HAI ROCO!Bravo MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Pentru fetele cu hemoroizi, eu am gait pe aici pe net, dar nu stiu dk de pe la noi sau de la alte odisee PROCTO-GLIVENOL.
Mi l-am notat , am zis ca iau si eu, dar...
Vad ca nu am nici un avant pentru bagajel..
Poate ma prinde nepregatita...
Cred totusi ca luni ma apuc si eu de finalizat bagajul

38+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

In legatura cu lactatia... Dupa cezariana, primele 2 zile nu am avut lapte, dar l-am pus pe bebe la san din prima zi si a reusit sa scoata ceva colostru. Am baut foarte multa apa (cred ca si ceaiurile sunt bune) si am folosit si pompa de muls de la Avent. Dupa cateva zile aveam suficient lapte, astfel incat sa nu mai primeasca bebe supliment.
Dupa cateva luni, cand simteam ca productia de lapte scade, am mai folosit Galactogil. Dar, cel mai important cred ca este sa-l pui pe bebe la san, ori de cate ori vrea el. Am alaptat mai mult de 1 an, si la fel sper sa fie si acum.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

vai de capul meu....................
eu nici nu mai stiu ce sa zic......serios...............
doamne fereste!!!!!!!!!!!!!!!

numai sa ii dea dumnezeu putere sa fie tare pt bebe , eu as fi intrat deja in depresie.........................

vai de mine si de mine!!!!!!!!!!!!!!!!

crisD mersi de sfat.........

Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Alesandro de Analessya.

Nu pot sa cred ce i se intampla lui Roco. Deja e a 4-a zi. Astia sunt nebuni, zic ca merg pe natural. Dar cee natural daca ii dau mmorfina. Si prefera sa-i dea moorfina decat sa ii dea ceva sa ii accelereze nasterea.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Adrelinei si mie ne recomandase medicul contra hemoroizi Procto Glyvenol, unguent sau supozitoare. Eu m folosit unguent si a fost foarte bun.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Felicitari mami aylin! Bine ai venit pe lume printzesa! Sa fii sanatoasa si papacioasa de lapte de mami!

La multi ani Alessandro de analessya!

onitza Eu cand m-am interesat de pompe am inteles ca mai bune ar fi electricele iar cea de la Avent ca ar fi the best. Dar eu nu prea ma descurc cu ea, posibil nici sa nu am lapte suficient, dar oricum pompa manuala trage mai tare decat cea electrica, dar imi creste barba pana mulg 30 ml...probabil ca daca ar curge laptele klumea cea electrica ar fi taman buna.

plateea Crema pt sani s-ar putea sa nu folosesti...mie inca nu mi-a trebuit. Daca bb suge corect si nu-ti face rani nu ai de ce sa te ungi cu vreo crema. Totushi eu mi-am luat garmastan. Galactogilul este super bun dar cam scump (vreo 50-60 ron o cutie care mie mi-a ajuns o saptamana), acum am ramas doar cu ceaiuri de stimulare a lactatziei de la Fares (3 ron cutia).
Eu mi-am luat niste chilotzi cu burtiera cu 50 ron dintr-un magazin de cartier si pana acum par destul de ok. Cred ca o centura reglabila ar fi si mai buna.
Pt funduletzul lu’ bb eu folosesc crema cu zinc de la Bubchen care este super buna (produse Bubchen si bibebroane Mr Brown’s foloseau si in maternitate...exact ce cumparasem si eu...ce coincidentza).

dastefa Eu am avut in sarcina si mi s-a agravat acum problema cu hemoroizii...nu m-am tratat decat cu unguente locale (carpicon si o crema cu aloe vera ambele de la plafar). Nu stiu cum si cand se rezolva problema nesuferitzilor.

beatrice Cum ii ziceam si plateei, pt stimularea lactatziei este super bun galactogilul. Eu mi-am luat doar pt inceput si continui cu ceaiuri si lactate la fiecare masa. Dar pt prima faza trebuie sa bei multe multe lichide, chiar si 3 litri pe zi.

Hai mcrissa!

Hai roco!

Deshi sper din suflet ca esti cu bb sanatos in bratze si ai scapat de chinuri! Mama lor englezi tampitzi...

mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mersi larisel

daca tot ziceai de masaj..........
cu ce masati bebelinele????????

Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Inafara de selgros mai comercializeaza cineva produse bubchen?

36+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

mersi larisel

daca tot ziceai de masaj..........
cu ce masati bebelinele????????

Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei

Pai eu am luat toate cosmeticele de la Bubchen: gel de dush, shampon, crema pt funduletz, pudra, ulei de corp, crema pt vreme rea, sapun solid. Dintre toate astea nu folosesc deocamdata decat gelul de dush, uleiul pt masaj si crema pt funduletz.

album bb-lushe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Inafara de selgros mai comercializeaza cineva produse bubchen?

36+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Da Real si magazinele Dm de langa Real. La Dm sunt cele mai ieftine din cele 3 surse.

album bb-lushe

Mergi la inceput