Bobocei de sept-oct 2008 (237)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Somonul e la dezghetat pt maine, insa oricum K, iara nu mai papa, deci voi face niste tagliatele cu somon si smantana pt nous.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

nikolici cum faci tagliatele cu somon? intr-o vreme tot mancam din astea dar n-am facut acasa niciodata

si ca sa fiu si eu in rand cu lumea, am si eu un sondaj: dati copii cu crema/ulei pe corp in mod regulat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui abe
si ca sa fiu si eu in rand cu lumea, am si eu un sondaj: dati copii cu crema/ulei pe corp in mod regulat?

Nu, nu-i dau cu nimic, decat foarte rar cand mi se pare ca are Radu piele uscata. La Teo nu a fost cazul.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pentru ca acum am si eu la ce lucra, sa ma laud cu un sufleu de conopida, de regim (disociat) care a iesit super bun (a mancat si mofturosul de Teo!!!)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Paula-Laura, voi ati avut ghinionul sa calatoriti de sarbatori, cred ca de aia costa atat biletul la Tarom..

in eventualitatea ca ne hptaram de vreo plecare, cred ca o sa anatamez hotelul in functie de ce oferte de transport gasesc :)

am vazut pozele de la piscina - senzational! iar de "gemeni" nu am cuvinte cat de scumpi pot sa fie :)

Lavida, am vazut printesa eleganta si o mamica frumoasa. si mie mi-a placut mult poza in care dormiti amandoua, e de revista :)

Cresa - la noi in tara categoric nu: atata vreme cat copilul nu stie sa vorbeasca nu am incredere in personalul de acolo: prea multi parinti am auzit ca aplica pedepse copiilor ca nu extrapolez ca si la cresa au aceiasi mentalitate abuziva.
Gradinita de la 3 ani as zice acum....mai incolo mai am timp sa ma razgandesc

Avocado - eu am incercat-o in repetate randuri incepand cu vartsa de 6 luni dar nu ii place

Somon - nu i-am dat, dar cred ca nu se pune pentru ca oricum Thea nu e mancacioasa de nicio culoare

Mergi la inceput

lavida ce dulce e Eliza!
sunt invidioasa pe mamicile care dorm asa cu copii lor!! eu nu pot dormi cu maria, adica ea nu poate cu mine, de fiecare data cand o iau la noi in pat are chef de joaca...sau poate nu am prins momentul, ar trebui sa fie extrem de obosita...ce-i drept mi-a fost si teama sa nu o obisnuiesc; ea doarme de mica in patut si pana acum nu a protestat (noaptea, ca ziua adoarme de cele mai multe in carucior , in patut nu vrea)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abe

nikolici cum faci tagliatele cu somon? intr-o vreme tot mancam din astea dar n-am facut acasa niciodata

Pai simplu...calesc putin ceapa cu somonul facut mic mic si adaug smantana cu multe mirodenii.Asta o fac din cap...nu am mai facut de foarte mult timp, dar stiu ca mi-au placut.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

nikolici multam

ada nici eu nu o dau pe maria, dar mi s-a parut ca are piele cam aspra pe picioruse si m-am gandit ca poate ar trebui sa-i dau totusi cu ceva. cred ca si apa e de vina pt ca si mie mi se usuca pielea ingrozitor

Mergi la inceput

abe uite si un stil mai barbar de somn cu bb in pat
http://family.webshots.com/photo/2294550750103956310lnWNNW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Alessia2005, avocado ii dau si eu de pe la 7-8 luni, in diverse combinatii de fructe, cel mai bine il accepta combinat cu banana.

Nocom, Claudinna, anamona, abe, multumesc pt aprecieri!

Abe, noi dormim cu ea pt ca se trezeste des si ne era tare greu sa o tot aducem din patut pt tzitzi si apoi sa o ducem la loc. Dar trebuie sa recunosc ca imi si place sa o am asa de aproape. Mi se mai face dor din cand in cand si de o cuibareala in bratele sotului dar ma multumesc cu Eliza cuibarita in bratele mele
In cate o dimineata, de weekend mai ales, cand dormim mai mult, o ia sotul dupa ce suge si o duce in patut, apoi vine si ma ia in brate ca sa ne luam dorul.

Nikolici, cat de curajoasa esti! Spor la facut gemeni!

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput