HAI ROCO!Bravo MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Of, sunt si eu cu gandul la Roco. Continui sa intru cu speranta ca a nascut si ca e totul bine. Totusi mi se pare ciudat ca o lasa asa, nu exista si cred ca nu se poate penru ca bebe intra in suferinta fetala si mama e epuizata. Nu se poate. Sotul ei nu spune nimic? Eu ma gandesc ca totusi nu a stat ea in travaliu atatea zile, ma gandesc ca a stat sub observatie, probabil avea contractii, dar nu din alea pt nastere.

La primul copil si aici medicii m-au lasat o noapte cu contractii, aveam membranele rupte, dar imediat a doua zi m-au consultat toti medicii, mi-au facut o injectie si am nascut in mai putin de 1 ora, deci au intervenit, mai ales ca nu mai aveam apa deloc. In cazul ei, nu stiu ce sa zic, ea ce probleme avea ca tb sa ii induca nasterea? Sa speram ca in noaptea asta se termina totul, dar cu bine.

Eu i-am facut baitza la baiat si m-au luat dureri de spate. Am pregatit si de mancare pt maine ca avem invitati la ziua baiatului. Am comandat joi un tort pt azi si surpriza cica cineva imi anulase comanda. Nu stiu ce s-a intamplat, mi-au promis ca mi-l fac maine, insa tb sa merg eu in alt oras sa il iau.

De-abia astept si eu sa treaca zilele astea de sarbatoare, sa ne intram in ritm ca ma simt tare pleostita dupa sarbatori.

Andreea, 35 s cu Edoardo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Hai Roco!

tzontzo manager 37+
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Cris.d, noi producem o parte din produse, suntem distribuitori si importatori directi pentru marea majoritate a produselor pe care le gasesti pe site-ul nostru: parcuridedistractii punct ro. Pe site nu sunt prezentate chiar toate produsele pe care le furnizam, dar in principiu, livram tot ce tine de divertisment copii - jocuri, echipamente etc.
Ca si loc de joaca de exterior iti recomand jocurile din lemn cu tobogan, si cu diverse module atasate: pentru catarat, leagane etc.
Ma rog, depinde si de spatiul pe care il ai, de ce este pe jos in zona in care vrei sa fie amplasate jocurile si bineinteles de bugetul alocat.
Te voi contacta pe PM pentru mai multe detalii ca sa le pot transmite echipei tehnice pentru a-ti putea face cateva propuneri adecvate.

tzontzo manager 37+
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

N-am mai putut intra de cateva ore si speram sa gasesc vestea mare ca in sfarsit a aparut bebeul lui Roco. Saraca cum o rezista...Si psihic sa stai de 3 zile in stresul asta...
Plateea si eu am aceeasi pb cu gazele, noroc ca nu ies din casa si wc e la doi pasi de pat. Eu am remrarcat ca daca sunt constipata si ies mai rar se accentueaza gazele.
Pt sani eu mi-am cumparat Garmastan si de vreo 2 saptamani am inceput sa-l folosesc dupa dus. La Toma am avut pb la inceput cu sanii pt ca aveam pielea f fina si am facut rani. Acum am zis ca sa ma pregatesc si intentionam sa imi fac putin masaj cu prosop pt a inaspri pielea, dar ma enerveaza cand fac chestia asta si am zis ca macar Garmastan sa folosesc, poate ajuta.
Cris_dogarel imi amintesc si eu ca a avut o fata pb cu sanii si cineva i-a recomandat sa se unga cu Garmastan.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

Vin si eu cu un anunt.

Vand kit anestezie epidurala Braun.
Acest kit este recomandat de catre medicii de la spitalul Filantropia. Ginecologul meu, dr Haiduc si anestezistul dr Soare, au spus ca este kitul bun pentru anestezie epidurala. Banuiesc ca acest kit este bun la orice maternitate.
Mentionez ca este sigilat si expira in octombrie 2014.
Nu l-am folosit pentru ca am nascut prin cezariana.
Dati click pe linkul acesta pentru a vedea kitul.
http://family.webshots.com/photo/2197797430105874155sVjoda

Prudenta din fire, mi-am zis sa-mi cumpar kitul de anestezie sa il am in bagaj. Aflasem ca medicii anestezisti profita ca nu ai kitul si iti cer 300lei. Cel putin asa s-a intamplat in vreo 2 cazuri de la noi, la odisee. In afara de asta, ma gandeam, ca in durerile alea, unde sa-l trimit pe sot, sa-mi cumpere kitul ca, nu se gaseaste la orice farmacie. Ajungeam de nasteam, intre timp, pe viu.

Totul a fost bine si frumos. Hotarasem cu doctorii sa nasc natural dar cu epidurala. Insa, la o ecografie de control, am aflat ca puiul meu ramasese la 33 de saptamani si 5 zile, cand eu de fapt aveam 38 de saptamani incheiate. Copilul avea retrad de crestere. Lichidul s-a imputinat, asa ca nu mai era timp sa asteptam. Am intrat in cezariana de urgenta. Am nascut un boboc de fata la 2300g, 48cm si scor Apgar 9. Slava Domnului ca e sanataosa.

Daca sunteti interesate dati-mi un PM.

VA doresc nasteri usoare si profitati cat puteti de noptile astea, cand puteti dormi legat 5-6 ore. Dupa aia, o sa va doriti sa dormiti 2 ore legat.

Va pup si scuze, daca v-am deranjat cu mesajul meu.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Blue rain ce super business ai! Bravo tie! Baietelul tau va fi cel mai fericit si fidel client.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

N-am mai putut intra de cateva ore si speram sa gasesc vestea mare ca in sfarsit a aparut bebeul lui Roco. Saraca cum o rezista...Si psihic sa stai de 3 zile in stresul asta...
Plateea si eu am aceeasi pb cu gazele, noroc ca nu ies din casa si wc e la doi pasi de pat. Eu am remrarcat ca daca sunt constipata si ies mai rar se accentueaza gazele.
Pt sani eu mi-am cumparat Garmastan si de vreo 2 saptamani am inceput sa-l folosesc dupa dus. La Toma am avut pb la inceput cu sanii pt ca aveam pielea f fina si am facut rani. Acum am zis ca sa ma pregatesc si intentionam sa imi fac putin masaj cu prosop pt a inaspri pielea, dar ma enerveaza cand fac chestia asta si am zis ca macar Garmastan sa folosesc, poate ajuta.
Cris_dogarel imi amintesc si eu ca a avut o fata pb cu sanii si cineva i-a recomandat sa se unga cu Garmastan.

Da, si eu folosesc de vreo saptamana garmastan. Si in plus, dupa baie imi masez sanii cu un prosop mai aspru. La inceput m-au usturat si mi s-a facut coaja dar acum totul e ok. Pontul asta mi l-a vandut fina mea care il stie de la o asistenta din maternitate. In felul asta sanii nu mai sunt asa de sensibili si poti scapa fara nici cea mai mica rana provocata de bebe.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

FETELE MESAJ DE LA AYLIN!!!!!!!!!!!! binenteles ca am avut tel pe silentios si nu am vazut sms... aveam doua de la ora 20.28 si 20.58
"sunt la spital am ajuns aici cu dilatatie 4. Deocamdata e OK, va tin la curent!"

"Dilatatie 7. au zis ca nu imi mai fac epidurala".

NISTE AGITATE PT AYLIN

HAI AYLIN!!!!!!!!!!!!

Pune cineva din fetele pricepute la numele capitolului incurajarile pt Aylin plsssssssssss?

Catalutza 33+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Hopaaa! Inca un pufulet la orizont...

Galerie!!!

Hai AYLIN!!!Nastere usoara!!!

Hai ROCO!!!Asteptam vesti bune!!!

37+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele

Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune: