Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

CoriLA MULTI ANI !!! cu intarziere..
Ma bucur ai sarbatorit frumos , mai alec ca a participat si bebeica
Vladi ma bucur sa te revad sa apari cat mai des in peisaj ca tare-mi place cum le stii tu pe toate..pe bune
Ella, valabil si pt tine, e o placere sa te citesc..ridica moralul

Ioana, 30+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ella- am citit mai demult aici pe forum cum unei mamici si s-a cerut 2 mil pt ata cirurgicala de la cezariana. Asa ca ...
Epidurala a fost gratis, i-a ramas unei prietene si prefer s-o am decat sa ma trezesc ca nu au in spital.
Eu am luat pungi cu ziplock care eu si supapa sa le videzi gasesti la Cora si Carrefour. Eu am luat de la Cora una mare (80x100) in care au incaput toata hainutele primite si cumparate in ea. Erau 8 saci de hainute.
Daca vrei ii fac poza sa vezi cum arata.

Fetele care mai aveti bebei, de cate ori ii schimbati pe zi ??
Am o dilema. Le facem baie seara , le punem hainute curate si pana cand stau cu ele??? Pana dimineata cand ii schimbam de ''pijamale'' sau pana seara urmatoare cand le facem iar baie ??

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa depinde, poate sa regurgiteze, poate sa iasa caca sau pipi din pamers, si uite asa il poti schimba si de 4 ori :)

ioana28 frumoase pozele, tu te mentii pe pozitie la corp

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avionika spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Am o dilema. Le facem baie seara , le punem hainute curate si pana cand stau cu ele??? Pana dimineata cand ii schimbam de ''pijamale'' sau pana seara urmatoare cand le facem iar baie ??

Tu cind faci baie (seara) pina cind stai cu pijamalele?
Da' apa o schimbi a doua zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Honey daca poti pune o poza ca sa stiu dupa ce ma uit in Carrefour ,ar fi minunat.Cat despre faptul ca in spitale o cer si pe mama lui Stefan cel Mare ...asta e motivul pt care aleg privatul.Plus ca altfel sunt conditiile.
Va poftesc la saratele si pateuri facute de mine.Da' veniti repede ca sotzul meu deja a dat iama in ele.Sunt asa de bune!!!!

+31 cuGeorge-Theodor

AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui avionika

Citat:

+27

pana cand i le da sotul jos
Denisa asa cum zicea si roxana,plus ca sunt unii copii care transpira foarte tare si nu cred ca e bine sa-i tinem cu hainutele ude.

29+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

avionika, denisa e la primul copil, si chiar daca n.ar fi fost...orice intrebare e bine venita si daca e pusa din timp si mai bine
pe noi ne invata la cursul prenatal, pe care o sa.l incep pe 13 de data asta, sa intrebam orice chestie ne trece prin cap

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avionika spune:

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Citat:
citat din mesajul lui avionika

Citat:

pana cand i le da sotul jos

29+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

cu piele cu tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

avionika- eu seara ma bag in pijamale si stau pana a doua zi dimineata cand ma schimb de pijamale.
Avand in vedere ca bebe sta in patut si nu are de ce sa se murdareasca ( spre deosebire de mine ) nu cred ca e relevant pana cand stau eu cu hainele care le imbrac seara.
Intrebarea era daca dimineata cand se trezeste il schimb de hainele de in care a dormit.
Roxana- Clar daca se murdareste trebuie schimbat. Dar in cazul (ideal) in care nu se murdareste dimineata cand se trezeste il mai schimbi in alta hainute, de zi ?
Cu buricul inteleg ca e sensibil si se infecteaza usor dar pana la urma bebe sta intr-un mediu curat si cu hainute spalate si calcate.
Antibioticele fac si rau pe langa bine, distrug si bacteriile rele si pe cele bune care apara pielea.
Cred ca o sa merg si eu pe spirt alb, am inteles ca e mai bun decat acel albastru.

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

wow ce raspunsuri acide la odiseea asta . poate unele intrebari par puerile dar nu uitati ca cele care suntem la primul copil nu avem pic de experienta si ne trec tot felul de intrebari prin cap...chiar nu cred ca e cazul sa se raspunda asa cum a facut-o avionika. daca vi se par stupide intrebarile le puteti ocoli, dar nu mai transformati subiectul in chestii de genul ete ce desteapta sunt eu si ce proasta tu...

28 Rares

Mergi la inceput