Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 7
Ilinca_M. spune:
Petrean, ce blonda erai! Hm...da, se vede asemanarea...dar zau ca seamana si cu sotzul...(nici noi n-avem scaner, tot metode "alternative" folosim
)
Provista, eu nici nu stiam de asa revista, de fapt nu-s deloc la curent cu revistele de puericultura, sursa mea de info e net-ul...stiam pe vremuri de revista "mami", credeam ca la aia te referi. Deci exista revista "Mamica"? Si apare duminica?!
Da, asa am gandit si eu, ca chatonel. Da-l incolo de daddy, Anca, fii sigura ca bebe3 va mosteni doar calitatile lui (defectele tin de caracter si de influenta mediului).
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
provista spune:
merge brici palinca pe o vreme ca asta
mai ales daca vine de la voi si ninsoare catre noi
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Adee spune:
Acuma am vazut-o si eu pe rockeritza Sophiphi
e mortala.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareata
CRACIUN 2009
provista spune:
ilinca revista chiar asa se cheama "mamica de azi" si apare lunar, eu am toata colectia, revista la care ma refer a aparut ptr luna decembrie
iar in revista baby pe luna noiembrie a aparut dragos cu o poza, asta ca sa ma laud si eu![]()
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
saby spune:
Neata la pranz
!!!
Pisik sper sa nu fie nimic grav cu pisicuta ta, sa ne ti la curent cu rezultatul analizelor.
Ilinca am vrut sa-ti zic de ieri ca e FOARTE, CHIAR FOARTE TARE Sophiphi a ta cum da ea din cap pe muzica
, pe Maia mea vad ca nu prea o intereseaza, sau poate nu am nimerit eu muzica care ii place ei.
Anca chiar daca mailul este de la destinatar, inceraca sa nu te intristezi si sa te gandesti ca nu toata lumea e facuta sa fie parinte si ca TU esti printre cei mai norocosi si bogati oameni din lume cu cele 3 comori ale tale iar ei sunt binecuvantati cu o asa mama, frumoasa, curajoasa si inteligenta ca tine
.
Acum in alta ordine de idei, va multumesc mult de complimente, chiar ma faceti sa ma simt ca o liceana
, desi acea vreme a cam trecut de multisor. Azi Maia mea iar nu a vrut sa manance, a facut mofturi asa cum face ea de obicei, asa ca am hotarat sa-i dau doar cand chiar o sa ceara ea, pana atunci nimic doar ceai ca pe asta nu-l refuza niciodata. Daca va vine sa credeti noi la aproape 9 luni suntem foarte in urma cu papica, tot a fost bolnavioara si nu am apuca sa-i dau nici ou , nici ficatel , nici mamaliguta si mai sunt si altele, of asi vrea tare mult sa manance si ea normal sa nu refuze orice ii dau, e tare dificila. Se plictiseste extrem de repede, dupa doar 3 lingurite nu mai are stare, se suceste, se agata de orice are pe langa ea, i-am schimat locul de mancat pt. a nu se mai plictisi, mai lipseste sa o duc in baie
, daca ii dau cate o jucarie e atrasa de ea si nu ma mai baga in seama, daca nu ii dau nimic incepe sa miorlaie si nu are stare trebuie sa alerg dupa ea cu lingurita. E greu si sper sa ma tina nervii pt. ca , cateodata tare simt cum incep sa ma enervez 

, sa vedem cum va reactiona azi la greva foamei, chiar sunt curioasa daca o sa i se faca si ei foame.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 asaa...sa va mai zic cate ceva si despre noi. revelionul l-am petrecut la mine acasa cu mai multi prieteni printre care si doi bebelusi de 2 si respectiv o luna. |
am vazut si eu pozelel. sigur are o luna bebelusul prietenilor?
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
aris26 spune:
fetitza pletoasa are o luna si baiatul cu ochi albashtri doua luni(deshi e mult mai mare decat era al meu la varsta lui)
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
am vazut si eu pozelel. sigur are o luna bebelusul prietenilor? Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |

25 martie 2009
provista spune:
aris m-am dumirit sunt mai multi bb-i il vazusem pe vitamina si inca un bb cam de 4-5 luni si apoi a aparut prietena cu bb de o luna
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Adee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Acum in alta ordine de idei, va multumesc mult de complimente, chiar ma faceti sa ma simt ca o liceana , daca ii dau cate o jucarie e atrasa de ea si nu ma mai baga in seama, daca nu ii dau nimic incepe sa miorlaie si nu are stare trebuie sa alerg dupa ea cu lingurita. E greu si sper sa ma tina nervii pt. ca , cateodata tare simt cum incep sa ma enervez ![]() ![]() , sa vedem cum va reactiona azi la greva foamei, chiar sunt curioasa daca o sa i se faca si ei foame.Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Si Ariana a avut o perioada cam de 2 luni in care nu vroia sa manance si am facut niste schimbari in programul ei. Las sa treaca cam 4 ore intre mese (chiar daca ultima a fost masa de laptic) si ii dau ce ii place ei. Am renuntat sa incerc sa ii dau carne momentan, pt ca decat sa manance numai 5 lingurite de legume cu carne, eu zic ca mai bine mananaca o portie de legume fara nimic. Ficatel, mamaliga, ou...am incercat sa ii dau dar nu ii place, asa ca mai las sa treaca o perioada pana sa mai incercam iar.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareataCRACIUN 2009
aris26 spune:
provista - acum m-am zapacit eu de tot. nu avem bb de 4-5 luni.
astia sunt toti copii pana intr-un an
http://picasaweb.google.com/rodicadaniela.neagu/Revelion2010#5422083446550662274
de la stanga la dreapta: fetitza 1luni si cateva zile, baietel doua luni si 3zile siiii.....taculetul meu
25 martie 2009