Bobocei de sept-oct 2008 (237)
Raspunsuri - Pagina 6
CosmyB. spune:
Ange cum e painea cu iaurt? Noi la pranz, mancam (ca acum e cam greva) cam asa: supa de pui cu taitei sau galuste ca e preferata ei, si ciorbe de tot felul de legume, acrite cu zeama de lamaie de multe ori, sau felul doi, tocanite de pui cu mamaliguta, sau cu piure, spanac cu ou sau carnita, sos mazare cu carne sau fara, fasole cu sos de rosii, pilaf cu carnita, tocanita de cartofi, cam atat imi vine in minte acum
dyanira spune:
Cosmy cortul cu bile l-am luat mai demult din real dar cred ca mai este.Site-ul e fotoliipuf.ro.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
cristineescu spune:
Lumi, pentru masa de seara ne inspiram din cartea lui L. Cernaianu "400 de retete pt copii" pentru ca Harri nu mai papa de multa vreme cereale si a trebuit sa vin cu ceva. Ce merge la noi: mamaliga cu smantana/branzica/iaurt, papanasi fierti, tartine cu unt/almete, paste carbonara, am mai incercat fara succes inca orez/gris cu lapte. Daca ai nevoie de carte o am in format electronic.
Masa de pranz: Harri a inceput sa pape si a descoperit piureurile de legume (abia acum) asa ca avem tot felul de combinatii de legume + carnita. Iar in timpul mesei musai trebuie sa aiba si el castronelul lui din care sa pape in care ii pun tot felul de legume aburite.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
cristineescu spune:
Si, dragelor, am si eu o intrebare: are cineva de vanzare un umidificator? Poate aveti 2 si vreti sa scapati de unul...
E ultima chestie pe care nu am incercat-o ca sa scapam de DA. E plin iar pe fata si picioruse.
Merci.
luminita2008 spune:
babymom, dya, ange, anamona, cristineescu, cosmy, babytza, multumesc mult pentru raspunsuri!
ange, noi la pranz papam cam de toate, depinde de inspiratia mea: spanac cu pui/curcan, ciorba/supa de pui/curcan, pilaf cu pui/curcan/vita, ciorba de vita, ghiveci cu sau fara carne/oua, sufleuri, mancare de mazare, de conopida, musaca (cu pui), supa de taitei, ciorba de rosii cu galusti, peste cu legume etc.
noua ni s-a inchis fontanela de vreo 2 luni, eu ma gandeam ca e prea devreme
cosmy si multi !
cristineescu, daaa, as vrea si eu cartea! desi nu stiu daca o sa le schimb meniul de seara, ei beau ff putin lapte, de fapt il mananca, neaparat in ceva mancarica, altfel din bibe maxim seara 100ml inainte de culcare... dimineata deloc nu vor... asa ca incerc sa le dau ceva ce se poate face cu 150ml lapte... dar macar o data sau de doua ori pe saptamana as putea sa mai schimb si eu...
felicitari lui Harri ca s-a dat pe brazda cu mancarea! asa da!
tocmai urmaresc la TV o stire despre o pereche de gemeni nascuti in noaptea de Anul Nou, nascuti practic in ani diferiti, unul in 2009 si unul in 2010... ce tare!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
dyanira spune:
Cristinescu vreau si eu cartea daca se poate.
Lumi tu ai comandat deja fotoliu?La telefon sau pe site?Ai luat marimea mare sau mai mic?
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
cristineescu spune:
Aveti pe mailul comun cartea "400 de retete culinare pentru copilul tau 0 - 3 ani"
Mama, Luminita, pai o sa duca saracii gemeni munca de lamurire cum sunt ei gemeni nascuti in ani diferiti. Si clar o sa stie care e mai mare dintre ei .
angelynna82 spune:
Babytza e bine ca ti le da sa le arunci la gunoi, lui masa mare i le dadea sa manance
CosmyB painea e tare buna, pufoasa de trebuie sa o tii bine, altfel se rupe, Crina a mancat cu ciorbica si simpla am cu mare drag
Cristineescu felicitari pentru descoperirea lui Harri , a mea face vraiste pe unde mananca
Din pacate nu te pot ajuca cu umidificator
Lumi multam de info . E bine ca li s-a inchis fontanela, dr spunea ca pana la 1.6ani tre sa se inchida, acu' nu stiu depinde de copil
Super tare faza cu gemenii
de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
300 spune:
Seara noi mancam de obicei un iaurt campina cu cereale sau fructe cu cereale... sau tzitzi daca nu vrea nimic. Cerealele lui Radu Anda le papa dimineata, cred ca sunt chiar aceleasi, mai maronii asa de la 12 luni.
Babymom, ce experienta! Va invidiez! Eu ma tot intrebam, cand povesteai de baile astea de iarna in apa termala, daca nu cumva e frig pana intri in apa! Se pare ca nu.
Normal ca si Anda matura, dar cand aude aspiratorul sau foehnul plange rau! Am interdictie la ele deocamdata sau o tin in sling cand aspr, ceea ce la 10 kile sau cate-o avea parca... hm...
Am copilul cu cel mai sarac meniu de pe-aici?? Anda experimenteaza cu mancarea de oameni mari, cand vede piureuri imi da peste mana. Normal ca mananca extrem de putin dar macar e curioasa, aseara mi-a deschis gura in timp ce mancam ceva, in sfarsit! Anca, te inteleg perfect, macar lapte bea ziua daca mananca atat de putin? A mea are meniu lactat 80% in perioada asta - sau ma rog oricum suge forte des, cam la 2 ore. Mancare -primeste tartine cu unt, branza fagaras, rondele de cereale si cam atat. Azxi a gustat branza telemea, o clipa i-a placut, pe urma s-a razgandit... Trebuie sa mai fac o ciorba ceva parca as diversifica ... dar n-am idei, parca toate ciorbele sunt la fel.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...