Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

pupici la toate gravidutzele din partea noastra
am recuperat si noi ce am pierdut in astea 2 zile

in primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI ! (cu intarziere si cu scuzele de riguare ) lui CORI pt ziua de ieri si sarbatoritei de azi.

fetelor care au vz pozele si ne-au apreciat burtica multe pupicuri si multumiri . scuze ca nu o sa nominalizez dar sunt cam ametita si tare imi e sa nu uit pe cineva . va pupik

cate o si fetelor cu experienta care au dat explicatii referitoare la ingrijirea buricului ,exemple de creme....
eu inca nu am cumparat nimic dar parca tot pt prod bio as opta sau pt prod de firma din farmacii.pt mine pot sa fac economie dar ma gandesc ca pt asta mica mai bine dau un ban in plus dar sa-i fie bine

offf si in legatura cu epidurala sunt intr-o mare dilema.as vrea si n-as vrea sa o fac.n-as vrea pt ca imi e frica sa nu cumva sa mearga ceva prost si sa raman cu "sechele"-am auzit cazuri , plus ca ma gandesc cu groaza la infiptul acului (acela mare) in spinarea mea.
da mai am timp de gandire.

ah,fetelor hai sa lasam de la noi,sa fim diplomate ,nu sa ne certam din prostioare de la inceput de an.sa fim unite ca asa de mult inseamna sa ai parte de putina sustinere.abia astept sa vina vremea cand o sa ne sustinem in ziua cand vom da nastere minunilor noastre si o sa vad scris pe forum HAI, cutare sau BINE AI VENIT BEBE cutare....

va pup

29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

am uitat sa schimbam semnaturica

am mai crescut o saptamana

30+
AMR 9
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Honeybaby, eu l-am nascut pe Vladimir intr-o maternitate de stat. La subsol aveau un birou unde te chemau dupa nastere sa declari copilul si sa-i dai oficial numele. Am mers cu tatal lui, evident, si a treuit sa fim amindoi de acord cu numele si prenumele copilului. Cred ca tata a declarat ca el e faptasul, iar eu am zis raspcat ca copilul sa ia adresa mea din buletin, il declar in intretinerea mea.

Ella, pungi cu fermoar sint si la Ikeaa, alimentare. Dar orice punga alimentra e buna, ca poti sa-i pui un pic de scotch si se inchide :) Insist pe ideea de punga alimentara (de congelator) pt ca e non-toxica sigur. Eu prefer pungi mici in care sa pun individual fiecare body sau prosop - desigilez deci doar strict ce folosesc, restul ramin "sterile". Ella, iti recomand sa ai pungi pt gheata totusi, oricit de privat e spitalul :) sa pui la congelator inainte sa nasti. Dupa nastere, sa te pipai la 15-30 min pe sini sa vezi daca se intaresc si mai ales daca se infierbinta. Si daca se infierbinta, urgent pune gheata pe ei, ca sa eviti febra laptelui. Am vazut ca ai sinii destul de bine reprezentati, asadar esti candidata la venit laptele navalnic :) sa ai grija, cu asta nu-i de gluma :)

[vladi] 28+ cu Tudor

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- chiar imi zicea o prietena sa-mi iau pt dupa ce nasc niste pijamale frumoase care imi plac ca sigur nu o sa mai am timp in primele sapt nici sa ma pieptan.
Bineinteles eu tot sper la un copil cuminte.

Hahaha ce Hello Kitty nu e sexy ??
Eu am facut craciunul in pijamale si cu termometrul in gura.
Dar pt ca mama a petrecut mult timp in spital si eu o vizitam cand eram mica pijamalele si capoadele mie imi amintesc de spital.
De asta nu-mi place sa le port ziua prin casa.
Sotul nu suporta sa stea in trening, zice ca ii aduce aminte de saracia dupa timpul lui Ceaucescu.

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Haideti ca am acaparat azi forumul cu totul :)) Mi-am scos pirleala pt cele 2 saptamini in care nu am postat :)))

Inca o parere "pretioasa"de-a mea:

as zice sa nu exagerati cu spalatul copilului. Nu se va murdari si nu va transpira. Inafara de fundulet si zona genitala, plus buricul, nu sint motive sa-l curatati des. Eu sint de parere ca pilea copilului nu trebuie cosmetizata deloc, ci trebuie lasata in pace sa-si gaseasca functiile naturale, sa-si produca bariera acida si lubrifiantii... Nu e necesara baia zilnica - multi doctoti sint de parere ca asta dauneaza pileii, n-o lasa sa-si secrete barierele naturale si sa-si creeze apararea naturala... Eu pina la 10 zile nu am facut baie lui Vladimir, l-am spalat doar la fund si la cuc, l-am sters doar 1 data pe zi cu un prosopel umed ca sa-i indepartez celulele moarte de pe corp si i-am picurat de citeva ori pe zi spirt la buric. Dupa 10 zile i-am facut prima baie, cu doar un strop de creme lavante fara sapun (Uriage, Avene, parca si Vichy are), cit sa aiba spuma pe corp. in nici un caz n-as pune in apa din baie spumat. Si apoi spalat la 2 zile, o data doar cu apa, o data si cu spuma. Si in ziua de azi nu-i fac dus cu sapun zilnic, ci doar cu apa calda, sapun doar la 2-4 zile odata, cind chiar e mai murdar, iar sampon in par doar o data pe saptamina, in rest doar cu apa sa indeparteze praful si transpiratia... Si n-a avut in viata lui nici o iritatie pe corp, nimic... (precizez insa ca are pielea f uscata, de aia si intind eu coarda cu lipsa totala d esapun, tot creme lavante sans savon Uriage folosesc si acum pt el :))

Gata, ati scapat, am terminat! Si miine ma apuc de treaba, birou + casa noua, asadar s-ar putea citeva zile sa nu prea scriu :))

28+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vladi eu ma gandesc ca ii rapesc o bucurie daca nu-i fac baie in fiecare zi pt ca ei au fost invatati in uter si in lichid.
In apa isi dezvolta mai bine musculatura, de asta vreau sa cumpar pt bebeluna tummy tub

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Honeybaby, tu vei face cum o sa vrei, desigur... Eu nu mi-as baga copilul in chestia aia, zau. Nu orice inventie pe lumea asta e buna. Crede-ma, lucrez de mult in marketing si publicitate, stiu cum se lanseaza produse proaste cu explicatii pseudo-stiintifice, numai ca sa ia banii omului...
Gindeste-te un pic: toate mamiferele se nasc si trec din mediul lichid in cel al lumii exterioare. Si toti puii se descurca cu chestia asta, nu-i baga nimeni inapoi inmediul lichid... Mai devreme sau mai tirziu tot il lipsesti de mediul lichid, nu? Si atunci de ce sa n-o faci mai devreme, asa cum e in firea lucrurilor si e lasat de la Dumnezeu?
Sint sigura oricum ca si costa destul dracia aia... Crezi ca o baita in cadita lui n-o fi buna? Macar nu te costa in plus...
Inca ceva: pielea lui bebe e facuta sa stea in aer, nu in apa la murat - de aia e acoperita in uter cu vernix (un fel de grasime), ca sa nu se "mureze"... Asadar nu cred deloc ca e benefic ca bb sa stea mult in apa, ii dauneaza la piele (se ususca pielea , stii bine).
Si, nu in ultimul rind: daca totusi ai sa hotarasti sa folosesti dracia aia, vezi ca copiii din reclama au bine peste 3 luni - ca altfel le-ar cadea capul, nu l-ar putea sustine gitul... Consider ca pozitia din reclama e periculoasa pt bebelusii mici. Gindeste-te bine.
Gata, am incheiat. Numai bine si nopate buna!

28+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vladi esti bestiala cu tzitzili mele bine reprezentate.Ce crezi ca am facut acum 2 minute?Am sunat la o prietena care a nascut sapt trecuta si am intrebat daca e congelator in rezerva de la spital ca sa-mi pun gheata si ea mi-a zis ca au acolo niste pungi din alea speciale de bagat la rece cu ceva silicon.Deci am rezolvat.Mai zi ca sa am totul bifat pe lista.
In legatura cu acididtatile azi sunt dragutza si simpatica foc si nu ma bag .Trebuia sa fi fost cand eram in santier ca eram pusa rau pe hartza.Eh!Asta numesc eu offtopic nu ce zice Vladi.
Honey vazut sacul.Cu ce scula videz?Sau dau cu gura?
Eu marturisesc ca am un somn in mine de paishpe persoane.Dooorm ca o valiza-n gara.Oare asa e in trim III?Aaa!By the way de maine sunt in luna a8-a si deja m-am cocotzat in pat ca zilele trecute eram facuta bunaciune tare cu tocuri si tot tacamul de machiaj si era sa-mi rup bunatate de bulane prin billa ca spalasera harnicele alea podeaua si n-au zis si persoanelor care umbla cu nasul pe sus.
Cori, nu ti-am urat La multi ani si jur ca am avut senzatia ca am facut-o dar trebuie sa ma intelegi ca am circuitele defecte sunt ca o centrala cu firele scoase dar sa stii ca imi sta bine zapacita asa ca dau impresia de indragostita si ies din multe kk....uri asa.La multi ani fetita draga, sa fii iubita si apreciata si supta la tzitzi de bebic din cauza de lapte hranitor si laudata ca ai cel mai frumos bebic din zona (nu de alta dar cel mai frumos de pe planeta va fi al meu).Sanatate si nastere usoara dragalasho!
Ioana intrebai daca pushtanii astia simpatici raman la fel de simpatici si cand cresc.Din experienta de la scoala iti pot spune ca maximul (maxim am zis!) de simpatie il ating pana la 5-6 ani dupa devin seriosi,mai incolo nu mai e funny sa fie vazuti in compania mamei, dupa isi aleg singuri hainele , dupa vin cu fufele acasa si uite-asa ajung la vorbele pline de duh (si de kko totodata) ale soacra-mii.
Ma retrag deoarece delirez prea mult.Sunt fericita ca l-am batut pe al meu la tzintar si dame si am castigat ....o cutie de raffaelo.Vai de patul meu ce nou si de senzualitatea mea ratacita in frigider.Partea proasta e ca stau aproape de o bariera unde sunt si celebrele barieriste si parca vad ca o sa isi faca al meu timp sa spele masina des si sa vina cu un ranjet pe fata.Il omor nu de alta.
Haidi pa si poate maine nu mai gasesc offtopicurile de azi (alea acide)ca s-ar putea sa intre in gura mea si ma stitit ca-s cu gura mare.

+31 cuGeorge-Theodor

AMR 8 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan
offf si in legatura cu epidurala sunt intr-o mare dilema.as vrea si n-as vrea sa o fac.n-as vrea pt ca imi e frica sa nu cumva sa mearga ceva prost si sa raman cu "sechele"-am auzit cazuri , plus ca ma gandesc cu groaza la infiptul acului (acela mare) in spinarea mea.
da mai am timp de gandire.

Sfatul meu e sa lasi portita deschisa. Eu la primul copil am zis sa o aiba la indemana ca ma decid eu atunci daca o vreau sau nu. Si am decis in functie de dureri. Adica nu am avut dureri mari, dar imi tremurau picioarele de la incheietura, in jos, pana la genunchi, de nu le puteam stapani. Si durea rau tremuratul asta, la dilatatie 4. Si atunci m-am gandit eu ca daca la 4 e asa, cine stie cum o fi la 10 si cat o dura pana ajung la 10, asa ca am ales epidurala. Si a fost bine in final. Dar mai bine sa o ai la indemana si sa nu trebuiasca, decat sa o vrei atunci si sa nu ai de unde sa o iei. Parerea mea.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
Eu sint de parere ca pilea copilului nu trebuie cosmetizata deloc, ci trebuie lasata in pace sa-si gaseasca functiile naturale, sa-si produca bariera acida si lubrifiantii... Nu e necesara baia zilnica - multi doctoti sint de parere ca asta dauneaza pileii, n-o lasa sa-si secrete barierele naturale si sa-si creeze apararea naturala...

De acord ca nu trebuie folosite creme zilnice pentru ca pielea isi secreta ce are ea nevoie. Dar la faza cu baia zilnica nu sunt de acord dintr-un alt punct de vedere. Baia zilnica e o metoda super buna pentru stabilit o anumita rutina pe care bebelusii o adora. Nu trebuie folosit nimic, poate fi tinut bebelusul in apa simpla cateva minute si tot e ok. Dupa baita, hainute proaspete, o tzitzi buna, pregatit pentru nani de noapte. Astfel, baita da semnalul ca vine somnul cel lung, dar e important ca bebelusul sa fie doar alimentat noaptea, asistenta mea mi-a zis sa nu-l schimb noaptea de kk decat daca iese, ca altfel nu stie copilul ce e aia noapte. Si si alaptatul il faceam pe intuneric, nu aprindeam lumina deloc, il hraneam, ragaiam si nani. Si nu am avut niciodata probleme cu somnul lui Tudor, a invatat din prima ce e aia noapte si ca atunci se doarme...dar la noi poate e si genetic, ca imi tot zice un cumnat ca noi suferim in familie de 'boala porcului': mancam si dormim!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput