Bobocei de sept-oct 2008 (237)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Si noi am fost pe-afara, am stat panaa vrut ANda in brate. Nu stiu exact ce voia dar in casa nu a vrut - a cam protestat. La noi ninge usor, cate-un fulg la 2 minute.

Diana rosii daca ai sa-mi trimiti si mie unele care nu se strica repede... Nu mi se pre nimic exagerat in ce ai scris. In plus nu vad cum am putea avea aceeasi optica, cred ca n-am plictisi teribil asa.

Kllemi, hot dog? Pai anda a mancat fornetti cu carne cand am fost in metro inainte de craciun! Cu atat de mare placere n-am vazut-o mancand decat [oate ciocolata :))

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Dianyra..eu am avut bona la Alessia inca de la 1 an si 1 luna a ei...eu lucrez in invatamant..si oricum..nu eram plecata decat 3-4 ore/zi...dar mi-a fost frica s-o duc la gradi..din cauza virusilor..pot spune ca Alessia pana la 3 ani, cand am dus-o la gradi..n-a racit niciodata...absolut niciodata, n-a avut rosu in gat, nici temperatura..nimic...cum am dus-o la gradi..si la una particulara, nu erau decat 7-8 copii...a racit....am sta cu ea prin spital, cea mica avea 3 luni, am iesit cu cea mica, am intrat cu cea mare..a fost groaznic...

De aceeea acum., am renuntat sa o duc pe Alessia la gradi..am s-o duc..abia luna care vine..si tot la una particulara..la program prelungit,....

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Allesia bine ai venit si succes in proiectul bb3.
Si eu lucrez in invatamant dar cu bona nu mi se pare mie o varianta buna ca nu am incredere in ele si cum nu cunosc pe nimeni nu as vrea sa il las cu o bona necunoscuta.
Oricum voi mai vedea pana in sept eu am vrut sa ma intorc in sept anu trecut cand Andrei avea 1 an dar pana la urma am renunta la idee.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Dianyra..multumim de primire...eu sa stii ca am avut noroc cu bona..o femeie deosebita, modesta...super...am mai multa incredere in ea decat in maica-mea...toata lumea de la bloc imi spunea ce frumos se poarta cu Alessia...si aveam aco,lo numai securisti..filau eu teritoriul cum trebuia.......

O femeie deosebita..dar na, acum..n-ai de unde sa stii peste cine dai..la mine..oricum era sotul mai aproape tot timpul..noroc ca serviciile ne permit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Baby boy...am uitat sa te intreb..tu in ce cartier stai? Noi stam acum in Sarari...ne-am mutat din centru..am facut o casa, si am vandut apartamentule de acolo...

In centru..la Agronomie..tot la casa
Ne pregatim si noi de iesit afara..ca e un soare frumos

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Fetelor..noi va lasam..ne pregatim de mers afara si la cumparaturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna dragele noastre...

Multumim fetelor care v-ati interesat de noi!

Am ajuns astazi la dr... concluzia este ca Sorina a luat un virusel, nu enterocolita, slava Domnului... dar totusi un virusel!
Tinem regim si luam tratament si speram sa nu mai facem kk apa...
In rest Sorina e molesita, nu vrea sa manance, e palida si binenteles ca iarasi a slabit... Sper sa vina si vremuri mai bune.
Ref kg... are 10,080 kg si 81 cm...
Dupa ce terminam cu perioada asta proasta trebuie sa incep sa-i dau medicamente ptr stimularea poftei de mancare, ptr ca din pacate nu mananca oricum atat cat ar trebui la varsta ei... plus ca inca bea mult lapte...

In rest... nu am apucat sa citim cine stie ce...

Va cu drag.

PS: La poze noi am mai pus cateva poznici cu cortu...

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela

www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

LA MULTI ANI bobocime si mamici de bobocime!!!!! Fie ca anul 2010 sa va aduca multe, multe bucurii! Multa sanatate, fericire, zile senine si liniste sufleteasca!

Sper ca toata lumea sa fie bine! Nu stiu daca pot recupera tot din urma, nu am mai citit de 2 saptamini.

Ne-am intors si noi aseara de la bunici, a fost super bine, Elsa a vrut sa manince cu mina ei, sa bea din pahar, sa stea pe 'inaltator' (oare cume se spune la asta in romaneste, e chestia aia care o pui pe scaun sa inalte copilul), exact asa cum face verisoare ei Mathilde care e cu 5 luni mai mare decit ea.
Noi am facut revelionul cu niste prieteni, a fost un dezmat total, am mincat la greu si am dansat pina la epuizare. Plus ca ne-am deghizat ca toate aratarile si ne-am facut cadouri idioate. O sa pun poze zilele astea.

pupici. o zi buna!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

dya, eu am dat comanda pentru fotoliu ieri, pe site. mi-au si trimis proforma, tot ieri, asa ca am profitat si le-am trimis mail in care ii intrebam de marime. mi-au raspuns imediat, mi-au zis ce ne-a zis si babytza noua. la livrare vor veni cu 2 fotolii, unul mic de 95ron si unul mare de 160ron parca, urmand ca eu sa-mi aleg modelul dorit. mi se par f profi oamenii. abia astept sa soseasca! tre' sa vina din clipa in clipa.
eu dau rosii, daca le faci salata, altfel dau doar pupici, bine???

ramo, nocom, musette, multumesc pentru raspunsuri!

cristineescu, multam fain ptr carte!

alessia, bine ai venit! succes la bb3!

laureta, bine ai revenit!

kllemi, tu stii deja ca vreau sa-i dau pe huni la cresa prin primavara, so... chiar astept sa vad pareri pro si contra...

laura

preety, sanatate multa gogosharului!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hello!
La multi ani si un an 2010 plin de impliniri si bucurii!
Ne-am adunat si noi, intr-un final, la casa noastra dupa atatea vizite si plimbari. Am petrecut revelionul si Craciunul la bunici - parintii mei, ne-am simtit super, am mancat ca niste purcei de-am ajuns cam asa. De azi suntem la regim insa...nu vreau sa mai vad porc decat atunci cand se va da startul gratarelor in aer liber
Eva a fost un copil exemplar, vesel, cuminte, ne-a distrat la greu de nici n-am simtit cand au trecut sarbatorile.
Pretty, multa sanatate gogosarului! Mai demult ma gandeam la voi, cu "invidie", cum ai reusit tu s-o culci pe Sorina singurica si mi-era ciuda ca la noi nu merge. Acum parca mi-a mai venit inima la loc. Glumesc, evident, dar ma gandesc sa incerc varianta cu un pat mai mare pt. Eva si aparatorile de rigoare. Am observat ca ea nu suporta patutul ei, in care oricum nu prea mai incape, avand in vedere ca in somn se frichineste in toate chipurile. Sa vedem insa daca finalizam cu succes planul.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Andreutac... am renuntat pana la urma... a mers o perioada sa doarma cu papusa, pe urma s-a plictisit de ea si a luat-o de la capat cu trezirile... asa ca am renuntat... acu doarme tot cu mine, tot urla cand ma ridic sa ma duc la baie, si tot prost doarme (cu frichineli multiple si plansete nocturne)... dar asta e, poate om reusi mai mult cand va fi mai mare si ne vom intelege cu ea.

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela

www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!

Mergi la inceput