Bobocei de sept-oct 2008 (237)
Raspunsuri - Pagina 11
babymom75 spune:
Anamona, pt. ca nu pot fi decat sincera...
Era vorba de Alexia. Ne intelesesem cu Laura sa ne intalnim toate trei cu puii, dar fetele au fost intarzaiate de nametii de zapada de pe drum, asa ca n-au mai putut ajunge.
Dragos nici nu indraznea sa spere ca s-ar putea intalni cu Thea
. Dar daca Thea are asa parinti buni s-o aduca pana la Oradea, chiar si cu avionul, ar fi SUPER-TRUPER!
Chair asa, vreti cu adevarat sa veniti incoace? Ar fi tare fain! Noi va asteptam cu tot dragul sa ne faceti o vizita!
Am vazut-o pe Thea in poze - foarte frumoasa nora am! Sunt tare mandra de ea!
Imi pare rau de depresia ta... Si pe mine ma loveste, numai la gandul ca...
nushulica spune:
apropo babymom pot sa te intreb ce ai mai facut cu jobul din uk?parca stiu ca ai mers la un interviu,stiu bine?sau am visat?![]()
de
David
babymom75 spune:
Alessia, bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca minunile! Ai grija, daca vrei bb3 baiat tre sa fii in plina ovulatie, sa ajunga spermatozoizii Y proaspeti la Marea Intalnire ![]()
Kllemi, legumele din amestecul mexican sunt: morcov, fasole verde, mazare boabe, ardei si boabe de porumb. eu cumpar pungi congelate si le fac la vasul wok in ulei de masline si o lingura de apa, condimentate cu sare si piper; le las pe foc aprox. 20 min.
ies foarte bune si la cuptor - pui in tava, peste legume 1/2 pachet de unt taiat cuburi si nu mai adaugi apa.
Porumbul e ok, dar sa te astepti sa gasesti boabele nedigerate in scaun (inca nu le pot mesteca cum trebuie).
Lavida, mare dansatoare ai tu acolo!
Babytza, te rog, vreau sa vad si eu pozele voastre de la Revelion, ca prea le-a laudat toata lumea. Poti sa mai pui inca o data link-ul pt. mine, pleeeaase.
Paula-Laura spune:
Buna!
Babymom si mie mi-a parut rau ca baietii s-au hotarat ca le e somn! In mod clar le-a lipsit o prezenta feminina
Anamona si eu m-am gandit la varianta cu avionul insa in avion nu as putea lua atatea bagaje
iar Taromul a avut niste tarife extrem de nesimtine: 150 euro /persoana
Este mai mult decat exagerat! Cat despre calatorii:go for it! Noi ne-am plimbat deja cu Mihnea si reactioneaza f. bine la drumuri(mama zice ca e din cauza ca l-am plimbat la greu inca din burtica
) De fiecare data a mancat bine si a a dormit bine, chiar mai bine decat acasa.
Dar dupa o saptamana de relaxare totala in minunatele ape termale va spun din suflet ca merita!
Si sa va arat cateva poze ![]()
reactia lui mih in piscina
piscina pe 1 ian Pe cuvant ca mori de cald acolo, trebuie sa mai iesi din cand in cand afara, altfel adormi ca Dragos
Afara erau 6 grade.
Cei doi "gemeni" (doua tanti ne-au intrebat daca sunt gemeni 

)
(si daca dati pe sageata in dreapta mai vedeti cateva poze cu piticii) Dragos are si in realitate fatuca de elf mic si dulce 
Si legat de oamenii care comenteaza, dintre cele mai tari comentarii au fost:
-"oare ce intelege un copil asa de mic din piscina, hai de la 5 ani incolo il poti aduce, dar pana atunci..."
-"eu nu la-s aduce pe al meu atat de mic, poate la interior dar..."
-"macar de ar avea o caciula pe cap"
- nu m-am abtinut si le-am spus ca o caciula ud ar fi chiar mai rau...Faza cea mai tare este ca dupa c el-au vazut pe mihnea atat de incantat au chemat-o pe mamaie cu copilul ![]()
dar...noi s afim sanatosi! V-am spus ca tusea lui Mihnea a trecut a doua zi dupa bai in ape termale? Si a doua zi am facut baie in piscina exterioara! Si pe cuvant ca nu ma consider mama denaturata ![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica apropo babymom pot sa te intreb ce ai mai facut cu jobul din uk?parca stiu ca ai mers la un interviu,stiu bine?sau am visat? de David |
Nushu, n-ai visat. Deocamdata imi perfectionez limba si adun actele -le trebuie o tona pt. inscrierea in colegiul medicilor la ei; pt. fiecare manopera sau manevra medicala care pretind ca o stiu efectua le trebuie dovada scrisa/atestat, ceea ce e destul de greu, pt. ca la noi e altfel sistemul.
Asta e unul din motivele pt. care as vrea sa ma reintorc la munca din primavara, sa nu merg la ei direct din concediu de ingrijirea copilului. Oricum cred ca-mi va fi greu sa le justific absenta mea din campul muncii atata timp; la ei nu cred ca s-a pomenit asa lung CIC.
Paula-Laura spune:
Asa, sa continui, ca am chef de "vorba"
Am vazut poze multe cu copii frumosi si o frumoasa Eliza dansatoare 
Alessia bine ai venit! Spor la "pregatiri"![]()
Anamona mai sunt si alte amarate care s-au intors la munca mai demult
Contra depresiei de intoarcere la munca recomand cu mare caldura sa iti iei concediul astfel incat prima si de munca sa fie miercurea. In felul asata macar prima saptamana e scurta si nu esti rupta de oboseala la sfarsitul ei. Eu asa incerc sa fac mereu si e mai bien!(exceptie face acest concediu, dar cum mi-am luat liber de la craciun pana pe 11 nu mai comentez nimic
)
Referitor la masa de seara noi inca suntem la iaurt! Si nici el nu exceleaza la mancare in ultima vreme, insa i-a spart a 4a masea si caninii au coborat mult de atot, asa ca il inteleg saracutul
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura (doua tanti ne-au intrebat daca sunt gemeni ![]() ![]() ) |
Da, si cica unu-i mai mic ca-i fetita, iar celalalt e baiat

Frumoase poze Paula! Frumoasa surpriza!
Va pupam si va doresc drum bun la intoarcerea acasa!
LE: da, da confirmam: Mihnea e un dintzos
kllemi spune:
ange, babymom 
va multumesc ca mia-ti raspuns la intrebare
babymom iti multumesc de doua ori si ptr, reteta...chiar ma gandeam cum sa le fac??

alessi bine ai venit! e bine de stiut ca tu iai dat la un an porumb
...deci pot si eu sa ma bag ![]()
paula am vazut poze de unde a-ti fost, sunt super mihnea e mortal cum sta cu bibele (am vazut bine, nuu??)....si pe bune cand iesi, din apele alea,
chiar nu ti se face frig??
AM si eu o intrebare: cate dintre voi sunte-ti de acord cu cresa si cate a-ti da copii de la varsta asta?? NA ca ma apucat sondajul la 00.35 ![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
Lavinia uite link aici :) 
Paula super pozele !!! Ce imi place aia cu puiul in piscina 

Ce frumosi sunt baietii in salopete si cu dungi ![]()
Pup si eu gemenii 

Am fugit la nani
Va pup si va doresc o noapte linistita
Maine e randul meu de trezeala, asa ca va dau eu cafeluta daca sunt prima
( dar poate nu sunt si doarme si el pana la 9 

)
Babytza si puii
Valentina
David
Paula-Laura spune:
Kllemi nu era bibe era sticla cu tuturoi de silicon cu apa. Ti se cam face sete in piscinca
Nu ti se face frig daca inainte de a iesi din piscina stai in partea mai fierbinte a bazinului, e chiar o senzatie placuta ca dupa toata caldura aia sa iei la aer. Bine, aveam o viteza la imbracat copilu... ![]()
gradi: si pe mine ma bate gandul, macar 4 ore din primavara. Mai are timp mama sa respire, mai socializeaza si el... din astea
gata, ma bag la nani, ca maine plecam la drum
si sa ne "auzim" cu bine!
poze