**Buburuze de 2009 in actiune(2)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ce ti-e si cu barbatii astia..nu am gasit iaurtel de la tnuva pe aicea pe la magazine si il trimit pe al meu la real ca acolo sigur are.Toate bune si frumoasepleaca la cumparaturi si dupa o ora vina acasa cu ce credeti??????iaurt tnuva 0% grasimi..a tinut el minte cand am fost la dr. data trecuta ca terorista e cam grasuta si ce s-a gandit?!?!?sa-i ia la fata iaurt degresat ca sa slabescasi juma de bax,nu 2-3 bucatele..

Srisesem un ditamai carnatul si mi-a picat netul de la ora 4 asa ca deocamdata ma limitez la atat si revin

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

picky:saru'mana!se vede k esti tare atenta!stii cum ne vedem?cu copii prin parc,la o suseta pe bancaeu practic metoda cu "wc"demult dar ce sa facem,decat sa o aud cum plange prefer sa o duc cu mn peste tot.iti dau o reteta care tine la noi:1 mar+1 para+un varf de scortisoara=,fierte cu 20ml de apa,tp de 10 min ..o delicatete,si brocoli care e preferatul ei pana acum i-am facut cu cartof si morcov k a avut diaree insa in rest fara.......pofta mare!incearca sa le fierbi putin si poate poate
eumada:si eu am fost tot cu amenintare toata sarcina,din pacate tot la pat,dar papam f f f multe fructe si lapte dar degeaba,am pus 27 kg pe mn,iar acum mai am de dat pana la kg initiale 5 kg.insa ma multumesc asa

am culcat-o deja de o ora aproape si ma astept la o trezire in curand,ce sa va zic k nu a baut nici lapte praf nici lapte de la mn,tampesc,ce se poate intampla dak un bb nu bea lapte?

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

hahahaha,ce zice cum e mama asa sa fie si fata!!!hai k dak voi ati tot vb despre carnati am exersat si eu si mi-a iesit unul si mai mare k si al vostru

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png

17.06.2009

Mergi la inceput

Buna seara,mamaaaaaaaaaa ce bine e sa te forumizezi

lisa multam,hihihi..ne bagam si noi cu poza,dar mai greu cu inspiratia
deea facem schimb de voturi
anaela ma doare sufletul cand ma gandesc cat se mai chinuie saracutamulta putere lu' dana si sanatate la pui
mara-i bun venit
ramona asteptam sa intri si poate si ceva pozici cu voi
cuscra ca bine zici"terorista din burta"si sa stii ca vroiam si eu sa ma inscriu numai ca incurcasi borcanele
yioanna e superb Lipi..e o adevarata splendoaresa-l stapaniti sanatos(sau cum se zice )
picky la mine foarte trist de 3 saptamani am pierdut laptele de tot
eumada sa va traisca finutul

Mergi la inceput

yioanna chiar nu stiu cu ce sfat as putea sa te ajut,sper doar ca va reveni la sentimente mai bune si o sa papa curans si laptic

Am si eu o intrebare...ce fel de poza trebuie sa fie?Ca daca apar si eu pe acolo stic frumusete de pozica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

yoanna ce sa mai bag si pt tine....nu iti ajunge cat esti de slaba?....eu ma gandeam sa-ti mai dau cateva kgSa stii ca sala de peste drum de blocul meu s-a deschis de curand (mai exact cand eram eu gravi)...instructorul il stiam de vreo doi ani ca am mai facut aerobic cu el la o alta sala...dar acum nu ma mai cunoaste ca sunt grasa si urata si am celulitaaaaaaaaaaaaaaaaaaFrumos rau Lipy
picky asa fac si eu.In schimb eu am noroc ca pe perioada rece mama s-a mutat la noi si acum suntem multi in casa...e obisnuit cu multa lume asa ca eu pot merge linistita la baieIn plus in apartamentul din fata noastra sta fratele meu cu cumnata mea care sunt mai mult pe la noi seara
eumada sa va traiasca finutul sa va bucurati de el....hai sa-ti vand un pont...e ieftin eu deschid "raspunde la subiect" in alta pagina si raspund pe masura ce citesc....altfel cred ca as avea o varza in cap....si eu tot 25 am de dat jos si culmea ...tot 107 am avut cand am nascut...singurul "avantaj" este ca am 1,78 inaltime
cuscra lasa ca al tau nu e nimic pe langa ce a facut al meu....l-am trimis ,tot azi,sa-mi ia iaurt pt pici si a venit cu 10 bucati(Denis papa 1 pe zi)....care expirau....MAINEEEEEEE....iti dai seama ca l-am pus sa le manance pe toate repede pana la 12 noapteaSi descurca-le pe borcane si inscrie fata la concursImi pare rau de lapticul tauEu am pus o poza la nimereala pt caoricum BAIATUL MEU (a se citi ginerele tau) E FRUMOS SI DULCE IN TOATE POZELE

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump primul Craciun Revelion-1 Ianuarie Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Am zis ca nu mai scriu azi dar nah am vazut ca va framantati cu pozicile pentru concurs! Trebuie sa fie o poza cu bebe si mama! Ia cititi regulamentul ca luati bataita! hihihi.

yioanna esti o dulce!

anaela multumim de vesti!

va pupacim si va uram o noapte linistita, fara prea multe treziri!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

nah ca tot am uitat ceva

super sotii astia cu iaurtelele, tocmai vroiam sa o intreb pe Cris daca s-a uitat cand expira dar am citit si postarea Dani3llei

Cris normal ca facem schimb de voturi, daca reusesc sa fac o pozica in care sa ies si eu cat de cat bine ca altfel asteptam urmatorul concurs! glumesc, puiul meu vrea la concurs si trebe sa facem rost de pozica orice ar fi!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)

Mergi la inceput

offff, in ritmul asta umplu 7 capitole...

mai vroiam sa zic, chiar provoaca dependenta forumul asta

deci:

cris imi pare rau pentru laptic... nu mai fi supi

yioanna iti inteleg ingrijorarea... nici Darian nu mai papa firicel de lapte, nici praf, nici de vaca, musca de bibe si daca cumva se intamla sa ii ajunga laptic in gurita scuipa si se stramba ori isi face greata... se uita la sticla sa vada ce e si cum vede ca e alb (asta presupun eu) cum arunca sticluta... i-am mai oferit dar nici o schimbare, nu vrea si gata, in schimb mananca branzica si iaurt ceea ce ma bucura, prin urmare el papa doar solide, ceai si apa... se poate mai rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, va pupacim pe toate!
ne e tare, tare dor de voi...si-acum tot putin timp am, dar ma straduiesc macar sa incep mesajul
asadar:

Lavi..bravo, bravo, bravo...e super premiul
si ce repede s-au miscat oamenii..seriosi
de unde ai ales jocul?ti-au dat ei vreun catalog?

ma bag si eu tura asta, desi nu stiu sincer cate sanse am

Cris...nu stiu daca ai mai pus poze, mi-e dor s-o vad pe terorista ta
am vazut ca papati orez, banuiesc ca-i din cel obisnuit...mi-ai dat o idee

Dani ...de cand nu te-am mai auzit...
despre ce situri de cumparaturi vorbiti?

am citi doar vreo 3 pagini, am ajuns la 15...sper sa citesc tot si revin
pana atunci pup, pup, pup!

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput