De ce cititi desprecopii.com?
Raspunsuri - Pagina 2
asteryaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muffin |
ce mizerii ordinare spui! pacat ca strici un topic frumos.
Presupun ca ordinare = obisnuite?
DC este frumos, intradevar
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO
silvi_2005 spune:
Cristina sincer cred ca reactia ta nu are nici o legatura cu topicul si este exagerata Poate te mai gandesti si editezi totusi mesajul ....Sunt oameni care te-au citit si te admira pentru ce ai facut cu Razvan aici pe DC si care nu cred ca ar vrea sa citeasca mesajul tau...e parerea mea scuze ca am intervenit.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
lidsta spune:
Si care e problema ca nu i-a placut si acum ii place? De cand este consecventa in "greseala" o calitate?
De fapt astfel de rabufniri dau uneori sarea si piperul ... Ca o barfa intre fete.
Revenind la intrebarea topicului, imi place pentru tot ce ati spus mai inainte dar mai ales pentru ca orice intrebare as avea stiu sigur ca gasesc un raspuns. Cred chiar ca forumul ar putea deveni "psihologul" meu personal. Curaj sa am ... Si probabil ca mi-as schimba si eu nick-ul, in dorinta de a ramane complet anonima ...
maminuta spune:
OFF TOPIC:Imi asum vechile mele postari si nu fug nici o secunda de trecut.
Din contra,odata in plus pot spune"MULTUMESC DC,PENTRU BUNELE SI RELELE TALE"!
Din respect si pentru cei ce posteaza\citesc subiectele Maminuta,am scris aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=146883[/url]
Alizee spune:
Ah, iata si motivul pt care un nick anterior celui actual nu este bine sa fie cunoscut / dezvaluit.
Cum oare s-a aflat ca maminuta a fost nicoleta raducu ?!
Indiferent de impresiile pe care si le-a format un user despre un altul, nu are dreptul sa dezvaluie o fosta identitate.
Da, maminuta are o exprimare agreabila. De ce deranjeaza acest lucru pe unii useri ?! Fiindca nu este consecventa in aceeasi atitudine ca si cea sub fostul nick ?!
Rautatile gratuite ar trebui sanctionate.
allinta
patrisuca spune:
pt ca aici am aflat si am invatat in acelasi timp lucruri noi, folositoare,am gasit raspunsuri la intrebari, am gasit solutii la probleme, am invatat probabli din greselile altora, si mi-a starnit curiozitatea de a vedea cum isi cresc alte mamici copiii!
e o minune site-ul asta si spun asta din toata inima.
andru_mami spune:
citesc "despre copii" pentru ca in fiecare zi din viata stiu ca am ceva de invatat,fie din postarile altor useri,din experientele mamicilor,din bucataria tuturor femeilor,si cel mai mult din experienta tuturor celor de aici;
am invatat multe,destul de multe de cand activez aici,am invatat sa lupt ptr tot ce iubesc pe acest pamant,sa plec capul atunci cand sunt criticata,sa intorc si celalalt obraz ptr inca o plama,sa daruiesc,sa zambesc atunci cand cineva ma stimeaza;accept cu mare drag un sfat,accept si critica si tot ce merita invatat ptr a-mi folosi mai departe in viata,ptr a transmite generatiei de maine invatarile mele;
multumesc DC ca a facut posibila aceasta intalnire a tuturor persoanelor inscrise aici.
POZE
ina78 spune:
Mai tot timpul am gasit raspunsuri la intrebarile mele.
http://nu sunt permise adrese WEB ... te rog sa stergi din postarile tale acest gen de informatii
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
Iael spune:
Am gasit aici o comunitate unde am putut vorbi despre orice.
Sunt fete care si-au schimbat modul de a privi lucrurile , care au alta perceptie asupra vietii ca urmare a experientei DC ?
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iael Sunt fete care si-au schimbat modul de a privi lucrurile , care au alta perceptie asupra vietii ca urmare a experientei DC ? |
NU...prea.
Insa, am cunoscut cateva femei, care ulterior mi-au devenit prietene, cu care, din fericire, ma aflu pe aceeasi lungime de unda.
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It´s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"