Bobocei de sept-oct 2008 (237)
Raspunsuri - Pagina 7
_irina_ spune:
a mea mananca firmiturile de pe jos. Ieri am fost prin centru la porumbei, le dadeau cate unii mancare, a mea ca aurolacii cum vedea cate o punga cu paine cum era acolo motz. Si eu dupa ea, ca tare mi-era ca ocheste vre-o bucata de paine de pe jos si lasa porumbeii fara papa.
Cristineescu multumim pentru carte
claudinna spune:
Cristina, foarte utila cartea!
abia astept sa ma uit mai atent pe ea!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nocom spune:
Seara buna,
Da, cartea aceea de retete este baza inspiratiei mele de cand era Matei mic. Este fff utila!!!
cristineescu eu am luat anul trecut un umidificator super tare din selgros, cu afisaj electronic, cu barometru, cu posibilitatea ajustarii emisiei de abur.... bla bla, la un pret ff bun, cred ca 2 milioane!!! Daca te intereseaza, cand se trezeste Daria ma duc in camera sa vad cum se numeste...
Vad ca mancarici s-au vehiculat cam toate felurile de mancare, noi mancam orice si la pranz si seara, ce gatesc pt noi mananca si copiii si de o saptamana nici nu mai pasam mancarea!! E asa de bine!! Seara mancam cam asa: macaroane cu branza, orez cu lapte, gris cu lapte, mamaliga cu branza si smantana, peste cu legume, pui la cuptor cu cartofi fierti. La pranz orice mancare gatita, plus supa/ciorba neaparat!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
lavida spune:
Buna seara!
Am citit si eu din urma si am vazut poze superbe cu bobocei si nu numai.
Nocom, frumoasa povestea voastra de Anul Nou, frumosi copii, frumoasa familie!
Babytza, ce frumoasa esti, mami, si copiii de asemenea, ce mai, sunteti o familie foarte reusita!
Nushulica, David e mortal!
Lidia, ai 2 copii minunati si ce bine se inteleg!
Noi am petrecut Revelionul acasa la niste prieteni, ne-am strans vreo 12, am luat-o si pe Eliza cu noi. S-a distrat foarte tare, a fost senzatia serii, a dansat tot timpul, s-a plimbat prin toata casa, s-a jucat cu globurile, a mancat intr-una tot felul de prostii, gen prajituri, covrigei, toate facute in casa. A rezistat pana la 1 noaptea, cu 2 incercari esuate de a o culca mai devreme. Se dadea jos din pat si fugea la usa unde batea cu palmele in ea si striga sa o las afara La 12 noaptea am iesit afara unde a urmarit cu mare interes artificiile! In concluzie, ne-am simtit foarte bine.
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
angelynna82 spune:
Anamona tare frumoase pozele cu Thea
Cristina acum am laut si eu cartea , mai incolo sper sa apuc sa o frunzaresc
Irina asa face si a mea, cea mai buna mancarea e cea de pe jos
Lavida ma bucur ca v-ati distrat
Nocom nici Crina nu mai mananca pasat nimic de vreo luna cam asa, insa face figuri la mancare
de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
abe spune:
LA MULTI ANI!!SA NE ADUCA ANUL NOU SANATATE SI MULTE BUCURII!
eu nu stiu cum reusiti voi sa scrieti asa de mult. ca eu m-am asezat de vreo trei ori zilele astea la laptop dar mai mult de o pagina n-am apucat sa citesc.
am fost plecati, am avut si musafiri, am si petrecut un pic, cu alte cuvinte au fost niste zile pline si frumoase.
nocom, babyza, claudinna, nushulica, preety, anamona, lidia, foarte frumoase pozele si protagonistii!
nocom as vrea si eu sa stiu cum se cheama umidificatorul tau. la noi e aerul extrem de uscat si chiar ma gandeam sa cercetez un pic oferta...
300 si noi avem meniul foarte limitat, mai ales in comparatie cu ce s-a zis pe aici. trebuie sa recunosc ca in mare parte e din cauza mea pt ca nu-s chiar o mare bucatareasa si nu am inspiratia altora . sper sa ma perfectionez cu timpul...
Nocom spune:
abe www.topcom.net/en/babycare/product/105/UltrasonicHumidifier1801.html" target="_blank">ASTA este umidificatorul. Mie mi se pare cel mai bun de pe piata la acest moment. Acuma vezi si tu ce vi se potriveste...
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
300 spune:
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">Bighidescu e in spital si nu-l mai voteaza ni-meni!
Eu ma destrabalez cu o deliciosenie de sufleu de conopida mega spumos in timp ce Anda face baie cu tati . Sunt happy ca azi a primit doua mese - cereale de dimineata, cam 2.5 linguri cu varf cu apa aferenta iar la pranz (la ea ora 17 - un borcan de legume si carne de porc. Iaurtul de la 8 nu k-a vrut, ca a supt cand amestecam eu in sos, dar poate o sa vrea sufleu! Inseamna ca avem o pauza de dinti...
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
alessia2005 spune:
Buna seara!
Mai aveti un loc si ptr noi? Suntem din Craiova, si sunt mamica de doua printese Alessia- 4 anisori si Serena nascuta pe 28 octombrie 2008....
Ne bucuram sa fim printre voi..daca ne primiti in casuta voastra...
LA MULTI ANI! Noul An sa va aduca numai impliniri si bucurii!!!