Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
selina-d spune:
Ce repede ati trimis parolele
va multumesc mult Briza, Niki si Delia13
sunteti niste scumpici.
Mami
26+
si Victor (31.08.2007)
rmkristine spune:
DENISA -parerea mea este sa le spui celor din spital ca tu esti alergica la substanta respectiva. Daca o fi si copilul alergic? Mai bine fara, nu? Pentru ca pana sa te ingrijesti tu de copil, personalul spitalului se ocupa si ar trebui sa li se spuna.
Marina
25 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
oanaiacovita spune:
Neata si de la noi, dupa o noapte naspa.
Am adormit ff greu, sotul meu avea insomnii, cred ca pe la 3 a adormit. Iar m-am deranjat de la burtica, nu's ce pap de nu ii convine, iar bebe avea chef de dans. Cand a sunat ceasul la 6 eram cheauna.
Dar am pus la spalat prima masina a lui bebe, abia astept sa se usuce sa le calc. 
Ma bucur ca s-au calmat spiritele.
Eu inainte de Craciun vazusem o cadita tare faina in Auchan, simpla, la 22 de lei si ieri cand am vrut sa o iau mai avea 2 culori un mov urat tare si aprins si un verde la fel.
Astept, poate mai baga.
Le multumesc si eu tutror fetelor pentru sfaturi, eu recunosc ca nu am rabdare sa citesc carti. Nu's ce e cu mine, inainte citeam pe banda, acum abia citesc 2 pagini. M-am apucat de cartea cu alaptatul a lui Culcer, dar mai am la ea.
Andira multa sanatate printeselor si tie putere.
Oana
32+
Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
ANDIRA - Ce bine imi pare ca ai aparut!! Si sper ca acuma fetele sunt mai bine, eu stiu cum sunt peripetiile aste, ca am tras-o rau cu Dami si inca o mai trag.
Azi chiar daca au inceput gradinita, tot n-am dus-o de frica racelii, trebuie insa sa-mi iau inima in dinti ca as vrea sa mai se joace si ea cu copiii. Totusi, in 3-4 zile imi este din nou racita, iar ultima data i-a dat-o lui taica-su care a facut o forma tare nasoala.
Planurile legate de bebe se vor limpezi o data cu venirea piticului pe lume. Atunci, cu el in brate, vei vedea si vei simti cum trebuie facut. Nu teoretic si nici din practica celorlalte mamici chiar daca este bine sa afli cat maimulte.
Si eu am procedat la fel cu povesteste VLADI sau ANDIRA , adica o schimbam cand era nevoie, iar baita la inceput am facut mai rar, apoi doar o scaldam, fara sapun.
Eu i-am facut baie dupa ce i-a cazut buricul, cam la 10 zile, dar o stergeam cu un prosopel moale si curat pe regiuni.
Apoi, dupa cateva saptamani, au inceput sa-i apara brobonele pe corp si fata si era asa aspra, saracuta!! Tocti copiii cam fac chestia asta ca o adaptare la mediul nou. Atunci am pus in apa din baita o legaturica din tarate de grau fiarta in prealabil si i-au disparut foarte repede. Taratele contin vit. B din belsug si catifeleaza pielea.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic.
Merg sa fac ceva de mancare ca, deja ne este pofta de mancare gatita. Gata cu carbatorile. Aseara am strans bradul ca se uscase, bietul. Inca un an s-a dus!
Cristina +23
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
dayanara spune:
of andira prin ce.ati trecut! imi pare rau pt fetite cat s.au chinuit
despre creme ,eu la inceput nu am folosit si nu voi folosi cand ii schimb pampersul decat apa cu sapun natural, fara servetele umede si alte minuni, alea le tin pt cand sunt pe afara
crema i.am dat dar foarte putin, pt ca dupa baie urla in asa fel incat numai de crema nu mai stateam :))
despre baie in fiecare zi, am auzit si aici la tv, de curand, ca nu se mai recomanda baie in fiecare zi si rar cu sapun sau alte geluri ci in general cu apa doar! lumea e deocamdata foarte reticenta
eu timp de 1 an i.am facut aproape in fiecare zi, adica poate mai saream cate.o zi , dar asta mai tarziu...
ivan n.a avut niciodata nici.o iritatie, nici la fund nici in alta parte
doar cand a avut gastroenterita s.a inrosit un pic si atunci mi s.a dat o crema din spital apoi acasa am continuat cu sebamed pana i.a trecut
cand a fost constipat si posibil vreo fisura anala micuta , mi s.a recomandat vaselina pura de farmacie, doar vaselina fara nimic altceva! (care apropo e f buna la pantofii noi de piele , ii inmoaie pe loc )
denisa despre tummy tub, si pe mine ma lovise ideea sa cumpar la inceput, si mai bine ca n.am luat, pt ca la 3 luni uite cam cat era ivan
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Dayanara#5422821599105722562
si nu a fost gras oricat ar parea, era la mijlocul graficului, daca.l bagam in tummy tub acolo ramanea :)))
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Neata.
Am reusit sa ma trezesc a doua oara, cred ca as mai fi dormit dar trebuie sa-i dau lui Honey sa pape.
Am visat numai prostii, cum ca am luat masina de la service si nu cand am ajuns in fata magazinului nu se mai oprea. Merge singura, cu motorul oprit, incet si fara sa pot sa iau de volan.
.
Sper sa nu ajunga in halul asta
.
Apoi am visat ca sotul era racit si ii spuneam sa sune la servici si sa le zica ca a luat o gripa porcina combinata cu aviara de la un porc zburator
.
Andira - imi pare rau ca s-au chinuit asa tare pisicutzele tale. Sa mai zica careva ca virusii u sunt facuti in laborator si eliberati iarna.
Eu la vara vreau s-o imbrac pe bebeluna in rochite pt ca mi se par mai comode. Pampersul si rochita si gata. Rochite de bumbac si comode, gen maieu.
revin...
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
nemary spune:
buna dimineata si de la noi! sa aveti parte de un an minunat, in care sa va simtiti implinite ca mame, cu copii sanatosi si mancaciosi.
am inceput o noua saptamana, intr-un an nou, inapoi la serviciu. bine, nici nu mai vroiam sa stau prea mult acasa, poate inca 1 zi sau 2, Daria este foarte mamoasa, cum ieseam din raza ei vizuala incepea cu intrebarea:"mami unde e?"
am inteles ca a facut Oana un colaj minunat, eu nu am apucat sa-l vad pt.ca nu am parola si nici poza nu am trimis, rusine sa-mi fie. daca poate cineva sa-mi trimita si mie parola ii multumesc anticipat.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
27+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
rmkristine spune:
In leg cu schimbatul copilului recunosc ca nu mai imi aduc prea bine aminte.
Stiu ca o schimbam si in timpul zilei pt ca dadea laptic pe ea, dar seara si dimineata o schimbam, desi nu transpira.
Marina
25 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
vladimirescu spune:
Oanaiacovita, cauta o cada pt bebelusi nu f simpla ci cu forma ca de sezlong inauntru - ai sa vezi ca are loc de sustinere a capului, un jgheab incare se potriveste spatele si un fel de opritor de fund :)), sa nu alunece la vale :)) E greu sa-ti explic, dar cind ai sa vezi asa ceva o sa intelegi imediat ca de aia era vorba :) Eu la Vladimir am avut 2 cadite, una simpla si una din asta cu forme inauntru, si cea din urma a fost super, cu mult mai comod de folosit si pt mine si pt bebe. Si neaparat sa ai in vedere ori un suport special pt cadita ori o comoda, ceva, in casa, unde sa pui cadita astfel incit sa nu cumva sa stai aplecata cind ii faci baie ! Eu am comandat mai multe foi de sticla ieftina la dimensiune pt mobila mea din casa (pt comoda, masa si o lada de zestre), ca sint antichitati si n-am vrut sa le stric. Si a fost f bine asa, totul era curat luna (sticle sterse zilnic cu spirt) si mobila protejata. Cada de baie o tineam pe sticla de pe comoda, cosul de landou in care practic a trait Vladimir primele luni statea pe sticla de pe lada de zestre, iar pe masa am varsat de nu stiu cite ori tot felul de zemuri, picaturi siceaiuri si masa n-a patit nimic :))
I know, asta e o idee "de nisa", dar poate se potriveste cuiva de pe aici :)
Ideea e sa puneti undeva la inaltime potrivita cadita, ca in primele luni spatele vostru va fi greu incercat de dureri: alaptatul e greu pt pozitia spatelui, caratul copilului de colo-colo (mai ales cind vin colicii...), baie etc.. Trebuie sa aveti disciplina de fier in a va tine spatele in postura corecta in orice moment al zilei, altfel va va rupe....
Si spor la calcat! Azi e o zi mare pt tine :)), speli primele haine ale lui bebe, bravo tie !!
Yaia, foarte utile sfaturile tale, se vede ca esti o mamica f organizata, care stie sa-si usureze munca. Complet de acord cu tot ce zici, doar aia cu neschimbat pampersul pina dimineata la bb nu cred ca o sa o aplic... Kk imi amintesc cae tare acid la bebelusi si mi-e pur si simplu mila sa-l las asa... Hai ca la Vladimir schimbam pampersul la absolut fiecare alaptat, ca era sau nu nevoie, chiar si pt cel mai mic pipi... Acum o sa-l las eventual sa faca 2 pipi intr-un pampers, dar cu kk nu-l las, ca mie mi-e tare teama de eritem la fundulet, plus ca ma ingrozeste gindul ca microbii din kk "ataca" cuculetul si dupa aia tratez vreo infectie... Doctorita mea are o vorba: "fiecare microb sa stea la locul lui, ala din vagin in vagin, ala din rect, in rect. Sa nu ajunga vreunul in alta parte, ca e de rau!" Inteleg ca la tine a fost buna metoda de care zici, si de aceea ai curaj sa o mai aplici o data. Eu insa nu am acest curaj, sint genul care prefer sa ocolesc orice risc :)) Si, oricum, Vladimir, desi alaptat de cite ori voia, su lumina si schimbat constiincios chiar si noaptea, a dormit bine intre alaptaturi, si f repede mia dat 5 ore de somn legate, apoi 6, apoi 8.. A fost f de treaba, a inteles el cumva ca noaptea se doarme, nu se chitaie! :)) 
28+ cu
Tudor
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
honeybaby spune:
Am revenit.
Selina- chiar am vazut o vanzatoare care ii recomanda unei mamici un lighen de genul care zici tu si cu suport pt bebe. Ma gandeam ca e disperata sa vanda
.
Atunci raman la o cadita normala si ii iau suport sau la una gonflabila sa o avem si in calatorii.
rmkristine- eu le spun de alergii. E simplu: orice antibiotic si inca cateva pastile. Iar ei ori nu ma cred, ori se sperie si nu-mi mai fac nimic si mi-e teama ca ma lasa fara epidurala
Miria- pe multe mamici le-am auzit incantate de baita cu tarate la copii.
Oana- bine ca ai scris. Mi-am adus aminte ca am vazut ieri in Auchan salopete care se inchid sus pe la umar de care cautai tu.
Cadita eu am vazut mereu la mase plastice in piata. Cred ca si in Cluj gasesti. Cele din magazin sunt la fel si mai scumpe.
Roxana in ritmul in care creste bebeluna cred ca are loc sa faca si tumbe in tummy tub.
Nu prea o vad summo in curand.
Daca se face mareeee o scot in curte si pun furtunul pe ea
( glumesc).
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna