HAI ROCO!Bravo MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(93)
Raspunsuri - Pagina 9
mariucasara spune:
Neatza fetele!
Acum ne-am trezit si noi. Sunt sigura ca bebele meu se pregateste ca fac din ce in ce mai multe drumuri la baie si misca tot mai jos. Azi noapte am mers la shushu de 100 de ori. Ma batea gandul sa ma culc in cada. Am luat si eu cateva nr de tel, in caz de nevoie sa pot anunta.
si fug in pat ca dorm pe mine.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 36+ Sebastian Petru
plateea spune:
decenuela, via sms:
"Mmm ce-as bea si io una (na: cafea). Ink nu am lapte asa k am ininlocuit-o k tone de ceai. Eu sunt ok, m-am obisn si k sist de kk din spit. Bb e ink la oxigen dar e spre bine. Abia ast sa-l tin in brate. Pup"
36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.
plateea spune:
bre, da se-ngesuie lumea la nascut, ca fetele mari la maritat...
pai, in ritmul asta, cine mai ramane sa nasca in februarie, dragele mele?
plus ca... din cate vad, capitolele multe se scriu pana vin bebeii, ca dupa aia, ori intram asa... ca sa nu zica lumea ca am murit, ori... vezi bine, deloc. singura exceptie o face andre_lina, da pe fata asta oricum nu o putem incadra la categoria "normal", ca e paranormal oricum tot ce reuseste ea sa faca...
aaa... si va spuneam de tensiune . in zilele in care nu am zis, am avut 13/8, 12/7, si azi 12/8. se pare ca de vina erau cele 2 gurite de coffe pe care le furam din cana soacrei..., atunci cand ajungeam la 14/9...
36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.
analessya13 spune:
Aylin, felicitari!
Sagetutza, multumesc pentru urari
Dastefa, cred ca si eu ma confrunt cu problema hormonilor. Nu am vb cu medicul pt ca ma gandeam ca imi trecuse. Prima oara mi-am dat seama pt ca vazusem niste pete de sange in zon rectala, m-am speriat, dar m-am gandit ca sunt hormonii. Erau cateva zile in care aveam dificultati in evacuare, asa ca se vede ca se formasera. Dupa care se pare ca imi revenisem ca tocmai ieri sa merg in baie, iar dupa iarasi pete de sange. Cred ca il voi intreba pe dr la urmatoarea vizita. Din cate imi dau seama sunt hemoroizi externi.
Eu am adormit in jur de 3 dimineata, sunt moarta de oboseala, dar nu ma mai pot odihni ca azi avem invitati. Nu stiu care sa fie motivul, ori ca sunt pe ultima 100 de m cu sarcina ori ca citesc o carte super buna care m-a prins in paginile ei?€!
Va pup fetele burticoase, o zi buna. Sper ca Roco sa fie bine. I-a mai trimis cineva vreun mesaj?
Andreea, 35 s cu Edoardo.
alexia28 spune:
FELICITARI PETRA, SA-TI TRAIASCA PRINTESA BLONDA, SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE FETITELE VOASTRE!
HAI ROCO!!!
CURAJ PENTRU MAINE MCRISSA
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 36w Tudor
prietene DC .
ayanna_xem spune:
'Neata! Eu abia m-am trezit si am venit aici cu sufletul la gura sperand ca o sa gasesc in titlul capitolului de doua ori Bravo! Si pentru Aylin si pentru Roco...Ma gandesc totusi ca probabil a nascut deja, doar ca n-a reusit sa anunte, nu??? Ca nu se poate altfel...suntem in 3 ianuarie deja...iar ea s-a internat de pe 30 dec. Incep sa ma sperie situatiile astea.
Aylin Felicitari mamico!!! Sa fie bebe sanatos, mancacios si necolicos.
37+ cu strumfita Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010
lucia2000 spune:
Buna dimineatza.
Tre' sa raportez: ninge si la Craiova.
Am dormit destulde mult azi noapte insa de cate ori ma intorceam de pe o parte pe cealalta ma durea burta ca la ciclu.
36+ Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui analessya13 Dastefa, cred ca si eu ma confrunt cu problema hormonilor. Nu am vb cu medicul pt ca ma gandeam ca imi trecuse. Prima oara mi-am dat seama pt ca vazusem niste pete de sange in zon rectala, m-am speriat, dar m-am gandit ca sunt hormonii. Erau cateva zile in care aveam dificultati in evacuare, asa ca se vede ca se formasera. Dupa care se pare ca imi revenisem ca tocmai ieri sa merg in baie, iar dupa iarasi pete de sange. Cred ca il voi intreba pe dr la urmatoarea vizita. Din cate imi dau seama sunt hemoroizi externi. Andreea, 35 s cu Edoardo. |
daca ajungi mai repede decat mine la dr as vrea sa stiu si daca putem face ceva sau ne consolam ca e una din neplacerile sarcinii
oare trec dupa ce nastem?
andre_lina parca tu spuneai ca te necajesc si pe tine?(scuze daca incurc)se rezolva cu ceva tratament sau de la sine?
Mihaela 37+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
ratusca_mica spune:
Neata din nou!
Am venit si eu intr-un suflet cu aceeasi speranta, ca o sa gasesc titlul schimbat... vad ca nu... eu cred ca sigur a nascut deja, insa saraca doarme probabil de epuizare!
Ratusca 35+
AMR 4 SAPTAMANI - 26 zile and counting (oare da la socoteala? )
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
Beatrice1982 spune:
CURAJ MCRISSA PE MAINE!!!!!!!!!!!
fetele de lillyka nu mai stim nimic?????????????????????
Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....