Bobocei de sept-oct 2008 (237)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Cresa: nu am prea multe informatii despre cresele de stat. Si cred ca nici nu vreau sa am, asa din auzite suna scarry.

In schimb ma gandesc la o gradinita particulara, care primeste copii de la un an (deci are o grupa "mini" de cresa), din aprilie sa zicem.
Radu ar avea un an jumatate, iar Teo fix trei, si ar fi impreuna.

La Teo se vedea clar nevoia de gradinita, inca din vara aceasta. Vorbeste aproape ca un adult, prinde cuvinte in limbi straine si e ca un burete.
Daca reuseam sa-l dam in septembrie la gradi cred ca se vedea un salt spectaculos in dezvoltarea lui.
Bine, ramane problema pampersului, dar nu cred ca se rezolva pana la primavara.... asa ca nici nu ne-ar primi la stat.

Sunt ingrozita de viroze, e adevarat, dar la fel de adevarat e ca nu mergem inca la gradi si tot suntem tot timpul incurcati cu una. Asa ca... se pare ca asta e varsta.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Paula sa va fie de bine cudistractia, balesc la piscina voastra! Un drum usor inapoi sa aveti!

Cresa: mi-e frica de ingrijitoare, nu stiu cum reusesc sa aiba rabdare cu atatia copii. Mi-ar placea oc resa cu supraveghere video pe internet... Nu zic ca sunt monstri acolo, pan a la urma aia care lucreaza cu copii tebuie sa iba suflet mare, dar si copiii au felul lor de a interpreta lucrurile... Uite, ai mei au aflat dupa 3 luni de ce nu a vrut Raluca la gradi dupa prima zi. Nu a fost bruscata de nimeni, dar:

-doamna n-a lasat-o la WC. Nu ca nu ar fi vrut, dar Raluca se ducea tot timpul la WC, cam o data la cateva minute si probabil ca o data i-a zis sa mai stea. Se pare ca acolo gasea ea scapare de stresul aglomeratiei, nu stiu ce sa zic.
- doamna n-a lasat-o sa plece acasa singura. Gradinita e practic urmatoarea cladire fta de blocul nostru, dar femeia de unde avea sa stie??Tata nu aude bine si n-a auzit ca trebuie sa vina s-o ia dupa o ora (se practica o perioada de acomodare de vreo luna). Asa ca Ralu a trebuit sa stea acolo vreo 3 ore.
- nu in ultimul rand, copiii plngeau iar ea a fost dusa si la grupa mare dupa ce au plecat ceilalti copii. Tot timpul spunea ca ea vrea la grupa mare, i s-a parut mai interesant acolo. Ralu avea pe atunci 3 ani jumate.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Am vazut in pliantul Cora saniuta de la Alpen cu 70 Ron...aviz amatoarelor

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

neata!

alessia spor la bb3!!ai curaj...noi stam pe ganduri daca-i momentul pentru bb2...

baby_boy cred ca-i tare bine ca vei sta acasa pana la 3 ani.

si apropo de cresa, mie nu-mi place ideea, dar daca n-as avea incotro as da-o, bineinteles. oricum nu prea sunt in tema, nu stiu daca exista crese particulare prin bucuresti, iar despre cele de stat n-am auzit prea multe lucruri bune...

paula, babymom foarte dulci gemenii ! si tare fain pare la felix! n-am fost niciodata dar mi-ati facut pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutare!!!
Am vazut ca se discuta de cresa/gradinita si eu sunt preocupata de acest subiect deoarece in sept ma intorc si eu la servici.
La noi e invers sotul insista sa stau pana la 3 ani cu Andrei eu stau in dubii de fapt am si eu nelinistile pe care bine le sublinia nusha dar in acelasi timp imi doresc si sa ma intorc la serviciu.
De aceea pana acum am inclinat pt o gradinita particulara care primeste si copii de la 2 ani , la ideea cu bona am renuntat prefer gradinita cu toti virusii ei.Ma voi pune pe vizitat cateva gradinite particulare am si selectat ceva deja.
Cel mai frica imi e ca nu se va adapta Andrei ca el e tare mamos voi incerca sa il duc din iulie august sa se acomodeze pacat ca atunci e perioada vacantei si nu va fi deschisa gradinita.
Mi-e mila si mie cand ma gandesc ca se va desprinde de mine si la inceput va fi tare greu pt amandoi dar eu simt ca trebuie sa ma intorc la serviciu ca altfel ma ,,damblagesc" de tot.Simt ca nu as mai putea sta inca 1 an acasa 3 ani ar fi deja prea mult as simti ca ma transform in casnica toata ziua spalat, curatenie, gatit etc si eu eram inainte tare activa chiar gravida fiind aveam 2 joburi si la scoala si la o firma asa ca deja astia 2 ani sunt prea mult pt mine.Poate dati cu rosii dar eu asa simt, poate ca nu sunt chiar modelul de mama super dedicata dar eu simt ca si viata mea profesionala trebuie sa continue.Sa nu intelegeti ca nu imi va fi greu cel putin la inceput probabil voi da apa la soricei toata ziua dar eu zic ca asa e mai bine pt amandoi.Din cate am inteles cu cat ruptura se produce mai devreme e mai simpla.Si am exemplul aici a fetitei nasilor care era si ea super mamoasa insa cum nasa s-a intors la munca acum 3 luni cand fetita avea 1 an si 5 luni acomodarea a fost super simpla sta cu bona 10 ore pe zi fara nici o problema.
Ai mei ar vrea sa il ia la ei la Arad sa stea acolo pana la 3 ani dar sotul meu nu e de acord sa il lase in alt oras prefera gradinita.
Eu le admir pe cele care vro sa stea 3 ani acasa sau chiar mai mult eu chiar nu as putea cu toate ca v-am zis sotul meu insista si el spera inca ca ma va convinge.
Astept rosiile!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata

Mda..aveti dreptate..uneori Radu mananca mai mult ca mineMa bucur ca e mancacios.Si inca suge la greu..zilele astea e cam agitat..ma trezeste noaptea mereu..are 2 masele umflate si 2 canini..daca sparg toti o data o sa fie o fericire
Aseara am incercat o doza de Calma baby..de unde ..n-am vazut nici un efect.

Eu nu l-as lasa la cresa sub nici o forma.
o sa stau 3 ani cu el, am noroc ca nu avem rate si sotul castiga bine.
Ii plac foarte mult copii si poate dupa 2 ani o sa incerc cateva ore dimineata la o grdinita cu program scurt..am una exact langa mine..iar in alea 2-3 ore sa mai fac si eu ceva..dar sa vedem.

Babytza super pozicile..suntei niste frumosi..toti
Astept cu nerabdare pastilutele..dupa cum se vede la noi ardeeeeeee

Paula..superrr pozicile..ce bine arata piscina..mi-ar fii placut si mie la Felix..n-am mai fost de cand eram mica..dar e cam departe

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna ziua dragi mamici...Noi ne-am trezit mai greu..acum am papat ptr dimineata..abia pe la 15.00 ,mai mancam acum...

Am sa iesim totusi un pic afara..ca e soare..pe aici la noi

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Babymom75...multumim de primire..da..acum stiu ca trebuie sa fie in plina ovulatie..m-am mai documentat....asteptam luna care vine..sa vedem...

Mergi la inceput

Dianyra..eu am avut bona la Alessia inca de la 1 an si 1 luna a ei...eu lucrez in invatamant..si oricum..nu eram plecata decat 3-4 ore/zi...dar mi-a fost frica s-o duc la gradi..din cauza virusilor..pot spune ca Alessia pana la 3 ani, cand am dus-o la gradi..n-a racit niciodata...absolut niciodata, n-a avut rosu in gat, nici temperatura..nimic...cum am dus-o la gradi..si la una particulara, nu erau decat 7-8 copii...a racit....am sta cu ea prin spital, cea mica avea 3 luni, am iesit cu cea mica, am intrat cu cea mare..a fost groaznic...

De aceeea acum., am renuntat sa o duc pe Alessia la gradi..am s-o duc..abia luna care vine..si tot la una particulara..la program prelungit,....

Mergi la inceput

Baby boy...am uitat sa te intreb..tu in ce cartier stai? Noi stam acum in Sarari...ne-am mutat din centru..am facut o casa, si am vandut apartamentule de acolo...

Mergi la inceput