HAI ROCO!Bravo MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(93)
Raspunsuri - Pagina 12
evyme spune:
Si in Cora au produse Bubchen...
34+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 6 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
catalutza81 spune:
Vesti noi de la AYLIN, fetita a avut 3400 la nastere, si i-au ales si numele: Lara Ada-Marie.
Aylin e bine, linistita
Fetele care se pricep, sa puna pe prima pagina info astea si daca primesc si restul dau un semn.
pup
Catalutza
33+
Irina
Beatrice1982 spune:
mersi larisel

si vad ca esti multumita de ele......asa-i?????
am vazut si eu langa real....adik in cadrul realului la farmaciile de acolo...........bubchen...
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalutza81 Vesti noi de la AYLIN, fetita a avut 3400 la nastere, si i-au ales si numele: Lara Ada-Marie. Aylin e bine, linistita Fetele care se pricep, sa puna pe prima pagina info astea si daca primesc si restul dau un semn. pup Catalutza 33+ Irina |
wowwwwwwww

superrrrr....................
bravooo lara!!!!!!!!!!
sa fii sanatoasa fetita grasunica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

larisel spune:
Ce nume frumoase are bb de aylin...
Da beatrice sunt foarte multzumita de ele.
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
gratiana77 spune:

FELICITARI AYLIN!!!

SA ITI TRAIASCA BEBELINA SI SA VA BUCURATI DE EA!

36+
(Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
gratiana77 spune:
PLATEEA, te plangi ca nu ninge? Iti trimit eu zapada de la Timisoara. Ce-i drept, cam lung drumul, dar fac un efort pentru tine.
LUCIA 2000 eu am vazut Bubchen in DM, Auchan si in aproape toate farmaciile. Si eu tot produse Bubchen am cumparat pt bebelina. Asa mi-a recomandat si pediatra.
36+
(Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
plateea spune:
larisel...

cum reusesti sa mai stai si cu noi, cu tot cu 2 bebeline... numai tu stii, dar esti o comoara, si sper sa te citim cat mai des...
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -3 milioane de neuroni
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
haircut spune:

HAI, ROCCO, MULTA PUTERE, MAMICO, DOAMNE AJUTA!!!!

BINE AI VENIT PE LUME, LARA, REFACERE RAPIDA, PETRA, SA AJUNGETI REPEDE ACASA, ASTEPTAM POZICI CU BLONDUTZA!!!!

Noi suntem cu pitici la purtator, probabil din cauza lipsei de somn de azi noapte si a durerilor infernale de bazin, eu inteleg ca se pregateste de nastere, da ma termina, frate, n-ar putea sa se pregateasca cu cateva zile inainte de nastere? Ca-s deja vreo 2 luni de cand ma doare de mor

34+
Maia Ilinca (sper sa nu ne razgandim)
gratiana77 spune:
HAIRCUT si pe mine ma omoara durerile de bazin de vreo luna. Mai ales cand ma intorc noaptea imi pat imi vine sa ma urc pe pereti. Ma deranjeaza si cand merg dar nu asa de tare.
36+
(Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze