Bobocei de sept-oct 2008 (237)
Raspunsuri - Pagina 5
angelynna82 spune:
Claudinna super tare Razvan , Crina a urlat azi la propiu si figurat pentru matura, vroia si ea sa dea cu matura....se punea in fata mea sa i-o dau
Calciu nu i-am dat deloc, insa vreau sa ii fac un set de analize (sange, pipi, kk), sa vad daca are nevoie.
Aproape i s-a inchis fontanela, imi faceam griji ca nu se inchide si tot asa...
Voi ce le mai dati de mancare picilor ziua la pranz...a mea cam refuza carnea, ieri i-am facut piure de cartofi...azi nu stiu ce sa ii fac
de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
dyanira spune:
Ange Andrei refuza carnea tot timpul deci la el pranzul e format din ciorba sau supa cu paine si felu 2 nema ca nu vrea si atunci primeste felu 3 o felie de chec sau cozonac sau o prajitura de casa sau un fruct si cam asta e pranzul lui.
Seara Andrei papa iaurt sau gris cu lapte sau orez cu lapte incerc si cu mamaliguta dar nu ii place sau peste cu legume dar nu se omoara nici dupa ala daca nu papa ce i-am pregatit sigur vrea o banana ca alea sunt preferatele lui.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
babymom75 spune:
Ange, eu i-am dat ieri ciorba de perisoare, acrita cu varza murata, cu mult marar si lestean, perisoarele facute cu carne de porc. A papat cu mare pofta! Azi incerc sa repet experienta. Sper sa nu ma lovesc de vreun refuz din partea mofturosului, ca mi s-a mai intamplat ca o mancare s-o manance cu pofta o singura data, iar apoi sa nu mai vrea sa deschida gura sau sa scuipe.
Alte meniuri de pranz, la noi:
- snitel din piept de pui, caruia ii da jos crusta (fac pt. toata familia, iar cel al lui Dragos il "dezbrac"), chiftelute, pulpe de pui fierte (le fierb impreuna cu legumele, pt. gust, dar el papa doar carnea)
Dupa cum vezi al meu e carnivor - mananca doar carne; legumele nu le prea mananca, decat rar - culege el cu manuta de pe farfurie cate un cubulet de morcov sau cate o boaba de mazare/pastaie, atunci cand fac amestec mexican la vasul wok.
-uneori mananca si supa de carne cu taietei (patratele), in care mai zdrobesc cu furculita cate un morcov, telina
-pilaf de orez, cu carne sau cu ciperci
-in completare, ca rezerva, daca refuza tot ce am gatit - borcanele Nestle (cele Hipp le refuza)
claudinna spune:
la pranz nu ne lipseste ciorbita, cel mai des acrita cu zeama de varza. i-o dau cu paine
legumele le pasez si toc marunt carnea de pui
acum ii dau carnea amestecata in ciorbita cu tot cu legume si cu paine
i-am dat si eu ciorba d e perisoare de porc dar cu ceva teama i-am dat carnita...
el nu prea refuza, adica mananca orice mancare ii dau
carne de pasare peste, de vita, ou...le alternez
in afara de ciorba de diverse, ii mai dau pilaf, dar mai rar ca e cam constipat, mancare de mazare, de fasole verde, piure d ecartof, cartof la cuptor cu smantana si sfecla rosie....
Ange, pai de ce nu lasi fata sa mature??? sunt seturi de curatenie pt copii tare haioase. eu am d egand sa-i cumpar. i-a adus Moshul unul cu shurubelnite, ciocan, chei...i-am mai luat de Anul Nou unul de bucatarie...vreaus a-i mai iau si aspirator
e incantat de ele
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anca81 spune:
ce tare e faza cu matura. Carla are si ea un tub de la aspirator cu care "retuseaza" in urma mea cand fac curat
Anca & Carla (13.08.2008)
anamona spune:
hahaha si thea e innebunita sa faca curatenie, zilele trecute a luat ditamai Teul de sters pe jos
v-am trimis poze pe contul comun :)
babymom, ce pot sa zic, sunteti niste parinti moderni:) noi nu stim daca am fi avut asemenea curaj:) asteptam fotografiile
lumi, noi mancam seara un borcanel "Good Night" de la Hipp - eun fel de budica/gris cu lapte si fructe
angelynna82 spune:
Multumesc de raspunsuri , Crina mea mai face "mofturi" uneori la mancare...are perioade cand papa tot alteori ma rog si fug dupa ea pin casa cu mancarea in castronel
Am facut o ciorba de legume si paine de casa cu iaurt
MAine ii voi cumpara maturica pt ea special, cu asta a mea mai rau cade
de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
babytza spune:
Hello
M-m trezit tarziu si am facut curat la ferma, apoi prin casa In ordinea asta , spre disperarea sotului care se roaga sa pice sistemul pe facebook
Am trimis fata la patinoar cu prietena si tatal ei , era tare fericita ca am lasat-o. Nu si-a terminat toate problemele pentru maine si nu se astepta sa o las
preety cum e fata ? E mai bine ?
Dya l-am luat de pe puf.ro la fotoliu puf original, dar sa specifici ca vrei pentru bebe de un an, ca cel original e mare rau. Eu am scos cam o punga de un leu din bilutele interioare ca sa se muleze mai bine piciul in el. E in jur de 95 ron asta mai mic. Ala mare original e vreo 160.
Lavinia ce distractie pe voi !!!! Cool Chiar asa, poze cu pustiul in piscina ai ? Cum a dormit , in brate sau cum ?
Angelyna lasa dom'le fata sa mature Si david ma urmareste cu mare interes cand aspir, iar la bucatarie ia singur matura si face curat
Dar ultima descoperire a lui e mortala : m-a tot vazut cum adun de pe jos frimiturile facute de el, asa ca s-a hotarat mai nou sa calce el pe cereale ca sa le faramiteze si sa poata aduna si el. E asa scump cum aduna cu degtelele si vine sa imi dea sa arunc la gunoi
Lumi noi seara papam iaurt si bem lapte dupa baita. Stam cam prost la masa de seara ...dar ne revenim noi
Pup pe toata lumea, mai tarziu intru si pe poze sa vad boboceii
Babytza si puiiValentina David
CosmyB. spune:
LA MULTI ANI IN 2010!!!
Va urez acum sa aveti cel mai bun an!!! Si cred ca v-am gasit fericite si sanatoase pe toti si pe toate
Noi suntem bine, numai ca papam f putin, ne trezim noaptea si asteptam al 2-lea canin, deci nu e stres, suge f des si seara mai papa si un bibe de LP, ca mancarea o papa mami
Lumi si eu ii dau Osteocare, tot asa 10 zile/luna, 5 ml de 2 ori pe zi, vigantol nu-i dau cand ia Osteocare.
Mancare seara: budinci de tot felul: cu mar cel mai des si cu paine, e delicioasa sau cu orez, ii plac f mult si ne plac si noua cereale Milupa si mai nou Nutriben, gris cu lape, orez cu lapte, iaurt cu cereale sau cu fructe, papanasi cu smanatana, uneori paste..
Cuscra am vazut pozele esti frumoasa frumoasa, sotul se inghesuia sa te vada si el
Trimite-mi te rog si mie site-ul de unde ai luat scaunelul, caut un cadou si habar n-am ce sa iau
Fetelor cortul cu bile de unde l-ati luat? Oare mai gasesc?
Am vazut si poze care mai de care mai frumoase, adica protagonisti super
dyanira spune:
Babytza merci.Ca sa pot specifica ca vreau mai mic trebuie sa fac comanda telefonic nu?Ca am vazut ca pe site nu exista varianta cu puf original mai mic.Si mai vroiam sa te rog sa imi spui ce material e?E ok?Lui David ii place????
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR