HAI ROCO!Bravo MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

mariucasara, de acum... nu trebuie sa ne mai facem probleme...
bebeii au in clipa aceasta aceleasi sanse sa fie bine ca la o nastere normala, la termen. nu va panicati, si nu va speriati... in orice moment, putem ajunge la spital, sa ne intalnim cu colocatarii nostri. e drept ca daca mai stau la caldurica mai iau in greutate, se mai dezvolta nitel plamanii, mai le creste parul, etc, dar... totul e ok!

hai sa mai pun o intrebare de baraj, apoi merg la somn, poate noaptea asta nu mai repet experienta de azi-noapte. deci... here goes:

am... de vreo saptamana, poate 2.. niste gaze frate... de concurez cu hiroshima... si mult, si... toxic, si.. enervant de zgomotos, si, si, si... chiar daca o tin numai intr-o dieta, pap putin si des, etc... da nimic, frate... aproape ca mi-e rusine sa ies din casa. si nu ma pot abtine, ca daca "refuz", ma ia cu niste crampe mai ceva ca o contractie dureoasa. mi se intampla numai mie, si trebuie sa ma ascund intr-un coltisor si sa astept cuminte sa se termine, sau... patiti si voi trebusoara asta????

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

mariucasara, de acum... nu trebuie sa ne mai facem probleme...
bebeii au in clipa aceasta aceleasi sanse sa fie bine ca la o nastere normala, la termen. nu va panicati, si nu va speriati... in orice moment, putem ajunge la spital, sa ne intalnim cu colocatarii nostri. e drept ca daca mai stau la caldurica mai iau in greutate, se mai dezvolta nitel plamanii, mai le creste parul, etc, dar... totul e ok!

hai sa mai pun o intrebare de baraj, apoi merg la somn, poate noaptea asta nu mai repet experienta de azi-noapte. deci... here goes:

am... de vreo saptamana, poate 2.. niste gaze frate... de concurez cu hiroshima... si mult, si... toxic, si.. enervant de zgomotos, si, si, si... chiar daca o tin numai intr-o dieta, pap putin si des, etc... da nimic, frate... aproape ca mi-e rusine sa ies din casa. si nu ma pot abtine, ca daca "refuz", ma ia cu niste crampe mai ceva ca o contractie dureoasa. mi se intampla numai mie, si trebuie sa ma ascund intr-un coltisor si sa astept cuminte sa se termine, sau... patiti si voi trebusoara asta????

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.

Plateea, pai si eu am observat ca in ultima vreme am gaze, sunt plina, nici eu nu stiu de la ce ca mananc destl de lejer, nu beau bere si nici sucuri acidulate. Problema e ca atunci cand ma apuca tb sa fiu atenta ca sa nu le "scap" cine stie pe unde. Ma gandesc ca e normal, chiar in seara asta mama m-a intrebat daca nu am observat ca merg mai des in baie pt treaba mare pt ca acum bebe e mai mare si re si el "scaunelele" lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Eu am probleme cu gazele de vreo 2 luni... Si la fel, daca le tin in mine ma apuca niste crampe de Din fericire, eu stau mai mult pe acasa, asa ca nu prea ma stresez din cauza asta

34+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 6 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Fetelor, dar de Roco mai stiti ceva? Saracuta, cat se temea ea de travaliul asta lung si exact de asta a avut parte... Sper ca macar in seara asta sa termine... Eu cred ca innebuneam in locul ei...

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Se pare ca problema gazelor este cat se poate de normala acum. Mie mi-e frica sa rad in hohote ca am toate sansele sa lansez unul. Sotul meu zice ca este un preview pt cand voi fi batrana. Se stie ca babele sunt partaite rau.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 5 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

SA mai bag niste fete pt. Roco/ e totusi capitolul ei.. fir-ar sa fie de englezoi

HAI, ROCO!!! REZISTA!!

Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna gagicile!
uff ca nu se mai gata vizitele....si noi plecati si altii vin la noi...abia astept ziua de luni sa intru la normalsa ma pot ocupa de ultimele pregatiri pt bebe
legat de gaze...hmmmmchiar ma gandeam zilele astea ce am....si radeam ca si zgomotoase si dese si cam grele....dar se pare ca nu-s singura...trec si astea
noapte buna ne retragem ca is franta

36+
AMR 4 sapatamani speram
poze

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni pe aici...
Mai bag si eu niste agitate pt Roco si apoi ma duc la

HAI ROCO!!! MULT CURAJ! REZISTA!!!

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Noapte buna si Somnic usor.
Eu ma duc sa continuu un film de animatie moster vs aliens.
Am vazut prima parte pe la ora 16 am adormit si acum vreau sa continuu.

36+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Ar fi cazul sa pregatesc si eu niste agitate pentru Roco.

HAI ROCO

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput