Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neatza si haideti la cefultza!

Multumesc si pt cele mai recente urari

Despre starea mea...am scapat de durerile sub buric, dar am dat de unele mai naspa, de spate. Aseara am crezut ca ma rup de la mijloc in 2. Am vertebrele f afectate de la greutatea depusa. Noroc ca m-a invatat o amica kinetoterapeut un soi de miscari care le faci stand pe spate cu genunchii flexati. Nu va imaginati cum trosnesc ultimele vertebre, parca rup vreascuri in padure, dar se detensioneaza.

Sa avem o zi buna si frumoasa!

29+ Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Neata fetele si de la mine! Ieri v-am citit seara ,dar nu am mai avut puterea sa scriu mai ales ca m-au deranjat niste discutii de pe aici, dar bine ca s-au calmat spiritele. Ieri pt prima data in sarcina am avut greturi.M-au tinut de la pranz pana noaptea, azi vad ca nu mai am sper sa nu ma mai apuce,in schimb am scapat de arsuri de 2 zile nu mai am.RAMMY, parca tu intrebai de arsuri am vazut ca ti-au scris si felete. Eu am avut arsuri groaznice de nedescris imi venea sucul gastric pana in gat , iar rennie facea minuni cum o bagam in gura in cateva secunde treceau si poti lua mai multe pe zi. am luat si dicarbocalm , dar efectul nu e atat de bun si de durata, dar merge si el.Mi-am mascurat si eu burtica 107 cm de 29 de sapt. si 1,59 am inaltimea deci va imaginati ca se vede ff bine, dar si eu port lucruri mulate sunt tare mandra de burtica. radea sotu de mine ca am mers in Real si cand sa platim ne-am dus la casa special de gravide si stateam cu haina deschisa sa se vada cat mai bine. Despre bagajelul de spital ca si ELLA nu-mi iau mare lucru ca nasc unde naste si ea si ni se da de acolo , pot spune ca mi-am cumparat chiloti de unica folosinta pt maternitate din CARFF.

Delia13 29+ David Andrei

http://good-times.webshots.com/photo/2459492880105762323diMtVb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avionika spune:

buna dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.
Corimami-multumim de cafeluta.Acum o savurez..
Andira- la fete ca sa treaca.
Freedelia-socrul cum se mai simte?

29+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Va salut si eu

Am mai scris zilele trecute, dar nu a observat nimeni, pot primi si eu noile parole? Mersi mult

Am revenit si eu azi dupa ce am inotat prin zapada pana la gradi. Incredibil ce a mai nins zilele astea pe aici.

Andra ai grija de tine la spital noi ne gandim cu drag la tine si iti tinem pumnii sa rezisti cat mai mult

Andira ce vacanta de cosmar ai avut. Bietele fetite cat au mai avut ele de suferit. Stiu si eu cand e bolnav al meu ca as da orice sa nu il vad asa, si mai bine as fi eu de 10 ori bolnava decat el Noi am reusit in vacanta asta sa ne racim si eu si sotul, culmea e ca Victor nu a avut absolut nimic in afara de o usoara conjunctivita luata de la gradi in ultimele zile, dar care a trecut ff usor.

Honey sa stii ca eu am vazut live cum face baie bebe intr-o chestie din aia si nu m-a impresionat deloc. Si-a luat o prietena de-a mea si a folosit-o de vreo 2-3 ori (o data am fost si eu de fata) dupa care a stat pe dulap si ea a declarat ca au fost efectiv bani aruncati. Bebe sta cumva el acolo, dar nu se poate misca deloc, ce sa mai zic ca nu il poti spala calumea. Eu am avut un lighean oval mare care pe urma l-am folosit la haine cand scot din masina si a fost super. Se spala usor si bebe avea loc sa pedaleze in voie, iar eu ajungeam sa curat bine toate cutele. Mie moasa mi-a zis sa nu fac baie la copil in fiecare zi ca ii distrug pielea. Oricum in fiecare zi il spalam in chiuveta, mai ales cand venea cate un kk pana la subsiori Si luni de zile nu am folosit nici un fel de sapun sau sampon, doar apa curata. Si cu cremele iar nu sunt mare fan, eu faceam masaj cu ulei de masline de calitate si a fost super. La fundic l-am dat cu crema doar cand a fost iritat si niciodata preventiv (nu a fost cazul decat de vreo 2-3 ori si atunci ff putin).

Acum eu zic cum am facut eu, nu e musai sa faceti si voi asa.

Mami 25+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Delia si eu ma simt exact la fel cu baiatul mai mare. Mi-e atat de drag, ca imi sare inima din piept cand ma uit la el. Si eu incerc sa ii ofer cat mai multa atentie si iubire acum si sper din tot sufletul sa nu sufere prea tare cand apare fratiorul lui. Nu mi-a fost groaza de sarcina, nu mi-e frica de nascut, dar am mari emotii cum se va adapta familia la noul membru. Eu sunt sigura ca si copii tai vor fi bine, dar s-ar putea sa va astepte si pe voi o perioada de adaptare mai dificila. Oricum tu pari o mamica super, asa ca sigur te vei descurca

Mami 25+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Eu o sa plec la med. de fam. sa vb de prenatal sa vad de cand il iau. Pana miercuri mai am concediu. Mi-as lua incepand de luni sa vad ce zice.ANDIRA, multa sanatate la buburuze.

Delia13 29+ David Andrei

Mergi la inceput

Selina ti-am trimis acum un PM cu parola

Delia13 29+ David Andrei

Mergi la inceput

Am intrat si eu de ieri in saptamana 27-a. Abia astept sa merg joi la eco sa vad ce face bebe ca nu l-am vazut de la 20 de saptamani. Nu stiu la ce greutate sa ma astept, dar banuiesc ca undeva in jurul la 1 kg. Asa sper macar. Burta mea a explodat parca si ma simt imensa. De sarbaorile astea am si mancat constiincios asa ca am ajuns si eu la +8 kg sper sa nu mai adun exagerat de multe. Data trecuta nu am mai pus asa mult spre sfarsit. Om vedea.
Va pup si eu si merg la treaba.

Mami 26+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Selina ti-am trimis PM

29+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput