Bobocei de sept-oct 2008 (237)
Raspunsuri - Pagina 16
300 spune:
huh! Mi-am adormit si eu bebelina trezita de la 9... acum pe la 5. Greu s-a lasat! De trei ore tot caut o urma de somn si n-o gaseam. Mi-a adormit in brate in timp ce ma uitam la un film si ea bea lapte.
Lavida mie imi plaee poza unde dormiti amandoua, e mortala! Cum sta ea cu margele si bentita? Bebelina mea nu concepea asa ceva. Margelele se rup sau sunt cumva lipite?
Diana ma bag si eu inseama desi nu sunt sondata. Laptele de vaca nu prea aduce aport de cacliu/fier, mai ales al doilea element e foarte sarac asa ca eu un asta sta pe produse imbogatite pana spre 2 ani jumate macar. Ma refer la aportul de cacliu comparat cu LP, altfel are ceva pe-acolo
.
Din ce-am citit eu, dupa oanumita varsta laptele nici nu e necesar 100% in alimentatie, el poate fi suplinit lejer cu alte produse alimentare. Adica odata renuntat la biberon poate bea lapte sau nu, e cam acelasi lucru, daca are o alimentatie echilibrata.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
alessia2005 spune:
Buna seara fetele..am venit si noi de la cumparaturi si acum am papat...si Serena a baut 100ml de laptic..mai mult turnat in gurita decat supt..bine si asa decat deloc...![]()
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Si am si eu o intrebare sondaj Cele care dati lapte praf pana la ce varsta v-ati gandit sa le dati formula si cand treceti la lapte de vaca ce tip de lapte le veti da???? Multu Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Deci..eu nici nu magandesc pana la 3 ani sa-i dau Serenei altceva decat lapte praf..caci cu Alessia am patit-o..la 2 ani..mi-a facut intoleranta la lactoza si gluten..med .mi-a zis sa-i tin regim 2 luni..dar eu ii tin si acum..in sensul ca paine nu mananca..iar lapte bea ca Serena HUMANA 10+....
Mami de doua printese:
lavida spune:
Cristina 
Noi am fost in Grecia in august 2006, a fost foarte frumos. Am fost in Halkidiki, Fourka Beach. Am avut cazare cu self catering, am fost multumiti, nu era lux dar era curat (2 dormitoare, living, baie, bucatarie, frigider etc.) iar pretul a fost foarte mic, asa ca a meritat. Aveam plaja foarte aproape, traversam doar strada dar am fost pe mai multe plaje. Din pacate nu-mi amintesc numele. Mie mi-a placut foarte mult marea, era foarte calda, curata, limpede, vedeai fundul apei. Plajele nu sunt prea ok, cele mai multe nu au nisip ci pietris (cel putin cele pe care am fost noi). In rest, mancare am gasit buna la restaurante si la preturi relativ ok. Noi pt dimineata cumparam mancare de la un supermarket din apropiere. Fructele erau foarte gustoase si la preturi mici. Pana in Salonic faci cam 2 ore si ce vedea acolo, e un oras foarte frumos, plus ca noi am nimerit intr-o perioada de reduceri in magazine, si preturile erau f mici, deci poti face si shopping ![]()
Cu toate ca temperaturile erau ridicate, nu mureai de cald pt ca batea tot timpul briza, care te racorea.
Nu stiu ce sa-ti mai zic, sper ca ti-a fost de folos ce ti-am scris. ![]()
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
alessia2005 spune:
Alessia de la 2 luni a baut numai Humana...pana m-am gandit eu..s-o trec pe lapte normal de vaca..caci copii vecinilor erau grasuti..doar a mea..era mai slabuta...si MARE GRESALA...nu mi-a trebuit decat 2 luni s-o distrug...la aproape 2 ani mititica avea 7 kg si jumatate...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Am venit si noi de afara..am stat vreo 2 ore in parc..tare bine a fost. ![]() Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
Unde ati fost..in parcul mare?
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Noi am fost pe la cumparaturi..am fost in Metro sa iau somon proaspat...apropo...voi le dati somon?..Noua ne place f. mult...si fetele il mananca cu placere..dar am inteles ca e totusi cam gras....
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Fetelor..vb de vacanta..noi pana acum n-am fost in Grecia..am inteles ca este totusi frumos...depinde si f. mult unde te duci..si ce cauti..Antalya..am inteles ca este super..mai ales ptr copii....
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Noi am fost anul trecut..fara Alessia pana in Irlanda cu masina..si am vizitat si aproape toata Europa..mai putin Italia..caci eram gravida si mi-a fost teama..na, cu scandalurile cu romanii..si mai era si masina de Romania..ne-a fost teama...
Am fost si in Spania la plaja..la Ocean..e minunat...clima blanda..temperatura in aug nu mai mare de 29 de grade..a fost superb...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Sotul meu n-a vizitat Italia..decat in treacat..dar eu am fost pe la Milano, Pisa, Venetia..n-am fost la Roma..mi-ar placea sa ma duc anul acesta..dar..totusi vrem sa mergem in Antalya ptr copii...au niste parcuri superbe....
Mami de doua printese: