Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella suna foarte sanatos ! eu sunt acum la porcarii, si nu ma pot abtine de la ciocolata

ma intreb ,la prima sarcina n.am simtit nevoia de dulciuri deloc, dar beam 2 nessuri pe zi...acum nu mai beau ness sau cafea cu cofeina de mult, de la inceputul sarcinii, oare din cauza asta sa simt nevoia de ciocolata?¿

gaby bafta la noua clinica, sa iasa bine, asa cum vrei tu!

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

cori mie mi.au iesit linfocitele sub rangul normal, adica 15.30 si valorile normale sunt 20-45
nu.mi fac probleme, doctorul a spus ca nu e nici.o problema , n.are cum sa iasa totul perfect intr.o sarcina
si colesterul il aveam marit , si la fel, in sarcina se poate si dubla...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cori colesterolul e normal sa fie mare in trim 3. De fiecare data o aud de dr cum le zice gravidutelor : ''Ce daca e peste 400, e normal in trim 3''.
De limfocitele nu stiu.

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Servus!
Raspund cat sa nu ma dati disparuta ca dupa ce-am citit 12 pagini neuronu' mi-a adormit! (mi-e greu sa functionez la parametrii normali dupa ce am adormit pe la 2 si am fost in picioare la 7, cu dese treziri pentru necesitatile mele sau ale lui Luca... de dimi eram chiauna, acum nu mai stiu cum sa denumesc starea ; la scoala a fost binisor.. tot letargie si galagieeee!)
Am remarcat ca a scris Andira! Doamne ajuta sa treaca toate si sa-ti fie puiutzele sanatoase!
Vreau si eu salata "Cezarica-fara frica" dar gata preparata!!
... sa nu uit... pe mail-ul comun (gmail si cred ca si pe yahoo) sunt carti in format electronic cu diverse informatii utile pentru mamici/viitoare mamici.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

rebiana azi a afost ultima zi , asa.i? intri in vacanta sa te odihnesti mult de tot

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am comandat biberone dr brown si tampoane pt lauze si alte prostii , dar astea pt bebe si spital.
Ella vroiam sa te intreb. Ai mai comandat sacul de dormit dupa net ??
Sunt curioasa de calitate daca l-ai mai comandat?

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana azi a afost ultima zi , asa.i? intri in vacanta sa te odihnesti mult de tot

POZE

Roxi, a fost prima zi dupa vacanta de iarna! Maine merg sa-mi fac analizele de trim III si stabilesc cu dr de familie din ce moment imi acorda concediul prenatal. Conform calculelor mele ar trebui sa-l pot lua incepand cu saptamana viitoare (mi-am calculat mai mult de 42 de zile pentru concediul postnatal) si sper sa "vorbim aceeasi limba" maine.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia
Yaia -- ti-am mai spus ca tu ai avut copilul ideal. Majoritatea copiilor se trezesc la fel de des noaptea ca si ziua in primele luni, au nevoie de prezenta mamei, au colici si trebuiesc carati in brate, etc. Sunt aproape convinsa ca nu o sa ai acelasi noroc la al doilea copil, sa doarma singur, in camera lui, in intuneric, mai mult de 3 ore legat, din prima zi.

Trei ore legat din prima zi e foarte bine daca doarme. Nici nu ma astept sa doarma noaptea legat decat muuult mai tarziu. eu am mai zis ca sunt una dintre acele mamici care, daca are o ora de somn, sa o doamna linistita, in patul ei.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Mai e si chestie de preferinta personala. Eu am facut inot de performanta si daca as putea as dormi sub apa.
Daca Maya nu ar insemna mare pe fimea nu ar mai chema-o Maya.
Nepotii mei ambii nascuti in spania cu piscina in curte la 3 ani inotau fara probleme, pe cand in RO la 7 ani ii vezi cu colacul.
Asa ca fimea trebuie mai intai sa inoate si dupa aia sa mearga in picioare.

Pot sa-ti confirm ca fiul meu face inot de la 3 luni, nu a avut probleme deosebite de piele si nici otite din cauza inotului nu a facut niciodata. Dar nu am avut cadita din aceea, care mi se pare incomoda pt. bebelus, fiul meu inoata in bazin sau se balaceste in cadita. Baia la el e o placere si adora apa.
Nu stiu de unde stii tu ca 'Maya' inseamna mare, dar eu nu am gasit asa ceva. Cel mult, daca ne referim la originea ebraica, ar putea insemna parau sau mic torent de apa. Uite aici:
http://en.wikipedia.org/wiki/Maya_(given_name)
Sper ca nu te pun in incurcatura si te razgandesti asupra numelui, ca e unul frumos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

neata burticile mele dragi! am intrat sa va spun ca noi ne intoarcem azi la spital, o sa mai tinem legatura prin sms, am si net pe mobil, dar nu am gasit link-ul de logare pe DC de pe telefon, mai cercetam...

Tinem pumnii pentru cat mai multe saptamani in burtica pentru Bebe, poate chiar trecut de saptamana 37...Doamne-ajuta!

Mergi la inceput