**Buburuze de 2009 in actiune(2)**
Raspunsuri - Pagina 14
MangaGirl spune:
buna seara fete dragi,
greu e sa tii pasul la doua cluburi cand copchilu' zbiara zi lumina. nu stiu ce s-o fi intamplat cu el, dar e atat de plangacios de 2 zile de nu ne mai intelegem.
dani3lla da, mare dreptate ai cu cezarienele. dar si vina doctorilor e. majoritatea recomanda. o fi mai usor sau mai banos pentru ei? cred ca e deranjul mai mic. vii la ora asta, te tai si gata. nu stau cu tine 14 ore in travaliu. ma rog, nu spun ca e frumos sa nasti natural. doare de te ia mama naibii, dar daca sunt sanatoasa si pot, why not? sa nu dati cu rosii. asta cred eu.
oricum nu mai conteaza ce dureri ai dupa ce iti vezi bebelusul. eu pot sa spun ca m-am refacut foarte rpede si usor dupa naturala. e drept ca nici nu m-am rupt, nici mult sange nu am pierdut. doar am ragusit la maxim. ![]()
picky

nu am vrut sa te omit. iarta-ma ca te-am omis si multumesc. 
am vazut si eu pozici cu pletoasa adorabila. stiu ce zici de belgieni. eu am avut-o pe nasa mea mult timp in Oostende si in Gent. am si o prietena din Anvers. frumos orasul si gradina zoologica. mi-am si petrecut cateva veri acolo, chiar si ceva in preajma sarbatorilor. si aici Pastele e la fel de nesemnificativ. noi romanii ce ne mai strofocam cu vopsitul oualor de s-au invatat si magazinele de turci si pun afis in geam - avem vopsea oua.
si deci asa? iti stiu copii de frica.
sa nu va suparati ca nu va raspund la toate, dar vorbiti de lucruri prea avansate pentru noi astia mai mititei si prefer sa stau sa va citesc si sa iau notite la ce spuneti. si sa sper ca o sa-mi aduc aminte la timpul potrivit (deh, scleroza e in floare. a debutat in sarcina si inca ma urmareste).
cris_82 ce simpatica e fetita cu mufa de la tastatura in gura. si cum zambeste ea strengareste. ![]()
![]()
carina cum mai e fetita?
intrebare pentru dani3lla: cum reusesti sa ajungi si la sala si sa ai grija de brotac? nu-mi ajung orele in zi.
picky ce frumos vorbesti tu despre nasterea fetitei si cata dreptate ai cu a nu uita nimic.
anaela am vazut doi ochi albastri si un zambet bestial!
annkkaa ce grasunica frumusica am vazut la semnatura! si ce ochi frumosi are. ce draguta e cum sta pe cutie langa brad.
La multi ani ,Reby_iry! multa sanatate si fericire.
RamonaP ai o fetit superba si oachesa. 

pentru sarbatoritii de astazi - rares gabriel si alesia stefania , la multi ani! sa cresteti mari si cuminti si papaciosi.
v-am pupat. ma duc la somn ca acusi se trezeste s vrea tzitzi. si daca imi face ca azi noapte, spre dimineata o sa ma ia din ora in ora de ma trezesc la 8 mai obosita decat atunci cand m-am culcat. 

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
lavinia.p spune:
S-a trezit piticania bineinteles, acuma l-am lasat singur la carusel sa vedem poate adoarme inapoi!

DanaMi offf cate trebuie sa indurati.Imi pare nespus de rau! Tin pumnii sa fie bine Bubu, sa-si revina!
Multumim de complimente, ii place tare mult jucaria!
Mami fericita de printisor
Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
anaela spune:
Buna seara fetelor,
multumim foarte mult pt primirea calduroasa si pt aprecierile cu privire la pozicile noastre.
Pupam mamicile obosite.
Dana pup-o pe Bubulina din partea noastra, sa fie bine.
Nu scriu mai mult pt ca nu apuc de sot deja ma goneste de la calculator.
Aaa sa nu uit Lavinia sa stii ca am trimis si eu o poza cu Darius pt concurs
, nu de alta dar mi-a placut foarte mult cadoul pe care l-ati primit voi si cine stie poate poate.
SA nu uit
pt Alessia, Rares si Reby_iry.
A si am vazut iar pozele tuturor pe astea nu le ratez.
Ana cu
Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Craciun20096Luni#
lavinia.p spune:
Anaela abia astept sa va vad la concurs, o sa va votam zi de zi! Si noua ne-a placut mult cadoul, defapt noi l-am ales de banii primiti de la ei trebuia sa comandam ceva de pe site iar noua ne-a placut si considerat utila masuta!
si bafta!
Mami fericita de printisor
Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
reby-iry spune:
Multumesc tuturor fetelor pt urari 

.Abia astept sa revin la programul nostru normal![]()
reby-iry
Simina1980 spune:
Neata fetelor!
Poftiti la
!
Eu sunt la birou si sunt cam somnoroasa desi am dormit toata noaptea,probabil de la vreme sunt asa.Bebicul meu doarme toata noaptea fara treziri pana dimineata la 7 si asta de la aproape 2 luni-sunt o norocoasa!Astazi de dimineata l-am lasat cu fratele meu caci maia s-a dus la biserica sa ia apa sfintita.Mai intru eu mai tarziu!O zi buna sa aveti!
Mamica de Razvan-Alexandru
anna-mama spune:
Neata,
La multi ani reby-iry! Sa fii fericita!
La multi ani buburuze care ati implinit lunite! Sa cresteti mari si sanatoase!
Noi maine ne intoarcem acasa. Vladut a facut o iritatie pe fata de la ger si zapada, il dau cu crema si sper sa cedeze repede. In rest, e cam rasfatat aici de toata lumea, si-a dat peste cap programul de masa si de somn....sper sa revenim la normal acasa ![]()
Am vazut o multime de pozici cu buburuze frumoase 
Bun venit mamicilor care s-au alaturat grupului 
Va pup si fug, ca sta lumea dupa mine ![]()
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
10 luni
Revelion 2010
miruta spune:
Neata!
N-a dat nimeni cafeaua?Si eu am intrat hotarata sa o savurez ca-s tare somnorici azi,cu toate ca fata mi-a dormit binisor fata de alte nopti.
Hai ca va dau eu....

poftiti si serviti ,avem de toate..daca nu eram la cura va serveam si cu o praji(si asa numai a prajituri imi miroase...deja le visez
)
Trimit cafeaua si revin.
Antonia,minunea mea
dani3lla spune:
Neata gagici mari si mici
lavinia bine ca s-a rezolvat cu bine problema cu sotul....off rudele astea numai sa dea palpitatii sunt in stare

cuscra nici al meu nu a facut armata dar din cauza de pile nu din cauze militare....asa stie el sa fuga de greu
Da stai linistita ca fac eu armata cu el sa vada si el cum e![]()
Sorei tale sa-i fie rusinicaaaaaaa 5 minute ca te-a intrerupt...pont: data viitoare inchide telefonul si soneria de la usa
Nu am facut febra musculara nici ieri si vad ca si azi m-am trezit bine...nu pot sa o las mai usor ca NU MA MAI SUPORT...ma uit in dulap si cand vad cat drum am de parcurs pana intru iar in hainele vechi mor de nervi

ramona 
SSABrya in general noi facem comanda toamna pt iarna si primavara pt vara.Vb cu fetele si te tin la curent
lavinia stai linistita ca mai multi nebuni ca in capitala nu gaseste.Despre program intr-adevar e nasol ca e mai toata ziua pe drumuri dar asta e ...pana la o oferta mai buna e bine venita si asta
.Poate ca pe Rares il deranjeaza ceva.Denis facea asa cand il durea burtica...ar fi supt incontinuu,la fel acum cu dinti...ar suge non-stop
sa treaca
deea eu am auzit diferite pareri...unii zic ca la 6 luni se definitiveaza culoarea ochilor,altii ca doar cand intrerupi alaptatul,altii la 1 an...nici eu nu stiu ce sa cred
lavinia sa stapaneasca fericit Rares jucarica castigata
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#5423325022638380210 poza asta e preferata mea...deci e foarte smecher pustiu'...am aratat-o la tot familionul si frati'miu care e IT-ist a zis ca il ia si pe el in club![]()

danaMi ar fi o idee excelenta 
![]()

mangagirl stiu ca sunt si doctori pt care e mai comod sa faca cezariana,sunt si dr carora nu le-a convenit "onorariul" cotizat la controale si-ti recomanda cezariana sa scape mai repede...deh de ce sa stea dupa tine 19 ore cum a stat a mea (si sa stii ca nu am cotizat mult) cand poate sa te rezolve intr-o jumatate de ora.Si eu m-am refacut repede si nici nu am ragusit pt ca aveam un nod in gat si abia mai puteam sa vb dapai sa tip![]()
La sala ajung din mai multe "motive": 1) e mama la mine si mai sta iarna asta ca la tara nu are ce face;2)ma duc de la 5 la 6 seara cand fimiu doarme;3)am noroc ca sala e vis-a-vis de blocul meu;4)....am noroc ca e un instructor de aerobic....

frumos rau si ma motiveaza sa merg in continuare![]()

anaela cred ca fitu o sa aiba concurenta in concurs....ne inscriem si noi![]()

simina saru'mana de cafea....buna rau
Servici usor
miruta HA HA CA A DAT SIMINA CAFEAUA SI NU AI VAZUT-O...HA HA HA 

da sa stii ca am baut si de la tine putina
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei
meu scump
primul Craciun
Revelion-1 Ianuarie
Flmulete BB mic