Bobocei de sept-oct 2008 (237)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, neatza!

Eu i-am dat lui Teo in toate lunile cu R, 10 zile pe luna, cate 5ml X 2/zi.
Am pastrat sicla inchisa bine, in cutia ei, in dulap, cam 3 luni. (uneori am luat eu restul si s-a terminat mai repede)
Nu am intrerupt Vigantol, lua oricum doar o picatura...

Lui R nu i-am dat ca nu ne-a recomandat inca niciu dr, si nici nu prea e fan inghitit diveste siropuri. Eventual voi vorbi cu homeopata, sa vedem daca Calcarea Carbonica Osearum e o solutie....

Masa de seara la R e compusa invariabil din cereale Milupa cu bucatele. (au si fulgi de porumb si alte firimituri pe-acolo).

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Neatza de la mofturoasa odiseii . A baut la 7 dimineata 180 ml de lapte si nu vrea nimic sa manance acum, da din maini cu disperare cand o pun in scaun

Lumi, si eu i-am dat Carlei Osteocare, 5 ml x 2/zi, 10 zile/luna, timp de 2 luni pana acum. O sticluta iti ajunge aprox. 2 luni (are 200 ml), de la o luna la alta poti sa o pastrezi in ambalaj la frigider. Eu ii dadeam Carlei inainte de masa de dimineata respectiv inainte de cea de seara pentru a evita sa verse, este cam gros asa, laptos. Dar bun la gust, cica , Carla venea in fuga cand vedea seringa. Vit. D mi-a spus medicul sa intrerup in cele 10 zile de administrare Osteocare.

Si referitor la masa de seara, Carla mananca cereale cu lapte , cu lingurita. Nestle 8 cereale cu miere, din alea prafoase si lipicioase rau

hunii.

Nerantula, voi ce mai faceti?

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata

Anamona multu de raspuns..uof cat mai avem de asteptat

Lumi
Noua pediatra ne-a zis asa..o luna ii dau Osteocare 5 ml de 2 ori pe zi..dupa mese..eu ii dadeam in timpul sa stiu sigur ca il ia.
Lui Radu ii place..are gust bun. Este laptos. In timpul administrarii noua ni s-a zis sa nu-i mai dau Vigantol.
Toata luna decembrie am luat..acum in Ianuarie trecem pe Pikovit, iar in februarie iar Osteocare.

RAdu seara adica pe la 8 mananca - legume, mancarica cu carnita- gratar..mancare consistenta...cam ce mancam si noi.
Inainte de culcare la 10 tzitzi.

Si la noi ninge ninge

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Buna dimineata!!
Abia acum ne-am trezit! Nici nu-mi mai amintesc de cand n-am mai dormit asa bine cu toti!

Citat:
citat din mesajul lui claudinna
babymom, sunteti bine??

Claudinna, suntem suuuper bine! Da' de ce, ti se parea ca-s dusa cu capu', nu? La asta se referea intrebarea ta ?

Hai sa ma explic: am fost ieri la piscina, in Baile Felix si pt. ca la piscina interioara era foarte aglomerat, am iesit la cea de afara. Problema e ca n-am vrut sa ne incarcam cu excesiv de multe bagaje asa ca n-am luat cu noi halatele de baie (stiti cat sunt de voluminoase), nici macar ale copiilor. Asa ca am iesit afara dezbracati, inclusv Dragos, care era doar cu scutecul de baie pe el.
A fost foarte fain!

Nu va spun, ca risc sa nu ma credeti ( nici mie nu mi-a venit sa cred!), dar Dragos A ADORMIT IN PISCINA! A tras un puiut de somn de vreo 40 min., dupa care s-a trezit iar cu chef de balaceala. Am niste poze, incerc sa le descarc mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Neata

Anamona multu de raspuns..uof cat mai avem de asteptat

Lumi
Noua pediatra ne-a zis asa..o luna ii dau Osteocare 5 ml de 2 ori pe zi..dupa mese..eu ii dadeam in timpul sa stiu sigur ca il ia.
Lui Radu ii place..are gust bun. Este laptos. In timpul administrarii noua ni s-a zis sa nu-i mai dau Vigantol.
Toata luna decembrie am luat..acum in Ianuarie trecem pe Pikovit, iar in februarie iar Osteocare.

RAdu seara adica pe la 8 mananca - legume, mancarica cu carnita- gratar..mancare consistenta...cam ce mancam si noi.
Inainte de culcare la 10 tzitzi.

Si la noi ninge ninge

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Cristina, Pikovit cati ml si pe ce perioada luati? Si Vigantol opriti cat luati Pikovit?

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ada, anca, baby_boy, multumesc mult!!! sunteti tare dragute!
asa ma gandeam si eu, dimineata si seara, 5ml de 2 ori pe zi, eu ma gandeam inainte de masa. am vazut ca e chiar bun la gust, oricum ai mei huni nu fac mofturi nici macar la medicamente, si pe cele mai scarboase le inghit cu placere....
o sa incep cura si saptamana viitoare cand ajung la Medlife, vad ce-mi zice si pediatrul. de dat le voi da oricum, ramane de vazut cat timp, vad ca parerile sunt impartite.

si noi mancam seara cereale, de la Milupa, cu bucatele. am schimbat vreo 3, 4 tipuri pana acum, doar asa, ca sa nu le dau mereu acelasi lucru. si ma gandeam sa diversific putin, de asta intreb. uneori, in bolul cu cereale le pun si branza calcica. merge si asa f bine.

babymom, dragos e o figura!

babytza, saritoare ca de obicei, multam, am facut deja comanda!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Salutare mami de huni!!

Osteocare, nu le-am dat copiilor niciodata (lui Victor i-am dat doar Ca Pharco, lui Dragos... inca nimic), dar stiu ca se da, ca orice preparat de Ca, 3 luni consecutive 10 zile/luna; avand vit. D in compozitie, se intrerupe administrarea altor preparate de vit. D sau se ajusteaza doza.

masa de seara - noi papam ca bebelusii mici, deci nu stiu daca putem fi "sursa de inspiratie": orez cu merluciu Nestle sau iaurt cu biscuiti sau branza cu banana si unt, rareori reusesc sa-l fac sa manance altceva, sa guste mancare gatita, de ex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza mai pe la pranz,

Babytza ce fruomsi sunteti in poze

Claudinna inca nu ne-am facut planuri pt vacanta...anul asta nici nu stiu daca mergem pe undeva
Ai incercat cu zeama de lamaie? Stiu ca se ducea calcarul cu ea
V-am vazut pozele, tare frumosi mai sunteti

Nushulica mai mai da' ce scump e David , nici mami nu e mai prejos

Preety multa sanatate gogosharului

Ramo si nu mai fi supi

Onutzu

Anca la fel mai patesc si eu, uofff tare nasol e, hai nu mai fi suparata, las ca se fac copilasii nostri mari

Lidia ce frumosi sunt copilasii mamico

Ada tare scumpic e Oadu

Lumi Crina mananca iaurt simplu seara sau fructe

Babymom fotografii cu Dragos dormind in piscina ca sa te credem

Noi suntem bine, Crina face numai nebunii, mai nou a invatat sa rce treptele de la scara....sa te tii ca imediat zbugheste spre ea , asa ca tre sa fac comanda de portita

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata!!!
Noi am luat Ca Pharco in vara 3 luni consecutiv cate 10 zile asa ne-a zis dr iar acum in iarna am luat 2 luni Ca gluconic pus in laptic cate 10 ml pe zi.
Am cumparat deja si vom lua incepand de maine Pikovit pt pofta de mancare ca nu stam chiar ok.Noua ne-a zis dr Pikovit de 2 ori pe zi cate 5 ml.
Babytza vreau si eu site ul please cu fotoliul ca vreau si eu sa iau.
Babymom daca nu pui poze chiar nu te credem.
Anca stiu ca e greu.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

babymom, m-am mirat si ne-ai lasat asha in ceatza
ma bucur ca v-ati distrat!! Dragos a dormit pe colac sau cum???

Razvan mananca pe la 18-19 iaurt cu fructe si biscuiti sau felul 2 daca nu l-a mancat la pranz, adica legume cu carne sau mancarica de ceva, dar asta f rar, iar la culcare un bibe de lapte

http://family.webshots.com/video/3051812430101592511RGEkMT - cel mai nou joc

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput