Bobocei de sept-oct 2008 (237)
Raspunsuri - Pagina 15
andreutac spune:
Referitor la subiectul cresa imi dau si eu cu parerea, desi noi am hotarat ca Eva sa ramana cu bona pana la 3 ani cand va merge la gradi.
Asadar am auzit pareri bune si despre o cresa de stat, din pacate prea departe de voi (Lumi, Klemi), este in Dr. Taberei, cu personal ok, care se ocupa de copii. Baietelul unei prietene s-a integrat foarte bine si a progresat surprinzator in cateva luni.
Ca bila neagra pentru majoritatea creselor si gradinitelor mi se pare neglijenta /ignoranta personalului care primeste copii raciti.
In rest, mi se pare esentiala socializarea copiilor nostri, cel putin in cazul Evei remarc aceasta dorinta sau chiar necesitate as spune. Asa ca pentru anul asta ne-am propus mai multe intalniri cu copiii prietenilor, vacante impreuna daca se poate.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
tzitziri spune:
Eu nu cred ca doar la cresele/gradinitele de stat se primesc copii raciti sau vina e numai a personalului cresei/gradinitei.
David a fost vazut cateva luni si de o pediatra care mergea saptamanal la o gradinita din Pipera- particulara.
Si de foarte multe ori parintii spuneau:de ce sa imi iau copilul acasa?Pai cu cine sa il las?Pai nu de aia platesc milioane bune pe luna?
Eu cred ca aceasta atitudine este specifica multor parinti.Atata timp cat regulamentul gradinitei nu obliga pe nimeni (mai ales la particular) sa isi ia copilul acasa atunci situatia este chiar mai rea decat la o cresa/gradinita de stat unde parintii poate nu au atitudinea asta.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
tzitziri spune:
Si acum ca sa nu fiu doar gica-contra (scuze Andreutac
), eu cred ca il vom da pe David la gradinita pe la 2 ani jumatate.Asa era intentia, ca probabil daca nu o sa il primeasca in mijlocul anului o sa regandim.
Cred ca e bine pentru el pentru ca o sa isi faca programul cu altii si o sa fie mai descurcaret.La fel sunt sigura ca o sa asimileze repede si o sa fie incantat sa aiba cu cine sa socializeze.Sper sa nu fie situatia sa stea 2 zile la gradi si 2 saptamani acasa din cauza de raceli sau altele asemenea![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
dyanira spune:
Am si eu in vedere varianta de a-l da totusi la 2 ani jumate tot la particular pt inceput.Asta ar insemna sa stea acasa pana in martie 2011.Si sa il las cu o vecina a mea fosta invatatoare sau sa vina tati la noi care e pensionar.Vom mai vedea si cum am eu oraru la scoala.
Lumi
merci mult te rog daca poti sa imi spui care model ai ales si daca esti multumita de el?Vreau si eu sa sun azi si sa vad si cat ma costa transportul?Ce culoare ai luat eu as vrea portocaliu .
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Si am si eu o intrebare sondaj![]()
Cele care dati lapte praf pana la ce varsta v-ati gandit sa le dati formula si cand treceti la lapte de vaca ce tip de lapte le veti da????
Multu
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
Dya, Teo inca mai bea lapte de copii, Parmalat acum, pana la parmalat era Humana Junior (cel gata preparat)
Nu vrea sa mai bea lapte praf, ma vede cand il bat si urla FARA SPUMA!!!! (o semana cu ma-sa
)
La cat de putin lapte bea, cred ca o vom tine asa pana la 5 ani (bea un pahar pe zi - 180ml) si uneori nici atat macar.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
baby_boy spune:
Am venit si noi de afara..am stat vreo 2 ore in parc..tare bine a fost.
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Corrina spune:
LA MULTI ANI mamici si bobocei (si tatici), sa va dea Doamne Doamne multa sanatate, sa aveti un an imbelsugat si linistit!
lavida spune:
Am reusit si eu sa culc copilul la ora ei normala de somn de amiaza (ora 2), asta dupa 3 zile de program nebun 
Babymom, Paula
Ce baieti frumosi aveti voi acolo! Si ce fain ca v-ati intalnit, mi-ar placea si mie sa cunosc mamici dintre voi, cele de pe forum! Paula, drum bun!
Preety,
pt Sorina, sa se faca bine repede!
Am incarcat AICI cateva poze de la Craciun si Revelion. 
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
baby_boy spune:
Lavidae superba Eliza in rochita cu rosu. Mi-a placut mult
Si noi ne-am reintrat in program. La ora 15 a picat la somn.
Eu savurez o 
Sotul mi-a dat tema sa caut destinatia de vacanta pentru vara..asa ca fetele care ati fost in Grecia daca imi recomandati si mie un hotel bun si o statiune ar fii super
Vrem sa rezervam din timp. Multu
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez