Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 8
aris26 spune:
saby - daca nu are alte chestii care sa iti dea de gandit(febra apatie...etc)lasa fata in pace, au si ei zile si zile. nu mor ei de foame cu mancarea in fatza. si al meu a avuit perioade. vezi poate nu mai are chef de piureuri. al meu daca ii pasez mancarea nu mananca nici taiat, trebuie sa ii dau bucati mari sa poate mushca, sau sa ii dau cu mana. vorba Aylei, nu suporta gustul de linguritza![]()

25 martie 2009
aris26 spune:
va las pt ca trebuie sa ma pregatesc de plecare, cica da sora-mea o ciorba de fasole cu afumatura.
bianca - ai rezolvat cu scaunul? ca am vazut comentariu dar nu am apucat sa iti dau pm
25 martie 2009
saby spune:
Oooo da ce bine ar fi daca i-ar place si ei ceva, pana la vrasta asta nu pot spune ca ii place ceva in mod deosebit, cat despre bucatele e cu dus si intors, adica...daca ii dau piureuri cu bucatele cand le simte in gurita icneste a voma, daca ii dau pasat complet dupa cateva lingurite face la fel, daca ii dau ei sa roada ceva (mar. morcov, coaja de paine) asta ii place dar nu mananca cine stie ce doar molfaie. Curios e ca dupa o perioada de boala cand nu am putut sa-i dau mare lucru, manca Maiuta mea de se bateau turci la gura ei cam o saptamana apoi iar incepeau mofturile, asa ca am decis sa nu ma mai enervez si sa o las sa manance cand si cat are ea chef, sper sa si pot ![]()
![]()
![]()
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
novus spune:
Hellou !!
Vizionat poze frumoase cu Petrean blonduta si draguta
precum si cu Vitamina si gasca lui care se vede ca s-au distrat foarte bine de sarbatori
!! Aris si tu arati exceptional
!!
Noi o asteptam pe Olga sa ajunga cu o vreme superba
adica lapovita sau ploaie ce o fi dar e extrem de urat , brrrr !
Saby, si Alexandra a fost saptamana trecuta in greva foamei adica in afara de tziti toate erau cahhh, cauza am depistat-o apoi : primul zimtisor ![]()
!!
Si nu in ultimul rand, dam ceva bun de papa si de baut ca azi am implinit
10 luni 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
provista spune:
aris de bb-le de 2 luni am zis eu ca are 4 -5 luni ![]()
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
novus mii de scuze 

Alexandra, bebe de Novus
Crina, bebe de Silvi8
Calin Nicholas, bebe de Gina2008
Ioana, bebe de M_monique
Sophia, bebe de OlgaTarziu

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Ilinca_M. spune:
Acum am vazut si eu pozele Arisicai; chiar pare mai mare bebebe respectiv. O fi mai mare decat Vitamina la 2 luni, dar vitamina era vitaminizat cu tzitzi atunci, nu cu lp, poate de asta diferentza de "volum". In orice caz e un bebe tare dragalas, bebele amicei tale cu ochi albastri frumosi. Mie-mi place tare mult cuplul sora ta (Aris nemachiata) si sotzul ei, asa se vede ce dragi li-s copiii si ce parinti misto ar fi!
Saby, orice ar fi, nu te enerva cand nu mananca; iti spun fiindca si eu am avut vreo 2 episoade de nervi cand Sophiphi avea 7 luni si refuza TOT, am cedat nervos si i-am varat o linguritza cu forta, ma gandeam ca de-aia refuza ca nu stie gustul!! Asa rushine mi-a fost de reactiile mele stupide cand am vazut ca da totul afara cu o mutra scarbita
. De-atunci am un calm seren de-a dreptul cand ii dau ceva. Ca si Vitamina, Sophia nu suporta nimic pasat, poate fiindca s-a apucat sa pape asa tarziu a considerat ca trebuie sa treaca peste etapa "bebelus de 6 luni"...Singurul lucru moale care- place e iaurtul. De fapt lista cu ce mananca ea e foarte scurta: iaurt simplu mapolact, iaurt cu fructe humana, mar ras (eventual cu fulgi simpli humana), banana din mana mea, mandarina din mana mea.Punct!! A, si i-am dat niste galbenus tot din mana si i-a placut...dar n-am vrut sa-i dau prea mult din prima si n-am stiut ince sa il pun!!
Chiar, tufete, se-ndura careva sa-mi explice si mie cum se face branzica? Stiu ca s-a discutat la nesfarsit dar la vremea aia noi eram prea mici sa ne intereseze si n-am retinut mare lucru, decat ca se poate cu Ca sau cu lamaie...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
novus spune:
Provista 
si eu uit de obicei sa felicit sarbatoritii zilei asa ca nu am de ce sa ma supar ![]()
Mami lui
novus spune:
Ilinca, eu branzica ii dau din comert de la Milli sau Natura, e la pachet ca si untul si scrie ca e branza proaspata de vaca, asa o fi ![]()
De facut nu am incercat niciodata asa ca nu te pot sfatui
Alexandra o mananca impreuna cu iaurt
Mami lui
Gina2008 spune:
Buna ziua si
LA MULTI ANI!
Mi-a fost dor de voi in zilele astea in care chiar nu am avut timp sa va citesc. Azi am implinit 10 luni si raportam 10,7 kg si 78 de cm. La multi ani si fetelor nascute azi! Si multi "pupicuti" de la Calin.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006