Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
ioanaa28 spune:
LA MULTI ANI FRUMOASE MAMICI CU BURTICI !!!
SA AVETI UN AN MINUNAT, CUM ALTFEL?,...CA DOAR MINUNEA E DEJA IN NOI !!!
Diana, Andra
mamicile optimiste si curajoase cu bebei cumintei...
Aveti grija de voi ca si pana acum
Oana, am pus si eu o poza la 'poze montaj' dar nu stiu sa scriu numele, e de la rev. 29s+, cand ai timp o adaugi, nici o graba...
pentru tot ceea ce faci pentru noi
Ioanact,
si tie pt tot, 
Oanka, sanatate sotiorului, treceti voi cu bine si peste asta..

Dragelor nu va pupacesc pe fiecare in parte ca ar dura prea mult
, da puteti considera ca am facut-o

Eu vreau un sfat, poate stiti voi niste remedii...dupa tot tratamentul pt viroza am ramas cu o tuse expectoranta ce nu se mai termina
Vioparca mai avea problema asta...DAR..acum s-a adaugat o durere intercostala, pe partea stanga, mai exact nevralgie intercostala. Combinata cu tusea va spun ca e o durere incredibila..de doua zile sunt terminata !!! am fost la spital dar mi-au dat calmante, TADOR si MIDOCALM, plus DICLOFENAC crema. Pe prospecta insa apare ca nu sunt recomandate in sarcina. Cel putin TADOR e contraindicat in ultimul semestru. asa ca eu nu le iau...
Ziceti-mi voi, nu stiti alte remedii? sincer am niste dureri crunte..mai ales cand tusesc..
Acum e clar ca mai bine stateam acasa de revelion dar cum totul fusese programat mai demult nu am mai dat inapoi. Si credeti-ma ca am fost cuminte am stat mai mult in pat, la tv si caldurica. Cu toate ca am fost mai mult spectator a fost un revelion tare frumos.Aceeasi prieteni de ani de zile doar ca mai multi copilasi, parca a fost mai mult revelionul lor
Dar a fost asa de calda atmosfera..tare tare frumos
Alex s-a distrat de minune..ieri a plans ca nu vroia sa venim acasa de la cabana
Cel mai tare a fost vineri seara, cand eu eram in camera, in pat iar pe la 10 sotiorul a venit si el sa stea cu mine, iar Alex ..a ramas la chef
Abia dupa 12 a venit la culcare
Ca sa vedeti cum trece vremea, noi parintii in pijamele. copilul la chef.![]()
De azi avem si noi 30 de sapt
nu-mi vine sa cred ca incepem numaratoarea inversa![]()
Si tot nu inchei pana nu va spun din nou ce drag imi e copilul asta al meu
Sincer multumesc lui Doamne Doamne ca am asa un copil cuminte si dulce si..sanatos. Iar varsta asta e asa de faina, asa un univers minunat e in capsorul ala...si cand il aud cum se exprima... Sincer, in fiecare zi sunt atatea momente in care un cuvant sau un gest de-al lui ma fac nespus de fericita..
Si in curand o luam de la capat
abia astept sa am iar bebe mic
Dar ca sa vedeti ca am si eu dileme
, uneori ma gandesc ca sunt tare draguti asa mici...oare vor fi la fel cand vor creste? Oare o sa-mi fie la fel de dragi cand vor fi mari?
uneori as vrea sa treaca timpul mai incet...![]()
hai ca v-am zapacit...
pupici
Am adaugat niste poze la semnatura..Sarbatori de iarna..
E si un filmulet cu Alex proband schiurile de la Mosu'..![]()
Ioana,
30+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
CoriMami spune:
La multi ani tuturor si va multumesc pt urarile facute de ziua mea!
Va rog primiti din partea mea ceva bun
si sa dam noroc
sa avem un an frumos cu copii reusiti!
Ziua mi-am petrecut-o pe la manastiri in jud Buzau si apoi la o pensiune unde am mancat papara cu 3 feluri de branza, miam miam
. Doar eu, sotul si mama. E destul de ciudat sa fii nascut asa la inceput de an, dar totusi m-am simtit minunat.
In schimb noaptea de 1 spre 2 bebelina m-a terminat, a batut toba, nu stiu ce dorea de la mine, dar nu-i convenea nici o pozitie in care ma asezam. Credeti-ma ca pana la urma am dormit in fund.
dar mama o iubeste pe iepurica ei!
Seara buna!
28+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
CoriMami spune:
Si sa nu uit..am trecut de sapt 29
, asa ca am schimbat semnatura.
Apogeul burtii mele...126 de cm!!! si asta pt ca am si niste solduri impresionante.
Am facut si minunate vergeturi....
, m-am dat eu cu Mustela, dar nu zilnic , recunosc. Acum incerc sa recuperez.
De kg castigate, cred ca sunt 20, dar refuz sa ma cantaresc azi...oricum sunt pe acolo.
29+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
ellanik spune:
Seara buna la mamici.
Vladi chiar imi era dor de tine.
Dayanara io n-am vrut sa-ti dau pomelo?Eeee!Treci imediat ca doar ce am curatat unul si vreo 3 portocale.Precizez ca le-am stins pe toate ca o purcica.Si bebe era super fericit dupa tumbe.
Am vazut ca vb de cosmetice pt bebe .Eu am comandat de la LifeCare produse bio .Tot de acolo am si crema de burtica si vad ca pana acum nu am nicio vergetura.Sa vedem de aici incolo.Mi-am facut si eu bagajul de spital: 5 per chiloti,o camasa de noapte,papuci,periuta si pasta de dinti,un prosop de tzitzi,pompa de san imi va aduce tati atunci daca va fi cazul.Nu pun altceva pt ca unde nasc au de toate in banii dati:4500ron.
Cat despre marimea burticii...maine sau poimaine merg la masurat si cantarit si dau atunci raportul.Oricum si eu umblu asa tzantzosa cu burta prin lume si numai in bluze mulate sa vada omu ce am eu acolo.
Honey misto faza cu cumparatul epiduralei.In curand in spitale o sa ne cumparam si ata chirurgicala .
Despre buricut si eu stiu ca spirtul este cel mai indicat.
Intrebare:
Unde gasesc eu pungi din acelea cu sina ca sa pun hainele lui bebe dupa spalare?
+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
honeybaby spune:
E obligatoriu livretul de familie in spital ??
Daca da trebuie sa-l iau/fac inainte de nastere ?? La ce mai foloseste si asta ??
Irina- beneocinul pudra are antibiotic. La gilesti il cer, zici ca e mana cereasca asa il ridica in slavi. Deja mi se ridica parul pe spate cand ma gandesc la el. Eu am facut o alergie asa urata la el de am ajuns cu perfuzii cu cortizon si speriasem tot spitalul in ce hal aratam . Nici nu vreau sa ma gandesc ca au de gand sa pun asa ceva pe bebeluna. Ce naiba or steriliza si para steriliza atat la buricul ala nu stiu.
Dupa ce plec din spital pot sa pastreze ei Beneocinul iar eu o sa-l pun pe sot sa-o curete pe bebeluna de vreo urma de Beneocin sa fiu sigura ca nu ajunge cumva pe pielea mea. Ar fi penibil sa ajung sa nu pot sa alaptez din cauza vrunei alergii care se lasa cu administrare de cortizon.
Roxana- fase , ser fiziologic, seringi, vata, compese sterile am deja. Nu am cosmetice pt bebeluna ca nu m-am decis inca de care, creme pt sani, calmante etc.
Vladi si alte fete care folositi gelul dezinfectant: cat de bun e ?? Oare chiar e eficient
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa foloseste spirt pt buric, asa am facut si eu
de pudra pe aici am citit si de aia mi.a venit la mana cand am scris
se ingrijeste si se dezinfecteaza cu atentie pana cade, deoarece se poate infecta foarte repede
lui ivan i.a cazut cam la 4-5 zile , dar baie i s.a facut din prima zi
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
avionika spune:
Buna seara fetele! Iertare ca n-am mai trecut pe aici insa am fost mai tot timpul plecata pe coclauri.
Va dau datele lipsa pentru prima pagina:
DPN: 04.04.2010; UM:23.06.2009
Nasterea la Spitalul Judetean Braila -zice-se ca fetita ![]()
Pina acum a fost bine, fara nici o problema, dar acum cind am citit lista cu ce trebuie pentru spital, m-am cam ingrozit. Atoit de multe????
Partea proasta e ca la noi la spital nu se accepta hainute pt bebe, iar mie imi e teama de hainele lor din spital, ca stit si voi cam cum se prezinta "dotarea" din spitalele astea. Nu stiu daca am cum sa-i fortez cumva sa-mi accepte hainele, caci am inteles ca, in afara de hainutele de corp si pampersi, altceva nu se accepta.
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinabobe ok deci taiem baneocin si trec alcool sanitar de cate grade? conteaza? 28 Rares |
de 70 sau 90
29+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
dayanara spune:
irina eu am folosit alcool de 70 , asta cand am venit acasa cu el, in spital se ocupa ei
ella pai tu zici in gluma de ata chirurgicala , dar sunt fete carora li s.a cerut sa vina cu lame de bisturiu
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE