Bobocei de sept-oct 2008 (237)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

abe, noi inca o masam cu ulei dupa fiecare baita :)
avem un ulei de galbenele de la weleda si ii face foarte bine la piele, noi avem apa mai calcaroasa si altfel s-ar aspri imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Azi a dormit Radu de la 3la 7.30Pe la 5 m-am bagat si eu langa el pana la 7.30. acum n-am somn

Intr-adevar in Turcia eu cred ca sunt cele mai bune hoteluri unde te poti duce cu copii.
Noi am fost acum 2 ani si mi-a placut multde tot..insa consider ca Raducu e prea mic sa se bucure de toate distractiile pentru copii de acolo. Si distanta e mai mare. Din aceasta cauza am zis ca anul asta mergem mai aproape. Cum asta vara am fost la bulgari..anul asta am zis Grecia si in 2011 in Antalya cand o sa inteleaga si Radu mai multe.
Multumesc de raspunsuri..o sa mai caut sa ma documentez.
In principiu as vrea un hotel de cel putin 3 stele cu all inclusive.

Despre lapte..cand o vrea Radu sa se intarce sigur n-o sa-i dau lapte de vaca. Unde se gaseste Parmalat? ca la noi n-am vazut.

Avocado- i-am dat .i-a placut..desi mie nu mi-a placut. O sa-i mai cumpar.
Somon nu i-am dat pana acum..desi ii place mult pestele.

Nu-l dau nici cu crema , nici cu ulei ..de mult timp.

o noapte linistita va doresc!!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

nikolici ha, ha, ha! da' dormiti, nu gluma!!
si ce bine-mi pare sa vad cum se murdaresc si alti copii din cap pana in picioare pe maria tre' s-o schimb dupa fiecare masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata
, si ceai cald!

multumesc tututror pentru respunsurile legate de filtrul de cafea. pana la urma am pus otet in el si l-am lasat sa lucreze...adica am procedat ca si cand ar fi fost apa...nu va spun cat calcar a putut sa scuipe...acum pot sa fac si eu o cafea klumea, ca de vreo saptamana stateam o ora pt o ceasca

piolica, bine ai revenit din vacanta! ma bucur ca v-ati distrat!! sa stii ca inaltator din ala am vazut la o fetita din Canada si chiar ma gandeam cum i-o zice sa caut si eu. gand la gand cu bucurie, ca ai adus tu vorba! mi-a placut ideea si deja copiii vor vrea sa stea cu noi la masa si e nevoie de asha ceva, sa nu mai stea la cineva in poala.

frumosi foc cavalerii de la Felix! si chiar seamna un pic! oricum, pe mine m-a induiosat faza in care Mihnea il tine de ureche pe Dragos, pentru ca si razvan mai face asha si chiar ma patit-o cu o fetita la un loc de joaca cand am fost la Sibiu si fetita a stat, desi nu stia ce i se intampla

babytza, raspund si eu abia acum la intrebarea cu iaurtul, desi d emulte ori am avut in gand si gandul s-a dus: nu-i mai dau nimic direct din frigider pentru ca m-a disperat dr la fiecare vizita aproape imi spune ca e un pic rosu in gat...asha ca-i scot iaurtul cam cu o ora sau cel putin jumatate de ora inainte

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, haideti la proaspata

Lavida veti avea un arsenal pana atunci , tare frumoasa e Eliza in rochita rosie

Laureta Bine ati revenit si ma bucur ca sunteti ok, am comorile

Paula-Laura ce poze frumoase, vad ca se distreaza Mihnea , am gemeneii

Kllemi sincer nu ma lasa inima sa o dau la cresa deloc, insa mai mult ca sigur voi fi obligata incepand din septemberie , mai intai voi vedea cum va reactiona, daca se acomodeaza sau nu..in fct de asta voi merge si la serviciu

Laura

300, Crina mea isi pune mereu cate ceva pe ea, tare mandra se duce la oglinda cand ii spunem cat de frumoasa e

Oana nici eu nu ii dau Crinei orez, ea defel este constipata, a avut o perioada buna insa acum de la Septilin iarasi e constipata

Ada eu am vb cu o educatoare de la o cresa, ea mi-a zis sa o mai tin inca un an (asta anul trecut), pt ca sunt fff putini copii cu varste mici si multi dintre ei raciti, . La gradi parca e altceva, insa de viroze nu cred, ca vom scapa

Dya nu da nimeni cu rosii, din contra, poate fiecare ne simtim cam prea casnica . LP am sa ii dau cel putin pana la 3 ani

Preety multa sanatate Sorinei si speram sa nu fie nimic grav

Alessia nu i-am dat inca somon, insa as vrea sa cumpar, Crina nu prea prefera pestele . Avocado a mancat un timp, asa si asa il manca

Abe dupa fiecare baita ii dau cu ulei pt copii inclusiv pe fata si de cand am nascut-o nu a facut nimic pe corp

Nikolici moa ce frumos dormiti amandoua , Crina mea doarme singura pe perna lui tacsu cu fundul in sus si inspre dimineata ne tinem in brate si ne mangaiem reciproc in cap , are o mare atractie catre par

Claudinna si multam de cafea, ceaiul il dau nurorii tale , ca si asa s-a trezit de la 06.00

Aseara m-am tinut sa intru, da' nici ca se putea, a acaparat tacsu calculatorul, cat a stat acasa numai asta a facut

Ieri am stran carutul de iarna, ocupa mult loc in bucatarie si in alta partenu am unde sa il tin, s-a tot perindat pe langa el pana a cazut peste ea

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Astazi Daria a fost mai matinala, s-a trezit de tot cand a baut lapticul de la ora 8.... dar nu-i bai, e totusi o ora decenta!!

va pupam

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Nocom

Mergi la inceput