Bobocei de sept-oct 2008 (237)
Raspunsuri - Pagina 8
kllemi spune:
buna seara maaaaiiii....da' mancati nu gluma.....noi am cam facut pauza cu mancarea, doar niste prostii covrigei,struguri, niste firimituri de paine.si nelipsitul lapte bineinteles....aaaaa....si-n seara asta....nu dadeti cu rosii am fost in IKEA si a mancat si ea un hot-dog (nu a mai mancat niciodata) ca la restaurantul de sus inchisese ...eu de altfel eram incantata ca mananca ceva
Nici noi nu mai mancam pasat de vre-o 2 luni ...cred
300 votat bighidescu, sa se insanatoseasca repede ....si sa sti ca nu este copilul tau cu cel mai sarac meniu.....daaaa???...acum si noi ....dar in rest sa sti ca mananca cam de toate
lavida cat de scumpa e pitica cum danseaza
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
anamona spune:
Bun venit Alessia, spune-ne mai multe despre tine:)
Serena este nascuta in aceiasi zi ca si fetita mea Thea.
kllemi spune:
babymom ai spus ceva de niste legume mexicane ca ii dai lu' cel mic....spune-mi si mie, ce contin aceste legume??? am si eu niste legume de ceva vreme si nu stiu daca se le fac sau nu, fiindca, contin porumb...e ok????
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nocom spune:
alessia2005 BINE AI VENIT!!! Sigur ca te primim! Abia asteptam povesti despre alti copii frumosi si destepti ca toti ai nostri!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
alessia2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona Bun venit Alessia, spune-ne mai multe despre tine:) Serena este nascuta in aceiasi zi ca si fetita mea Thea. |
Bine v-am gasit..multumim ptr primire...Da..Serena se pare ca e nascuta in aceasi zi ca si Thea...
Mami de doua printese: ALESSIA si Serena
alessia2005 spune:
citat din mesajul lui Nocom alessia2005 BINE AI VENIT!!! Sigur ca te primim! Abia asteptam povesti despre alti copii frumosi si destepti ca toti ai nostri! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Pai...ce sa va zicem despre noi..Alessia..nu prea e mancacioasa...pe cand Serena...e o scumpa..mananca de toate..si mult...
Pe Alessia nu am dus-o anul acesta la gradi..de frica virusilor...dar am s-o duc din februarie...
Alessia a avut la nastere 2.700 si 48 de cm..iar Serena 2.950 si tot 48 de cm...cand am vazut ca si Serena e asa micuta..am zis..gata..alta care nu mananca..eu obsedarta de problema mancarii...insa acum mananca...mai putin ciorbita...dar , na..nu-i mare...Serena e mai dezvoltata..dar suge si acum..nu mai stiu ce sa fac..vreau s-o desfat...Am nascut normal ambele fetite...na, ce sa va mai zic..cam atat...
Ahhh..mai incercam luna care vine ..vrem un baietel..sper sa nu ne iasa iar fetita...
alessia2005 spune:
citat din mesajul lui kllemi babymom ai spus ceva de niste legume mexicane ca ii dai lu' cel mic....spune-mi si mie, ce contin aceste legume??? am si eu niste legume de ceva vreme si nu stiu daca se le fac sau nu, fiindca, contin porumb...e ok???? fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
Buna! Din cate stiu eu..nu e contraindicat porumbul...eu le-am dat la fete inca de la 1 an..mamaliguta..dar porumb boabe..nu stiu ce sa zic...cred ca e acelasi lucru..trebuie bine facute legumele ..cred ...atata tot..fierte cel putin 40 min..zic eu...
alessia2005 spune:
Oho...eu nu stiu daca o sa pot recupera atat...ati scris mult..va cunoasteti de mult..ei..ne integram si noi usor , usor....
alessia2005 spune:
citat din mesajul lui abe nocom multumesc, cred ca o sa iau si eu unul la fel alessia bine ai venit! |
Multumiri!