Bobocei de sept-oct 2008 (237)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello

Lidia pupici Foarte frumoase pozele

Cuscra am vazut ca ai primit deja link pentru fotoliu . Cortul nostru e din Ikea, la 35 ron Te puuuuup de o mie de ori si pe frumoasa mea nora

V-am zis ca ieri mi-a plecat soacra ??? Ne-am inteles foarte bine, nu ma plang de data asta

Cristinescu imi pare tare rau ca nu ati scapat de DA Poate merge cu umidificatorul

lavida e superba Eliza , ce rochita frumoasa are !!!! Pup dansatoarea Spune-mi si mie, am vazut ce frumos era aranjata masa in spatele ei. Nu trage nene de alea ????? Eu nu pot lasa nimik la nivelul lui, e curios si trage de tot

alessia bine ai venit !!! Spor la BB 3

Aaaa , avem 3 masele !!!! Avem un coltisor din maseaua nr 3 !!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

babymom, ce pot sa zic, sunteti niste parinti moderni:) noi nu stim daca am fi avut asemenea curaj:) asteptam fotografiile

Anamona, cred ca unii ne-ar numi inconstienti :)
In piscina am fost intampinati, pe langa privirile si zambetele de simpatie si de... mutre acre si priviri ucigatoare :)
Oricum, noi suntem obisnuiti sa fim altfel, asa ca...
Dragos a dormit in brate, cu capul sprijinit de umarul meu, intr-o pozitie de pluta.

Azi ne-am intalnit cu Paula si cu Mihnea al ei. Mihnea e urias pe langa Dragos, sau poate... Dragos e un pitic :))) Au socializat putin baietii, dar le-a lipsit clar prezenta unei fetite anume (se stie ea cine), asa ca... dupa un timp (nu foarte lung), au inceput sa dea semne de oboseala. In orice caz, a fost o intalnire draguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Cristina, sper sa nu te supar, dar dragostea parinteasca este direct proportionala cu nr copiilor Dar nah, fiecare cu parerile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babymom, sper ca de Thea e vorba :) si daca da, as putea sa repet ca Paula mi-a facut un dor de duca...mai ales ca eu nu am fost in zona voastra niciodata.....ba chiar m-am gandit ca am putea fenta drumul de 11 ore cu masina luand avionul :)

lavida, pupam micuta dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

mai voi sunteti suparate ca incepeti serviciul peste 10 luni, dar eu ce sa mai zic ca il incep din nou maine?

s-a zis cu vacanta, am vazut ca au inventat astia o noua forma de depresie: depresia intoarcerii la servici...ei bine sufar din plin de ea, pacat ca nu se da concediu medical pentru tratarea ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

alesia bine ai venit!sa-ti traiasca printeselevrem pozeee

anamonapai sa punem o pila pe la Casa de Asigurari sa deconteze cm pt depresia asta cauzata de intoarcerea la munca,musai ca eu anul asta o sa fiu depresata rau,jurnoroc ca ne-a sunat sor-mea si ne-a invitat la vara in barcelona,macar o sapt sa uit de afurisita luna septembrieofff

cristina e super ca iti permiti sa mai stai cu raducu pana la 3 ani,din pacate asa ceva la noi nu e posibil ca avem raata la casa pe 25de ani din care am platit abia 2 asa ca eu trebuie sa ma intorc

nikolici tu baga mare la intins rufe acolo si ne te depresa inca,poate vine bb2 si mai stai 2 ani acasa,eu nu mai sper nik noi muncim din august la proiect dar nu iese nik cred ca tre s-o luam de la capat cu spermograma&co si nu ma mai tin nervii asa ca ...cum o vrea Dzeu

lavida fii-ta o culegi din cluburi maine poimaine la cat ii place sa danseze

klemi e bun si hot-dog decat deloc(aka dadu n-a papat nik ieri si azi in afara de fructe cu branza si pufuleti)

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

alessia2005, bine ai venit! wow, exersati pt bebe 3? mult spor si Doamne ajuta sa fie baietel daca asta va doriti!

kllemi, angelynna, multumesc de apreciere!
Cristina, nu-mi vine sa cred cat de mult mananca Raducu! Sunt impresionata! Cred ca mananca mai mult ca mine

Babytza, multumesc de aprecieri! Nu a tras nimic de pe masa DAR isi baga mainile in toate farfuriile!Cum vede ceva de mancare incepe sa strige "iammmiii, iammiiii" si daca nu primeste si ea, urla cat o tin plamanii. E foarte pofticioasa, mai ales cand e vorba de rontaieli! Cu paharele nu are treaba.

Anamona am vazut pozele voastre, sunt superbe, mi-au placut foarte mult cele cu zapada si nu numai!

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

hello

a trecut vacanta,nu ca m-as duce eu maine la munca dar era asa bine cu soata acasasi apropo de munca nici eu nu ma intorc anul asta la job,cel putin asa am hotarat acum mai vedem pe parcurs daca ne ies planurile.

Claudinna ai curatat cafetiera?eu curat umidificatorul si steamerul cu otet,asa scria in instructiunile lor.pun otet cu apa in ele si le las peste noapte.A doua zi le spal cu apa si se curata super,la steamer chir se vede cum se duce calcarul.

Am vazut o gramada de bobocei frumosi si Anamona mi-am amintit sa-ti zic,ai pus tu niste poze mai demult in care aparea o tipa Monica si o fetita Carla,vroiam sa-ti zic ca le stiu din vedere de la mine din parc,cred ca locuim in aceasi zona,ce mica e lumea.

Alessia bine ai venit!

Alexa si mami si eu simt acelasi lucru ca si Cristina referitor la inca un copil,dar cu toate astea vrem neaparat inca unul si ma linisteste faptul ca imi spui ca o sa-i iubesc egal pe amandoi.bine eu fiind si singura la parinti chiar nu stiu cum e sa mai ai un frate sau o sora dar sper ca voi reusi sa-i iubesc egal pe amandoi fara sa fac diferente.

Roxana ce look latino ai avut in noaptea de Revelion.

Ada am vazut ca vrei sa te bagi la Baile Felix,este superb acolo dar iti recomand avionul....drumul e ingrozitor,simti ca nu se mai termina,noi am fost acum vreo 3 ani vara si am facut 12 ore dar iarna....bine recunosc nu am "gipan" si nici sotul nu e vitezoman din fire dar oricum...

Lumi noi seara mancam cereale cu lapte apoi chiar inainte de culcare tzitzi.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

nushulica, cam asa cred si eu si in plus toata lumea i-a zis sotului sa-si pregateasca pusca de pe acum, ca sa-si apere printesa
culmea e ca numai muzica din asta de club prefera, si cum aude muzica, cum incepe sa dea din fund are niste figuri in program de ne da gata. deocamdata ne distram foarte tare pe seama ei, nu stiu cum va fi peste vreo 15 ani...

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna si de la noi. Am ajuns si noi in Bucuresti alunecand pe autostrada
N am apucat sa citesc dar promit ca miine tocesc tot
Biancu fu tsunami la bunici, a spart tot ce era de spart, tras la greu de verisoara ei cu doua luni mai mare care este un inger de copil cuminte si papacioasa, urlat fiecare noapte( is capiata de somn, cica vacanta)

O mai "laud" si miine

Pupici

Mergi la inceput