vrut sa nasc normal,dar dr. mi-a zis de la inceput ca nu o sa reusesc si m-a lasat sa ma dau cu capul de pereti 13 ore cat am fost in travaliu si cand nu am mai rezistat ,mi-a facut cezariana..eram de 4 zile dilatatie 2 si deja copilul nu mai avea stare.
Am vazut ca vorbiti si de papica la pitici..pai,eu mai devreme i-am dat orez fier in zeama de pui si zdrobit un pic cu lingura si carme de pui tocata cu cutitul marunt
ce a mai bagat in ea ca o umflata

farsit reusesc si eu sa trimit mesajul ca de azi de dimineata de la 8 ma chinui

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
Picky_toto spune:
Neata, o cafea?!
In primul si primul rand multumim mult de urari si vi le intoarcem cu multe 

SSABrya multam de reteta, am sa o incerc si eu dar mai tarziu cand voi incepe sa ii dau iaurt
Am vazut ca in Pitesti aveti Premaman, eu de la el am cumparat tot ce tine de bebe...hainute nu prea au chiar asa multe...
Daniela, si pe mine m-a vazut de mai multe ori cu prosopul in cap, si si atunci a fost un pic retinuta (m-a vazut si cu masca pe fata, si s-a amuzat)dar era si tati sau fratele meu pe acasa..pe cand acum eram doar eu si ea....Iar ea deja are teama de staini, la femei se mai duce dar sa nu fie luata i brate, la barbati ncepe sa planga cand ii vede ![]()
Cris, pai maine poimaine vezi ca incepe sa te ajute la mancare ...oricum ai fata mare
.
Lavinia am citit cu sufletul la gura postarea ta...si bine ca a fost fals ceea ce a zis cumnata ta...si ca sotul poate sa profeseze ca taximetrist. Oricum ptr linistea vostra a fost mai bine ca v-ati interesat. Off puiul mic, chiar atat de dureros e cand ies dintisorii? Il dai cu gel pe gingie?
Chiar va admir mult pe tine si pe Yioanna ca va intelegeti asa bine...si ma bucur ptr voi ca v-ati imprietenit 

Nu a reusit sa il prinda, cu toate ca s-a chinuit mult
...deja e la faza cand orice scama mica pe care o vede pe pat sau l-a ea in patut se chinuie sa o ia intre degetele...si sa vezi ce concentrata este...da' cred ca is voi stiti ca poate si ai vostri fac la fel 
Daca il doare ceva, el crede ca ii e foame si de aceea vrea mai des. Iti mananca bine la o masa? ma refer in comparatie ucm manca inainte sa fie marait ...ca oricm maraiala asta a lui se datoreaza faptului ca ceva il deranjeza 
Ramona
si buburuza ta e maraita?
Deea asa este, m-am amuzat si in acelasi timp eram umita de ceea ce vrea sa faca. Dar si de Darian m-am amuzat cand am citit ce ai scris... parca mi-l si imaginam incercand sa prinda razele soarelui
...tare dragalasi mai sunt 
Lavinia super cadoul...in genul asta vreau sa ii iau si eu Stefaniei dar are si roti, ca sa se tina de ea si sa se deplaseze.
..numai sa sper ca il mai au in magazin..Ia ca merg sa citesc si eu regulamentul..poate o bag si pe fata la concurs..
Apropo pozeel alb-negru sunt superbe...si ce scump e Rares cu sepcuta in cap...deh' sexy baby ![]()
DanaMi Stefi e mai bine, dar vad ca de azi s-a trezit iar ragusita,sper sa un o intoarca raceala 
Off, a papat cu pofta, sper ca e mai bine acum
Manga te inteleg ca e greu sa ti pasul cu 2 topicuri... Oau e bine ca macar tu ai vazut gradina zoologica d aici, ca eu nu am reusit sa ajung.
..sper ca pana plec ajung... Ff frumos in Oostende mai ales ca e marea, da' e ff rece ...
M bucur ca te-ai refacut repede dupa nastere...durerile nu maiconteaza atunci cand iti vezi puiutul ![]()
Reby
asteptam sa revii la program
Simina, spor la munca... o cafea vreau si eu, ooo felicitari mamico ...asa dormea si a mea inainte de a pleca in vacanta ...se trezea doar 1 data pe noapte sau deloc...apoi am ajuns sa fac ture de la pat la patut de "n" ori pe noapte ca se trezea chiar si de 3 ori intr-o ora ...asa ca am ascultat-o pe Miruta si am lipit patutul de pat...da' vb ei nici cu asta nu mai merge...Acum doarme mai toata noaptea cu noi in pat ...deh' a fost si bolnavioara
..
Anna_mama sa pup baiatul sa i treaca iritatia si sper ca ajuta crema ...asteptam pozici sa vedem cum v-ati distrat 
Miruta hai ca te servesc eu cu o cafea ...cum o preferi?!
Da, am avut o stare mai naspa..obosita si am tras cu fiica mea un pui de somn pe dupa amiaza...iar cand am intrat pe mess, nu erai tu
Spor la dieta...si multa bafta...eu inca nu m-am apucat de exercitii...parca nu prea ma trage inima...
Anaela, Daniela ...Sa ma bag si eu in concurs?! ![]()
Deea ...deh...cosmarurile isi fac de cap...deja e perioada lor..si tine-te bine ca vor mai fi seri din acestea...pana la 6-7 ani....eu sunt invatata cu ele, de cate ori nu se trezeza Emmy plangand din somn si o tinea incontinuu cate 2 ore...apoi nu vroia sa mai adoarma..A inceput si Stefi de vreo 2 sapt sa se trezeasca plangand din somn..si se potoleste numai cand ii dau tatzi in gurita, dar tot ofteaza si da sa planga cu ea in gurita....important e sa incepi sa ii vorbesti sa vada ca e mami langa el...
Annkkaa ooo felicitari ptr vorbareata...chiar m-ai amuzat cand am citit de al tau sot...nu de alta dar si al meu e mai tacut (deh, ardelean) si de cand fiica mea a inceput sa rupa cuvinte si sa tipe,chiar zice ca acum suntem doua pe capul lui..nu o sa mai faca fata...a albit el in cap, da' ce o sa albeasca de acum in colo ![]()
Cris ..
ce papa bun a papat Miru, sa ii fie de bine.
Relusha tu nu mai dai nici un semn de viata?!
Yioanna multi
ptr printesa, sper ca a inceptu sa pape cat de cat.
Va multumesc inca o data fetelor ptr urari si va pupic pe toate.
Merg sa ii dau papica la fata, si sa o iau de langa Picky ca ii da tarcoale, iar el nu are nici un stres, doarme cu cracii in sus...bine ca nu ajunge fiica mea sa il apuce de oute, ca sa il vezi ca scheuna pe aici ![]()
Va pup si voi reveni mai tarziu 
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
***** Stefi, mamitu' nostru
***** Stefi...creste...
***** Stefi, buburuza mica
***** Primul Craciun
Picky_toto spune:
Anaela sa ne ti la curent cu vesti despre DanaMi si Bianca...sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav 

si sa revina acasa mai repede.
Dana suntem alaturi de tine...si ne rugam pentru sanatate buburuzei tale!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
***** Stefi, mamitu' nostru
***** Stefi...creste...
***** Stefi, buburuza mica
***** Primul Craciun
cris_82 spune:
m-am uitat la regulamentul de la pampers..si sincer nu vad unde scrie ca a reinceput concursul

picky...vai,saracul catel ce soarta are
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
ttenzika spune:
salut gagici
intram repede sa dam raportul,apoi fugim la nani![]()
Dana suntem alaturi de tine...si ne rugam pentru sanatate buburuzei tale! 

SSABrya ,asa putine magazine aveti la Pitesti??
,naspa
lavinia.p,pfuu..ce noapte,bine ca macar e ok, in legatura cu carnetul
,pupam dulce sa treaca oboseala
Super cadoul

luckyblue spune:
Ciao, fetelor!
Copiez mesajul pe care l-am trimis la "Albinutze":
"Am nevoie de 5 minute din timpul vostru. Stiu ca asta inseamna mult pentru mamici, dar daca se poate sa ma ajutati m-as bucura tare.
Deci, care e problema: am luat un curs de Sociologie la Universitate (Sociologia n-are nimic de-a face cu domeniul in care lucrez eu, dar e poveste lunga ...) despre norme sociale si ca tema mi-am ales sa fac un sondaj. Un subiect m-a intrigat mult timp si acesta e este avortul, asa ca am decis sa fac un sondaj despre conditiile in care un avort poate fi social acceptat. Stiu ca e un subiect cam sensibil, insa ma gandesc ca ar fi interesant sa vedem un rezultat statistic. Daca aveti timp (sunteti de acord) va rog sa imi trimiteti un e-mail la adresa sondaj.avort@gmail.com si eu va voi trimite un formular cu instructiuni (sunt doar 25 de intrebari). Multumesc anticipat!
"
Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)