Bobocei de sept-oct 2008 (237)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

alessia depinde si de hotel acum, ca nu toate dispun de astfel de locuri de joaca...de ex: eu am fost acum doi ani la un hotel care nu era atat de interesant locul de joaca.....nite chestii de agatat pe ele parca un tobogan....nu cine stie ce....in fine....

aaaa...... am uitat sa va multumesc ptr. raspunsurile voastre in legatura cu cresa ....dya bine punctat si eu simt acelasi lucru, ca prea ma transform intr-o casnica fara iesire
Iar in legatura cu sondjul tau...si eu ii voi da la pte praf cred ca pina la 2 ani...dupa care...nu stiu ce ii voi mai da....o sa mai consult si niste dr. sa vedem ei ce parere au

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

laura, pupici la voi! pun poze cand o sa ma invrednicesc sa le descarc si sa le uploadez pe toate, vreau sa fac asta zilele astea. am o tona de poze...
felicitari! ma bucur ca ati reusit trecerea la Junior! cum a fost?

alessia, eu le-am dat hunilor numai salau, pastrav si cod. file. de cod ma cam feresc, ca nu gasesc proaspat. o sa mai astept cu somonul putin, mi se pare gras si greu ptr ei... da' eu sunt mai panicoasa din fire.

am facut ieri ordine pe la CD-uri/DVD-uri si am dat peste filmuletele cu hunii, de la spital, de la maternitate... cand ii alaptam.. inca sunt marcata de ele... sper din suflet sa ma razbun la urmatorul copil!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

De somon ce ziceti? voi le-ati dat copiilor..am inteles ca totusi e cam gras...dar eu le-am dat..a mancat serena..o bucata intreaga de file...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

eu una ii dau tot timpul somon....acum am scos unul din cuptor, astept sa se trezeasca sa manance....sper....nu, ca ii place...dar zilele astea cred ca ne incearca vre-un canin si nu prea mananca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Kllemi, Andy.p multumesc mult
Kllemi, pozele in care apar si obiectele de care zici nu sunt facute la noi acasa, ci la prietenii nostri, unde am petrecut Revelionul. Si nu mi-e frica, oricum sunt cu ochii pe ea non-stop, mai ales cand mergem in vizita.

Allesia2005, nu stiam ca intoleranta la lactoza se manifesta dupa asa mult timp! Somon eu inca nu i-am dat, mi-a zis pediatra ca e prea gras pt copii asa mici. Am uitat sa intreb de cand pot sa-i dau. Poate ne lamureste babymom .

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

paula te roooooog mai pune odata link-ul cu cazarea de la baile feix, nu-l mai gasesc, as vrea sa ii arat si sotului....poate ,cine stie...

lavida aha, am inteles da', dar sti cum e, cat ai sta cu ochii pe ea parca tot tie frica, cu atatea fiare pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi..baga si tu niste poze cu hunii cu puful ala.Ca deja nu mai stiu in ce sa investesc
Si cu alaptatul...iti scoti tu parleala.Daca vrei stau (si) eu pe capul tau la bb3.Doar sa nu fie iar si 3 si 4 ca ziceai ca sunt mari sanse sa iasa la fel

In Croatia am fost noi acum vreo 3 ani.A fost superb.Dar nu am fost in ideea ca mergem la mare la plaja pentru ca in mare parte litoralul lor este stancos/pietros.Am fost intr-un mini circuit cu masina (in principal pe coasta dar si in interiorul tarii la Plitvice).S-a meritat tot traseul.Daca vrea cineva detalii gen cazare/costuri/impresii cu cea mai mare placere pe PM.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Lumi..baga si tu niste poze cu hunii cu puful ala.Ca deja nu mai stiu in ce sa investesc
Si cu alaptatul...iti scoti tu parleala.Daca vrei stau (si) eu pe capul tau la bb3.Doar sa nu fie iar si 3 si 4 ca ziceai ca sunt mari sanse sa iasa la fel

In Croatia am fost noi acum vreo 3 ani.A fost superb.Dar nu am fost in ideea ca mergem la mare la plaja pentru ca in mare parte litoralul lor este stancos/pietros.Am fost intr-un mini circuit cu masina (in principal pe coasta dar si in interiorul tarii la Plitvice).S-a meritat tot traseul.Daca vrea cineva detalii gen cazare/costuri/impresii cu cea mai mare placere pe PM.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Tzitziri eu vreau detalii please

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Am inteles...prietena mea afost la ultra all inclusive...si avea si bona ptr fetita...

Mergi la inceput

Off..ce greu merge la mine forumul...

Mergi la inceput

Da..stiu si eu ca-i gras..dar..na, i-am dat..prin Irlanda le dadeau la astia mici..inca de la 6 luni...alaturi de calamar...

Mergi la inceput