HAI ROCO!Bravo MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

fetele...la al doilea bebe......................
ce anume sa ne procuram sa avem la spital, dupa ce nastem.pentru a mari sau accelera productia de laptic?????????????

rroco........oare cum e saraca fata??????????

Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Buna dimi.......am intrat doar sa va salut;am niste musafiri din Belgia(prietenii buni de fam cu socrii) si am de facut niste pregatiri+ ordine prin casa,desi este foarte greu de mentinut cu copiii....va pup

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Sunt inmarmurita...fara cuvinte, revoltata si neputincioasa...

...Roco inca nu a nascut...
efectiv nu stiu cum as putea-o ajuta...
M-am gandit sa-i scriu sa-i ameninte pe aia ca-i da in judecta, nu stiu...chiar nu e nimeni pe-acolo care sa apere gravidele? chiar sunt ale nimaniu? tratate ca niste animale????

simt ca innebunesc...of..si-i asa departe..

mi-a scris dimineatza ca nu vor sa-i fac aceza si ca s-au indurat sa-i dea morfina aseara...are dureri groaznice...
cred ca e TRAUMATIZATA saraca fata si ea si copilul, nu m-as mira de acolo sa mearga direct la psihiatru...Doamne fereste...da eu nush ce faceam ca primul gand mi-a fost ca as fi fugit din spital...unde nu stiu...

ENGLEZOI NEBUNI, IDIOTI SI CACANARI

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

LA MULTI ANI 2010!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ASA CEVA NU SE POATE!!! SCRIE-I SI DE INCURAJARE, DAR SI CE AI ZIS TU, LOREX, CU DATUL IN JUDEACTA. DAR BEBE NU A INTRAT IN SUFERINTA DE LA ATATEA DURERI/STRES, ETC??

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput

deci m-am lamurit, indirect, mcrissa naste maine

bea, la spital iti vor spune daca e cazul sa iei pastilute pt marirea productiei de lapte. ce poti face inca de pe acum, e sa bei ceai de sporire: ceai de lactatie de la Fares (in orice supermarkt/farmacie) sau alte firme, masaj circular al sanilor zilnic.

poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput

aa, si inca ceva apropos de roco: PLATEEA, se poate sa ii dea morfina? nu-l afecteaza pe bebe?

poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza fetele.

Felicitari Aylin!!! Sa ai o bebelina papacioasa si cuminte

Doamne fetele, ma ingrozesc si eu de ceea ce i se intampla lui ROCO!!!!! Nu-mi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva intr-o alta tara!!!! Cum sa nu-i faca cezariana????? Se chinuie saracuta de atatea zile...

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

aa, si inca ceva apropos de roco: PLATEEA, se poate sa ii dea morfina? nu-l afecteaza pe bebe?

poze
AMR 2 sapt.!!

Chiar asa...morfina? in sarcina??? Doamne este ceva incredibil...chiar ca nu am mai auzit asa ceva...

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Dastefa, eu foloesesc un unguent f bun asta;

Contine principii active din flori de galbenele si musetel, din castan salbatic si spanz, cat si anestezina.
Mentine si restabil functia normale a mucoasei anale; utilizat zilnic dupa igiena locala asigura sanatatea mucoasei prin combaterea inflamatiei, alinarea durerii, refacerea tesuturilor si stimularea circulatiei. Previne criza hemoroidala.

Mie mi l-a recomandat cineva care chiar are probleme serioase de cativa ani si a incercat mai multe produse.
Eu sunt multumita de el.Tine sub control, si ma dau doar din cand in cand, cred ca daca l-as folosi asa cum scrie pe prospect mi-ar disparea de tot, insa eu cam uit de el.

Se gaseste la plafar.

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

LA MULTI ANI 2010!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

si eu sunt ingrozita de ceea ce se intampa cu ROCCO sa mai bagam:

Hai ROCCO!!!! O sa uiti dupa ce vine bb

38+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput