De ce cititi desprecopii.com?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iael

Am gasit aici o comunitate unde am putut vorbi despre orice.

Sunt fete care si-au schimbat modul de a privi lucrurile , care au alta perceptie asupra vietii ca urmare a experientei DC ?

Faptul ca pe forum se poate discuta despre orice fel de problema cu sinceritate, care in viata reala uneori lipseste, este un tonic emotional. Iar informatiile citite si obtinute de aici, pe mine m-au ajutat.
Este o comunitate virtuala cu foarte multi membri, care, de cele mai multe ori, se ajuta intre ei. Cel putin cu vorba buna.
Cineva spunea despre DC ca este un bun antidepresiv.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

De ce?

Pentru ca aici am gasit suport cand am avut nevoie, raspuns la intrebarile puse, oameni pe care mi i-am facut prieteni dragi, am primit ajutor si am dat ajutor unor oameni pe care nu ii cunosc.

Intr-un cuvant: solidaritate! Acest lucru care ne face cu adevarat oameni.

Un forum/ site destinat oamenilor pentru oameni. Un site serios, care te imbie de fiecare data sa mai vii o data.

Un site ce creeaza dependentza

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi si Bitzu
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mElaine spune:

Citesc acest site pentru ca este un site unic. Serios, sobru, matur si, da, are si rolul de anti-depresant.

Multumesc DespreCopii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nu numai ca-l citesc.. dar sunt si dependenta.. de ce? pt ca aici mi-am facut prieteni , aici pot discuta despre pasiunile mele

s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
scrapbooking yeee - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

Pentru ca sunt multe informatii si raspunsuri ale unor probleme de care ne lovim zilnic. Sunt dependenta de acest site

Mergi la inceput