Bobocei de sept-oct 2008 (237)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Eu le dau si avocado..voi? Serenei i-am dat de la 5 luni...impreuna cu mar..nu-i asa gustos..dar na...are multe vitamine...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

lavida sunteti 2 frumoase!!

alessia somon inca nu, cred ca dupa 2 voi incepe, dar avocado a mancat ZILNIC dimineata intre 9 si 13 luni, impreuna cu mar si un alt fruct...

Noi de cand avem copii mergem numai in Turcia. Este perfect pntru o vacanta cu copiii. Mancare excelenta si ff diversificata, servicii ultra, plaja si piscine la botul calului....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Moooma, ati citit in articolul de aici de pe site, cum sa va mariti sansele sa faceti gemeni?

1. Femeile care raman insarcinate in timp ce alapteaza au sanse de noua ori mai mari sa conceapa gemeni decat cele care nu alapteaza in momentul conceptiei.

Fetele care alaptati inca, va bagati????

Mergi la inceput

Da Nocom....asa am inteles si eu..ca Turcia e paradisul copiilor...acolo vrem si noi sa mergem anul acesta..sper sa nu ma trezesc cumva prin Spania sau Italia...

Mergi la inceput

Eu..inca mai alaptez..BB3..vreau..dar gemeni...? Adevaru e ca nu m-am gandit la gemeni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hello!
super eleganta fetita am vazut lavida ai o papusica f dulce si maaare dansatoare
alessia, bine ai venit printre noi! si vad ac esti si foarte activa, ceea ce este fooarte bine
eu sunt din Caracal si am nascut tot la Filantropia, dar cu dr. Patru
somon nu i-am dat inca, dar avocado da...nu avea inca un an cand i-amd at prima data...acum nu prea au mai adus astia la noi si n-am mai luat nici din alta parte. i-a placut mult, ii dadeam cu iaurt

bun subiectul cu vacantele in strainatate si la mare, ma intereseaza!
eu am fost in Grecia, in Halkidiki, la Afitos. e un satuc superb!! ai ce sa vezi in zona...hotelul se numeste Aristoteles Beach, are plaja proprie, draguta, dar sunt niste meduze uriase!!
camerele curatele, nu exceptional...am fost la all inclusive...au si piscina, piscina interioara, teren de tenis...loc de joaca cam saracacios...dar peisajul este superb! este un supermarket ff aproape, iar statiunile din apropiere merita vazute
mie mi-a mai placut Hanioti, unde este si o plaja cu certificat european...numai ca am fost cam toamna, cand nu prea a mai fost vreme de plaja...dar era nisip, curat...
la Afitos am gasit intr-un tarziu o minunata plaja cu nisip ffff fin, se vedeau pestisorii din apa, era extraordinar
deci pentru zona m-as mai duce!
a si finii mei, care au fost cu 2 copii, la acelasi rpet ca si noi, au avut apartament cu 2 camere, intr-o camera erau 2 paturi
noi am avut un pat matrimonial si unul de o persoana
aveau si wireless

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

alessia nu i-am dat inca somon, in schimb i-am dat o perioada pangasius si asta-i la fel de gras cred. acum nu-i mai dau, mananca doar pastrav si uneori salau
avocado am incercat de vreo trei ori pe la 10 luni si nu-i placea. poate mai incerc acum

noi am fost in grecia in zakynthos, skiathos si creta. skiathos mi-a placut cel mai mult, e foarte vie, are foarte multe plaje pentru toate gusturile, mai sunt si cateva insulite mici in jur pe care se poate merge cu barca.
acum cu maria cred ca ne vom orienta spre turcia insa. asa am auzit si eu ca e super pentru familiile cu copii.

si apropo de vacante, nu dati cu rosiile alea vestite, noi mergem in austria la ski (fara maria, evident).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

lapte praf o sa-i dau pana la doi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nocom la cat alaptez eu acum cred ca ies tripleti! Probabil zic ei ca ovulatia o fi mai rara si pot iesi 2 ovule? Mira-m-as!

Somon: i-as fi dat daca aveam, dar eu cumpar rar peste (desi ne place mult). Nu inteleg de ce se feresc atat doctorii de grasimi, am m mai auzit de unii care recomanda lactate degresate. Stiu si de la babymom ca l varsta asta au nevoie de grasimi pentru ca inca li se dezvolta sistemul nrvos. Iar somonul e foarte bogat in omega3.

edit: hai sa va fac de cap: www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/cgi-bin/list_nut_edit.pl" target="_blank">cititi aici

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Moooma, ati citit in articolul de aici de pe site, cum sa va mariti sansele sa faceti gemeni?

1. Femeile care raman insarcinate in timp ce alapteaza au sanse de noua ori mai mari sa conceapa gemeni decat cele care nu alapteaza in momentul conceptiei.

Fetele care alaptati inca, va bagati????

SA VINA GEMANASII LA MAMA!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput