Bobocei de sept-oct 2008 (237)
Raspunsuri - Pagina 9
nikolici spune:
Hello hello...si noi dupe perdelutza aici, am reusit sa va citesc, sa vad poze minunate cu boboci superbi, nu are rost sa nominalizez ca m-au impresionat toate pozele.
Am ramas si eu nostalgica la gandul cand ma voi duce la munca...nushulica a punctat foarte bine sentimente comune noua tuturor, unele mamici deja au trecut prin asta si stiu cum este, noi urmeaza...:(
Sa dea DD sa fie un an excelent si tare ma bucur ca v-am cunoscut...dar v-am mai spus asta nu?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
baby_boy spune:
Alessia bine ai venit!!!! Ce ma bucur cand mai intra la bobocei cineva din Craiova
La ce spital ai nascut? Asteptam sa ne arati minunile tale
Anca , Pikovitul la fel. 5 ml de 2 ori pe zi.
Mancarica
Noi mancam orice si bine. Si mancare consistenta.
Asta seara la 19.30 a papat un castron de piept de pui cu morcov, pastarnac, rosie si ceapa plus cartofi prajiti plus o pulpa de pui.
Eu recunosc ca pana la varsta asta nu i-am facut lui Radu orez cu lapte sau gris cu lapte pentru ca el seara vrea sa manance mancare . Bine nici n-am incercat... dar si la pranz si seara mananca 2 feluri..adica musai sa am ciorbita ..indiferent de care..sa aiba carne sau ou...si felul doi..o mancarica [de ex. azi de spanac] sau un cotoias de pui ..carnita ceva.
Ciorbite fac de gaina, curcan si vita frecvent.
Acum de sarbatori am facut si de porc cu zeama de varza. I-a placut.
A mancat cu mare placere si conopida pane sau ciorbita cu conopida.
mie mi s-a ars blenderul inainte de Craciun..am incercat sa fac o afurisita de maioneza si mi-a fost greu sa scot robotul..asa ca l-am ars..nu stiu cum..asa ca nu mai blenduiesc chiar nimic. Toate legumele le dau pe razatoarea mare si asa le mananca.
Plus ca a facut o pasiune pentru peste..ar manca in fiecare seara.
Sau orez cu ciuperci ...e tare bun.
Mancare sa fie
Hai ca m-am intins..Raducu doarme
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
baby_boy spune:
Alessia BB3 ? Superrr..aveti curaj nu gluma sau poate ajutor
alessia2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_boy Alessia bine ai venit!!!! Ce ma bucur cand mai intra la bobocei cineva din Craiova La ce spital ai nascut? Asteptam sa ne arati minunile tale Anca , Pikovitul la fel. 5 ml de 2 ori pe zi. Mancarica Noi mancam orice si bine. Si mancare consistenta. Asta seara la 19.30 a papat un castron de piept de pui cu morcov, pastarnac, rosie si ceapa plus cartofi prajiti plus o pulpa de pui. Eu recunosc ca pana la varsta asta nu i-am facut lui Radu orez cu lapte sau gris cu lapte pentru ca el seara vrea sa manance mancare . Bine nici n-am incercat... dar si la pranz si seara mananca 2 feluri..adica musai sa am ciorbita ..indiferent de care..sa aiba carne sau ou...si felul doi..o mancarica [de ex. azi de spanac] sau un cotoias de pui ..carnita ceva. Ciorbite fac de gaina, curcan si vita frecvent. Acum de sarbatori am facut si de porc cu zeama de varza. I-a placut. A mancat cu mare placere si conopida pane sau ciorbita cu conopida. mie mi s-a ars blenderul inainte de Craciun..am incercat sa fac o afurisita de maioneza si mi-a fost greu sa scot robotul..asa ca l-am ars..nu stiu cum..asa ca nu mai blenduiesc chiar nimic. Toate legumele le dau pe razatoarea mare si asa le mananca. Plus ca a facut o pasiune pentru peste..ar manca in fiecare seara. Sau orez cu ciuperci ...e tare bun. Mancare sa fie Hai ca m-am intins..Raducu doarme Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
Multumim...am nascut la nr 2...mi-e cam groaza de spit..1..cu atatia oameni...am nascut cu Pargaru..mie-mi place de ea..poate o stii...na, ce sa-ti zic..auzi tot felul de chestii...despre fiecare medic in parte..eu ma bucur ca la mine a fost totul ok..la ambele nasteri..Tu? La ce spital..si cu ce medic?
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_boy Alessia BB3 ? Superrr..aveti curaj nu gluma sau poate ajutor Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
Da..avem curaj..dar ajutor...nu..deloc...dar imi place si fara..ma descurc..deocamdata...na..sa vedem ce noroc avem luna care vine..acum am CM...incerc luna care vine...sa vedem..sa dea DOmnul sa fie ok...o sa vedem...
angelynna82 spune:
Lavida ce frumoasa e Eliza , tare dulce danseaza
Abe , ma bucur ca ai revenit
300 felicitari pentru mese, sper sa pape Anda bine . Votat Bighidel
Alessia2005 bine ai venit printre noi, sa iti traiasca printesele , spor la proiectul bb3, sa fie ce va doriti
Kllemi las ca fata papa doar ce vrea ea . Eu i-am dat Crinei proumb boabe si a mancat, insa trebuie fiert bine , legumele mexicane contin: ardei gras, porumb, morcov, fasole verde...cred, ca mai este ceva, insa nu stiu ce
de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
alessia2005 spune:
Nici nu mi-ar placea foarte mult ajutor..vreau sa le cresc asa impreuna..si cum stiu eu..daca intervin bunicii..cel putin in cazul meu..e jale...Alessia..s-a schimbat mult de cand am lasat-o o luna cu mama..am plecat pana in Irlanda anul trecut..si pe ea n-am luat-o..am plecat cu masina..drum lung..eram si gravida..si am zis sa n-o mai iau si pe ea...nu mai fusesem niciodata acolo...nu stiam cum se comporta la un drum atat de lung...si..doar intr-o luna s-a schimbat..face numai ce fvrea ea..o rasfatata...
alessia2005 spune:
Multumim ptr primire si urari Angelynna82...sa speram c-o sa fie bine....
alessia2005 spune:
Dragi mamici..eu va urez Noapte buna! Ma retrag..tre sa fac la fete papica de seara...laptic cu cereale...acum au mancat mar cu faina de orez..fiecare cate unul..si acum..e randul lapticului cu cereale...
O noapte linistita sa aveti..si ne vedem maine!
baby_boy spune:
He he..si eu tot cu Pargaru..la nr 2 . Am fost foarte multumita de ea..mai nasol cu spitalul si asistentele..dar a fost o.k pe ansamblu.
Eu nu mai am curaj la Bb2. Sunt si un pic egoista..simt ca-i iau ceva lui Radu daca mai fac unul..nu stiu asa simt acum..si la fel si sotul..asa ca nu ne mai gandim la altul.
Nici eu nu am ajutor..desi mama e pensionara...dar na e ocupata...o doare spatele..din astea.
Si am luat o hotarare me..si sotul din dotare..o sa stau pana la 3 ani cu Raducu acasa pana o sa-l dau la gradi..chiar daca o sa ne bazam pe un salariu. O sa incerc sa lucrez si ceva acasa..sa vedem. o sa ne descurcam.