Bobocei de sept-oct 2008 (237)
Raspunsuri - Pagina 17
alessia2005 spune:
Fetelor..ati plecat toate..vb singura? Fac monolog.....![]()
![]()
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
dyanira spune:
Nu chiar singura...
Cum e posibil sa faca intoleranta la lactoza atat de tarziu???Deci e posibil daca ii trecem pe lapte de vaca sa aiba probleme?
Noi am vrea sa mergem la mare in Croatia ca e mai aproape de noi dar inca nu suntem hotarati.
Oricum pana atunci vrem in martie la sfarsit de ziua mea sa mergem o sapt la baile felix si probabil o sapt la Praid daca nu ajungem atunci la Praid mergem in mai sigur.
Chiar in Croatia a fost careva ???Ceva detalii...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
si eu pe aici, cat ma lasa hunii...
andreutac, piolica
, bine ati revenit!
oana, bine punctat despre cresa, asta cred si eu. esti la inaltime, ca de obicei!
andreutac, merci mult, Dr Taberei e departe, da, dar vedem, nimic nu e sigur. prefer o cresa mai departe, dar care sa indelpineasca criteriile necesare. pupici Evei.
dya, a sosit fotoliul, este super! am luat tot din categoria 'puf original', ca si babytza, marime mica, la 95 ron. neaparat sa ii intrebi de marime, la mine a venit tipul cu 2 fotolii, marime mica si mare, sa-mi aleg, iar cel mare e chiar... mare
!! am luat pe albastru si e tare fain. de asemenea, are dreptate babytza
, tre' sa scoti din el bilute, altfel nu poate bebe sa stea ca lumea. hunilor le place mult, il tot musca si se catara pe el, se muncesc nu gluma. ptr Bucuresti nu a fost taxa de transport, nu stiu cum e pana la Timisoara. una peste alta, sunt f multumita de el.
cat despre sondaj, eu pana pe la 2 ani jumate le voi da lapte praf, poate chiar 3 ani. apoi trecem pe lapte de crestere, de la Parmalat. asta cred acum, dar pana atunci, mai e... om vedea pe ce tip de lapte trecem.
corrina

Lavida, ai o fetita extraordinara!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
kllemi spune:
buna seara....uuuuffff in sfarsit am reusit si eu sa adorm copilul...pe la 17.30...asa ca ramo am vazut ca si tu tot pe la 17...ia zi in ce club mergem diseara....ca a mea sigur se mai culca pe la 1.30
...![]()
alessia te referi, in ANTALYA, la parcuri ptr. copii, in hotelurile, all incluzsive....sau unde?? 
lumi 

lavida sinte-ti niste scumpe cum dormiti amandoua 
....iar in rochita rosie....ce sa mai zic
...auzi dar mie mi s-au parut cam multe obiecte din fier pe acolo, nu iti este frica???
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
alessia2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Nu chiar singura... Cum e posibil sa faca intoleranta la lactoza atat de tarziu???Deci e posibil daca ii trecem pe lapte de vaca sa aiba probleme? Noi am vrea sa mergem la mare in Croatia ca e mai aproape de noi dar inca nu suntem hotarati. Oricum pana atunci vrem in martie la sfarsit de ziua mea sa mergem o sapt la baile felix si probabil o sapt la Praid daca nu ajungem atunci la Praid mergem in mai sigur. Chiar in Croatia a fost careva ???Ceva detalii... Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR Am auzit ca e foarte frumos in Croatia..am fost prin trecere..n-am stat acolo..nu stiu ce sa-ti zic...noi acum..sa termine revelionul pe stil vechi..si o sa nergem un pic la Brasov...dar la vara vreau neaparat in Antalya..sa vedem... |
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Cat despre intoleranta la lactoza,se vede cam dupa 9 luni..nu mai de vreme.....Alessiei i-am dat timp de 2 luni cam pe la 1 an si 3 luni..si mi-a facut la 1 an si 10 luni..cam asa...Nu se manifesta imediat..acum..daca revin cu lapte obisnuit..cam la 3 zile vomiita...am incercat anul trecut..si pana la 6 ani..nici ca mai incerc..mergem pe HUMANA 10+...care e pana la 6 ani..ce sa facem...
Mami de doua printese:
lavida spune:
Ramona, multumesc!
Preferinta pt margele a descoperit-o acum de sarbatori, se si joaca cu ele, le scoate si le pune iar la gat, le zdrangane... Nu stiu cum de nu le-a rupt pana acum! Cu bentita s-a obisnuit dupa ce, la fel, am lasat-o sa se joace cu ea, sa-si satisfaca curiozitatea. Apoi mi-am pus-o si mie pe cap si a ras!
Iar cand i-o puneam ei pe cap, o tot laudam, ii spuneam ce frumoasa e si ce bine ii sta si pana la urma a lasat-o. Mai greu e cu agrafele, nu reusesc deloc sa i le prind in par
sper sa le lase cand ii va mai creste parul si va avea nevoie. Ma bucur ca are si preferinte din astea feminine, pt ca pana acum s-a manifestat foarte tare pe butoane, masinute, ca sa nu mai zic ca daca il vede pe sot mesterind ceva, e si ea prezenta si urla sa-i dea surubelnita si alte scule ![]()
Lumi, multumesc de apreciere!
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
andy.p spune:
Lumi
..sa vedem poze cu puf-ul![]()
andreuta,piolica,corrina

Dya vreau sa-i dau LP pana inspre 2 ani si apoi parmalat.Am uitat sa va spun ca suntem si noi pe Nan junior de aprox.1 luna
Lavida superba fetitza
La concediu ,nu ne-am gandit inca![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
alessia2005 spune:
Da Kllemi..la Antalya all inclusive...am o prietena care a fost si au niste spatii de joaca grozave ptr copii...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
De somon ce ziceti? voi le-ati dat copiilor..am inteles ca totusi e cam gras...dar eu le-am dat..a mancat serena..o bucata intreaga de file...
Mami de doua printese: